Exam Code: 1Z0-532 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Hyperion Financial Management 11 Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-532 Exam.

2016 Jun 1Z0-532 Study Guide Questions:

Q1. You are loading data to FM under Load Tasks> Load Data. What are four valid options for how data should be loaded into the application? 

A. Merge 

B. Clear and Load 

C. Replace 

D. Replace by Security 

E. Accumulate within File 

F. Append 

Answer: ACDE


Q2. Given the following syntax in a business rule: 

A. Calculate () 

B. strview 

C. Hs.Exp 

D. DIFFERENCE 

E. Hs.Scenario.DEFAULTVIEW (“”) 

Answer: A 


Q3. You need to copy an FM Classic application including data from the production environment to the test environment to test new business rules. 

How can you do this? 

A. Use the FMCopyApplication.exe utility. 

B. Copy the application using the Admin Task list, select Extract Application and then import into a new application. 

C. Select the Copy User Provisioning in Shared Services. 

D. Use Life Cycle Management to migrate the artifacts and data. 

E. Use the EPMA File Generator Utility to extract and import metadata. 

Answer: A 


2passeasy.com

Improve 1Z0-532 test engine:

Q4. Before you can define an alias for a dimension or member in EPMA, you must 

A. Do nothing; the Alias property is created by default 

B. Create an Alias dimension and associate it 

C. Create an Alias attribute 

D. Create an Alias Property 

E. Create an Alias Table 

Answer: B 


Q5. What four steps are required to configure an FDM application with an FM application? 

A. Dimension names between FDM and FM are set in the FDM workbench or the Web client under metadata/dimensions. 

B. Define the FM application name in Integration Settings in FDM. 

C. Define the FM server name in machine profiles' properties. 

D. Map locations to an entity using the FDM workbench under Integration Settings. 

E. Define the FDM Web server name under Integration Settings in the FDM workbench. 

Answer: ABCD 


Q6. When designing for Planning and Financial Management, what are the design considerations for dimensions and member? 

A. In FM, spaces are allowed in member names while in Planning, spaces are not allowed in member names. 

B. In FM, spaces are not allowed in member names while in Planning, spaces are allowed in member names. 

C. In FM, descriptions are not required to be unique while in Planning, aliases must be unique. 

D. A and C 

E. B and C 

Answer: C 


2passeasy.com

Breathing 1Z0-532 preparation labs:

Q7. How many custom dimensions do Financial Management applications allow? 

A. 2 

B. 3 

C. 4 

D. 5 

E. None. Financial Management supports only fixed dimensions. 

Answer: C 


Q8. If Sample Company 1230LAP has an intercompany balance with sample company PQR, when is the balance eliminated, assuming that consolidation rules have not been enabled in Application Settings? 

A. All eliminations occur within the uppermost member on each of the entity dimension hierarchies. 

B. Eliminations occur in the [Elimination] value members of the children of the first common parent entity. 

C. Eliminations occur in the [Elimination] value members of the children of the first common parent account. 

D. If the consolidation rule in Application Settings is not enabled, the intercompany accounts do not eliminate. 

Answer: B 


Q9. Identify two true statements about the native data load file format. 

A. The default column order for the native data file is Scenario, Year, Period, View, Entity, Value, Account, ICP, Custom1, Custom2, Custom3, and Custom4. 

B. You cannot change the column order for the data file. 

C. The Group section defines the POV for the data file; you can define only a single member for each POV dimension. 

D. The Line Items detail section contains data values. 

E. The Group section is required. 

Answer: AD 


Q10. The Value dimension stores detail from child to parent for which dimension? 

A. View 

B. Entity 

C. Account 

D. Currency 

E. Scenario 

Answer: B