100% Correct of 1Z0-531 free practice test materials and guidance for Oracle certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-531 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Essbase 11 Essentials exam Today!

2016 Jun 1Z0-531 Study Guide Questions:

Q21. Which files will get restructured in a full BSO restructure?

A. Data file only

B. Index file only

C. Data and index file

D. No file

Answer: C


Q22. Identify the true statement about the data cache.

A. Data cache contains compressed data blocks

B. Data cache contains uncompressed data blocks

C. Data cache contains compressed index entries

D. Data cache contains uncompressed index entries

Answer: B


Q23. You need to track and report the Store Close Date for all of the stores in your company in your block storage option database. Store close date will vary by store over time.

Which three solutions would allow you to do this?

A. Attribute dimension based on Store

B. Varying attribute dimension with an Independent dimension of Time where Time contains both the Years and Months in the same dimension

C. Varying attribute with 2 Independent dimensions, Periods and Fiscal Year

D. Measure called Store Close Date with a data type of date

E. User Defined attribute Store Close Date assigned to each store

Answer: ACE


1Z0-531  free practice test

Renew 1Z0-531 exam fees:

Q24. The following two members would be optimally tagged Label Only.

A. "Profit"

B. "Rations"

C. "Scenario"

D. "Q1"

E. "January"

Answer: BC


Q25. Which two options would provide a better design for the following accounts and metrics?


A. If there are a small number of accounts that require FTE and Expense dollars, split Accounts and Metrics into 2 dimensions

B. If there are a large number of accounts that require FTE and Expense dollars, split Accounts and Metrics into 2 dimensions

C. If reporting dictates FTE and dollars in the columns and accounts in the rows, split Accounts and Metrics into 2 dimensions

D. If block size is large, then keep Accounts and Metrics as one dimension with a dense dimension

Answer: BD


Q26. Block size is calculated by the following formula.

A. Number of stored sparse dimension members multiplied together times 8 bytes

B. Number of total sparse dimension members multiplied together times 8 bytes

C. Number of stored dense dimension members multiplied together times 8 bytes

D. Number of total dense dimension members multiplied together times 8 bytes

Answer: C


2passeasy.com

Actual 1Z0-531 paper:

Q27. Within which two directories can you set the location and file size in ASO?

A. Default

B. Metadata

C. Log

D. Temp

E. Bin

F. Data

Answer: AD


Q28. Moving a stored entity member in a sparse dimension causes_________.

A. a Full restructure

B. an Index restructure

C. an Outline restructure

D. No restructure

Answer: B


Q29. Identify the two true statements about expense reporting tags.

A. Provide accurate time balance calculations

B. Provide accurate variance reporting on revenue and expense accounts

C. Are assigned to the dimension tagged Time

D. Are assigned to the dimension tagged Accounts

E. Are assigned to the Dimension containing variance members.

Answer: BD


Q30. Identify the three true statements about the Administration Services console.

A. You can create custom views in EAS; Custom views help administrators focus on those apps, databases or servers that apply to them

B. Administration Servers can be added to a custom view

C. Applications and databases can be added to a custom view

D. Calculation scripts can be added to a custom view

E. Users and Groups can be added to a custom view

Answer: ACD