Tested of 1Z0-540 pdf exam materials and free demo for Oracle certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-540 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle VM 2 for x86 Essentials exam Today!

2016 Sep 1Z0-540 practice test

Q21. When setting up a server pool, enabling what option will persist the IP address of a server pool master after an HA failover? 

A. High Availability Mode 

B. Server Pool Virtual IP 

C. Live Migration 

D. 02CB service 

E. OCFS service 

Answer: C 


Q22. What is the best use case for using the JeOS tools to build templates? 

A. Windows administrators looking for a wizard-based approach to template-building Linux templates. 

B. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Linux templates. 

C. Windows administrators looking for a wizard-based approach to template-building Windows templates. 

D. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Windows templates. 

E. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Windows and Linux templates. 

Answer: B 


Q23. What command will show the current status of all Oracle VM Agent components? 

A. service ovs status 

B. xm show ovs-agent 

C. service ovs-agent status 

D. repos.py -1 

E. xm dmesg 

Answer: C 


Q24. ON NO: 34 

Which two statements describe Oracle Validated Configurations? 

A. Oracle Validated Configurations provide testing of a "complete component stack" andrecommendations on versions, settings, and fixes for the particular stack (software, hardware, and storage) based on running workloads in Oracle's or a partner's test lab. 

B. Oracle Validated Configurations are a mandatory step in Oracle's certification process. 

C. Oracle Validated Configurations are working samples of hardware and software configurations in an Oracle VM environment. 

D. All validated configurations must be run in Oracle's lab. 

E. Oracle Validated Configurations are potential examples of hardware and software configurations whose specifications are validated by Oracle. 

Answer: E 


Q25. A server with 16GB of RAM is only showing 8GB available after boot, but before running any virtual machines. What method will best find the issue? 

A. Look in /var/log/xen/xend.log for hardware-related messages. 

B. Use xm dmesg to see messages logged during the booting of the Xen hypervisor. 

C. Use dmesg to see messages logged during the booting of dom0. 

D. Look in /var/log/xen/xend-debug.log for hardware-related messages. 

Answer: B 

36. As you are grouping workloads into server pools, you decide you want to use network traffic as one of your criteria. Which answer describes how Network QoS (Quality of Service) might apply? 

A. throttles (restricts) the inbound and outbound network traffic for a virtual machine vif 

B. throttles (restricts) the inbound and outbound network traffic for a physical network interface 

C. throttles (unrestricts) the inbound and outbound network traffic for a virtual machine vif 

D. throttles (unrestricts) the inbound and outbound network traffic for a physical network interface 

E. is not yet available with Oracle VM 2.2 but will be added in a subsequent release 

Answer: A 


1Z0-540  pdf exam

Replace 1Z0-540 exam answers:

Q26. Which two descriptions best describe Oracle's support policy for Oracle products hosted on other vendors' x86 server virtualization products? 

A. Oracle must have a vendor response agreement with the virtualization vendor before Oracle will respond to support calls for products running on their virtualization products. 

B. Oracle will provide support for issues that are known to occur on the native OS. 

C. Oracle may request that the problem be reproduced on the native hardware. 

D. Both Oracle and the virtualization vendor must have a joint support process plan in place before Oracle will respond to support calls for products running on the vendor's virtualization products. 

E. Oracle does not support any of its products on any non-Oracle virtualization platform. 

Answer: B,D 


Q27. When crating a repository on an iSCSI LUN, how should the LUN be formatted? 

A. The LUN should be formatted with ext3 from every participating node in the cluster. 

B. The LUN should be formatted with ext3 from a single node in the cluster. 

C. The LUN should be formatted with OCFS2 from every participating node in the cluster. 

D. The LUN should be partitioned, and then formatted with OCFS2 from every participating node in the cluster. 

E. The LUN should be formatted with OCFS2 from a single node in the cluster. 

Answer: D 


Q28. Which disk protocol is the default disk type for disks in a paravirtualized guest? 

A. HD (IDE) 

B. SD (SCSI) 

C. XVD 

D. RAW 

Answer: A 


Q29. Which two are true of an NFS repository when used with Oracle VM? 

A. NFS repositories are excellent for storing guests' root file systems. 

B. NFS is a more expensive option than iSCSI or SAN fabrics. 

C. OCFS2 must be used as the filesystem format for volumes exposed through NFS. 

D. NFS shares mounted directly in a guest require the DM-NFS driver to be installed on the guest. 

E. NFS is supported for use in RAC only when mounted from the guest (not domO). 

Answer: A,B 

Explanation: 

First of all here you have to select two options but answer shows one. A is ok. 

A performance comparison of NFS and iSCSI for IP-Networked Storage showed that iSCSI 

is faster than NFS because iSCSI caches and updates meta-data asynchronously and 

transfers blocks rather than files. So the options B is right. 


Q30. What two steps would best harden an Oracle VM Server installation? 

A. Avoid installing additional software in dom0. 

B. Enable firewalling in dom0. 

C. Install virus checking software in dom0. 

D. Use Trusted Computing Modules for Xen0. 

E. Do not share physical network cards between hosts that are on a different subnet. 

Answer: A,E