Oracle qualification will be the planets most respected global qualification. Thus 1Z0-533 is very essential for those who are stressed to go in the This organization. But it is very difficult if youre busy working or even learning to pass the Oracle Hyperion Planning 11 Essentials check. Actualtests Oracle 1Z0-533 research manuals can help you preserving a lot of moment,vitality and useful resource in the 1Z0-533 check. You can actually manage this 1Z0-533 check successfully through our 1Z0-533 pdf file and check powerplant. We could keep the product in a timely manner and invite people to discover Oracle understanding effortlessly. You can also down load the Oracle 1Z0-533 pdf file demo model completely free.

2016 Jun 1Z0-533 pdf exam

Q31. Fragmentation in an underlying Planning Essbase database that is caused by what two actions? 

A. Delete member from a sparse dimension. 

B. Delete member from a dense dimension. 

C. Renaming a member. 

D. Renaming an alias. 

E. Submitting data / deleting data frequently. 

Answer: BE 


Q32. Identify the two true statements about Enterprise performance Management Architect. 

A. If you decide to implement EPMA, all Planning applications must be EPMA-deployed applications. 

B. EPMA-deployed applications may either use EAS Business Rules or Calculation Manager in 

11.1.1.3. 

C. You can create Planning, TM, Essbase, and FDM applications in EPMA. 

D. Data can be shared from a Planning application to an FM application within EPMA. 

E. EPMA can be used by end users to manage and update member properties such as hierarchies and aliases. 

F. In the Dimension Library, you can maintain one full dimension (for example. Account) but filter portions of the dimension for different applications (for example, Revenue accounts. Balance Sheet) 

Answer: BD 


Q33. Why is the Create Blocks function in calc scripts and Business Rules important in Planning? 

A. Data may not exist for the combination of dense members so you have to create the block before calculating the data value for the block. 

B. Data may not exist for the combination of sparse members so you have to create the block before calculating the data value for the block. 

C. Data may not exist for the combination of dense members so you have to create the block before block loading data to the block. 

D. Data may not exist for the combination of sparse members so you have to create the block before loading data value to the block. 

Answer: D 


Q34. You are designing a form for fast retrieval speed. Assuming a plan type with two dense dimensions and four sparse dimensions, what is the optimal layout? 

A. Sparse dimensions in Page and POV, Dense dimensions in Rows and Columns 

B. Sparse dimensions in Rows and Columns, Dense dimensions in Page and POV 

C. Sparse dimensions in Page and Columns, Dense dimensions in Rows and POV 

D. Sparse dimensions in Page and Rows, Dense dimensions in POV and Columns 

E. The layout of sparse and dense dimensions has no impact on form performance; only the number cells on a data form impacts form performance. 

Answer: A 


Q35. What are the correct predefined types of base time periods that can be established when creating the calendar in a planning application? 

A. Weekly, Monthly, Quarterly, Custom 

B. Monthly, Quarterly, Custom 

C. Monthly, Quarterly, Weekly 

D. Weekly, Monthly, Quarterly, Yearly, Custom 

E. Only Custom periods are possible. 

Answer: B 


2passeasy.com

Replace 1Z0-533 practice exam:

Q36. Planning utilizes which type of database to store data (for example, "the numbers")? 

A. Block Storage Option Essbase database 

B. Aggregate Storage Option Essbase database 

C. Relational database 

D. XOLAP database 

E. Proprietary database 

Answer: A 


Q37. Identify the three true statements about attribute dimensions in Planning. 

A. Aliases are supported for attribute members. 

B. Consolidation properties are supported for attribute members. 

C. Hierarchies are supported for attribute dimensions. 

D. Only Text attributes are supported. 

E. Text, Boolean, Numeric, and Date attributes are supported. 

Answer: ACE


Q38. You need to create a highly formatted, printable Income statement for each store in your company. Each report should be emailed to the store manager at the close of each week (each store has a different store manager). What is the best way to deliver this solution? 

A. With Financial Reporting, create a book for each store that contains a P&L for each store and use the book to distribute the reports to store managers via email. 

B. With Financial Reporting, create a store P&L and use batch bursting to distribute the report to store managers via email. 

C. With Web Analysis, create an income statement that store managers can log in and access. 

D. Within Smart View Report Designer, use the Cascade feature to generate and distribute each store income statement via email. 

E. Create a Planning P&L Data form and use email notification to send to store managers. 

Answer: D 


Q39. You need to create an allocation Business Rule that allocates marketing expense from corporate down to each region based on FY10 actuals for the Budget scenario. What is the correct formula assuming this syntax is used in an enhanced calc script? 

A. FIX (Budget, @LEVMBRS (Market,0)) 

"Marketing expense" = "Marketing expense "->Corporate * ("Marketing expense" 

Actual / "Marketing expense" -> Actual —> TotalMarket); 

ENDFIX 

B. FIX (Budget, (@LEVMBRS (Market, 0) ) ) 

"Marketing expense" = "Marketing expense"->Corporate * ("Marketing expense"/"Marketing 

expense" —> TotalMarket) ; 

ENDFIX 

C. FIX (Budget, (@LEVMBRS (Market, 0) ) 

--- "Marketing expense" = "Marketing expense"->Corporate * ("Marketing expense” 

Actual ->FY10 / "Marketing expense" -> Actual ->FY10 TotalMarket); 

ENDFIX 

D. FIX (@LEVMBRS (Market, 0) ) 

"Marketing expense" = "Marketing expense"~>Corporate * (“Marketing expense” 

Actual ->FY10 / "Marketing expense" -> Actual ->FY10 TotalMarket); 

ENDFIX 

Answer: B 


Q40. What differentiates a user-defined custom dimension from the Entity and Account dimensions? 

A. You can only add custom attributes to user-defined custom dimensions. 

B. You assign valid plan types for the user-defined custom dimension at the dimension level. 

C. You assign data types for the user-defined custom dimension at the dimension level. 

D. You cannot: assign security for user-defined custom dimensions. 

E. You can easily delete a user-defined custom dimension in Planning but you cannot delete an Entity dimension. 

Answer: B