Downloadable of 1Z0-532 practice exam materials and testing material for Oracle certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-532 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Hyperion Financial Management 11 Essentials exam Today!

2016 May 1Z0-532 Study Guide Questions:

Q11. To which dimension do custom dimensions provide additional detail? 

A. Accounts 

B. Entity 

C. Value 

D. ICP 

E. Custom dimensions are independent of other dimensions. 

Answer: A 


Q12. What four actions can an administrator perform from the FM Administration menu? 

A. Manage documents. 

B. View system messages. 

C. Run Data and Task Audits. 

D. Manage Task Flows. 

E. Manage Security. 

Answer: ABCD 


Q13. For a classic application, what are the two valid methods to extract metadata to a text file? 

A. You can extract metadata using the EPMA file generator. 

B. Metadata can be extracted from within FM under extract tasks. 

C. Metadata can be extracted from within EPMA Dimension Library. 

D. Metadata can be extracted from the File > Export menu. 

E. Metadata can be extracted from an FDM application. 

Answer: AB 


1Z0-532  practice exam

Refresh 1Z0-532 exam fees:

Q14. You are designing the dimensionality for your Financial Management application. Identify the two true statements about dimensionality in FM. 

A. Scenario dimension contains members such as CYActual, CYBudget, and PYActual. 

B. Value dimension contains Periodic, year-to-date, quarter-to-date, and any custom members added by the administrator. 

C. Value dimension contains Entity Currency, Entity Curr Adj, Entity Curr Total, Parent Currency, and any currency members added by the administrator. 

D. The preferred method to add detail to accounts is to build subaccounts into the Accounts dimension. 

E. The Intercompany Partner dimension is managed by FM based on settings in the Entity dimension. 

Answer: CE 


Q15. Which utility imports users, groups, and roles into Shared Services? 

A. ImportSecurity.cmd 

B. ExportSecurity.cmd 

C. ProvisionUsers.cmd 

D. UpdateUsers.cmd 

E. CSSImport.cmd 

Answer: A 


Q16. The Account dimension's Is ICP "R" property specifies________. 

A. If ICP transactions, including self-ICP transactions, are enabled for the account 

B. If ICP transactions are not enabled for the account 

C. if ICP transactions can be drilled back to source activity 

D. if ICP transactions are enabled for the account, but the account cannot have ICP transactions with itself 

Answer: D 


2passeasy.com

High value 1Z0-532 free demo:

Q17. Identify the dimensions that are built by using the application profile? 

A. Year and period only 

B. Value and view only 

C. View, Period, and Year 

D. Period, Value, and Year 

E. Scenario, Period, and Year 

Answer: C 


Q18. Life Cycle Management moves artifacts in which two ways? 

A. From one application to another application, moving Security, Dimensions, Phased Submissions, Rules, Documents, Forms, and Member Lists 

B. From Hyperion Enterprise into FM 

C. It does not move artifacts; it just verifies that artifacts are valid. 

D. From FM into various document management suites 

E. From one application to a file system, moving Security, Dimensions, Phased Submissions, Rules Documents, Forms, and Member Lists 

Answer: AE 


Q19. You are designing the custom dimensions for your FM application. Identify the true statement. 

A. A dimension, once used for a specific purpose, can be used only for that purpose. 

B. All hierarchies within a custom dimension are automatically available to all the accounts. 

C. You specify the custom dimension members valid for an account by using the Custom1 Top Member, Custom2 Top Member, Custom3 Top Member, and Custom4 Top Member. 

D. Hierarchies on custom dimensions must be symmetrical, with the same number of children under every parent. 

E. Different hierarchies within a custom dimension cannot be assigned to different accounts. 

Answer: C 


Q20. Identify the two true statements about rule types in FM. 

A. The Dynamic rule type allows you to calculate both parent and base accounts. 

B. The NoInput rule type prevents users from entering data into specific cells or slices of cells using Hs.Nolnput. 

C. Calculate, Dynamic, Allocation, Input, No Input, Translate, Consolidate, Transactions, and Equity pickup are all valid rule types. 

D. If you need to calculate Gross Margin %, use the Translate rule type. 

E. Calculation rules are run only with FM specific calculation commands in Financial Management; no general VB commands. 

Answer: BC