Top Quality of 1Z0-531 study guide materials and bundle for Oracle certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-531 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Essbase 11 Essentials exam Today!

2016 May 1Z0-531 Study Guide Questions:

Q11. Which four are the directories used for aggregate storage databases?

A. Default

B. Log

C. Metadata

D. Data

E. Bin

F. Temp

Answer: ABCF


Q12. You are performing incremental loads to an ASO database during the day, providing near real time data to the SaleDtl ASO database. Before the incremental load, you need to clear a specific set of data in the fastest amount of time possible.

What is the best solution?

A. Partial clears are supported for ASO

B. Perform a logical clear, using MDX to specify the region to be cleared

C. Perform a physical clear, using MDX to specify the region to be cleared

D. Run a calc script containing the CLEARDATA command and a set of FIX statements that isolate the desired data set

E. Run a calc script containing the CLEARBLOCK command and a set of FIX statements that isolate the desired data set

Answer: AB


Q13. What is the default calculation order for ASO database?

A. Accounts, Time, all remaining dimensions in ascending order of member count

B. Time, Accounts, all remaining dimensions in ascending order of member count

C. Accounts, Time, all remaining dimensions in descending order of member count

D. Time, Accounts, all remaining dimensions in descending order of member count

E. Dynamic hierarchies, Stored hierarchies

F. Stored hierarchies, Dynamic hierarchies

Answer: F


2passeasy.com

Update 1Z0-531 test preparation:

Q14. Which two statements are true (assuming data is loaded to a BSO database and to the members noted below)?

A. If you delete a sparse shared member, the outline file shrinks.

B. If you delete a sparse shared member, the page file shrinks.

C. If you delete a sparse stored member, the index file shrinks.

D. If you delete a sparse stored member, the block density shrinks.

E. If you delete a dense shared member, the block size shrinks.

F. If you delete a dense stored member, the number of blocks shrinks

Answer: CF


Q15. You are trying to create a multidimensional model for Essbase and learn that your user wants to track commission for his sales persons, in addition to tracking sale by regions. When designing a multidimensional model, which two elements will serve as facts (measures)?

A. Sales person

B. Commission

C. New York

D. Sales

E. Year to Date

Answer: DE


Q16. Which setting will give information about when a data block is calculated?

A. SET MSG INFO;

B. SET MSG SUMMARY;

C. SET MSG DETAIL;

D. SET MSG WARNING;

Answer: C


2passeasy.com

Approved 1Z0-531 resource:

Q17. Assuming Sales and Year are sparse and Actual is dense, what two actions will the following calc script perform?

FIX (Actual, @CY, Sales)

DATAEXPORT "BINFILE" "data.txt";

ENDFIX

A. Export the data for actual, current year, sales into a text file called data.txt

B. Export the data for actual, current year into a text file called data.txt

C. Export data blocks in a compressed encrypted format

D. Create a text file that can be imported using the DATAIMPORTBIN calc command in another database that has different dimensionality

Answer: AC


Q18. Which two valid field headers could be assigned to the 5th column in this data file?

Duplicate Member Names is not enabled.


A. Alias

B. Attribute

C. Generation-4

D. UDA

E. Property

Answer: AC


Q19. During a multidimensional analysis getting data from a supplemental data source is an example of________.

A. Drill across

B. Drill Through

C. Trending

D. Pivoting

Answer: B


Q20. The following objects are considered metadata in Essbase studio except for which two?

A. Dimensional element

B. Hierarchy

C. Cube Schema

D. Metaoutline

E. Essbase Model

F. Metamodel

Answer: EF