On an It all Specialized looking for a permanent occupation within the Oracle relevant systems, Oracle 1Z0-540 recognition will certainly assistance in lots. "Oracle VM 2 for x86 Essentials" is frequently named Oracle 1Z0-540 recognition evaluation. This particular Oracle 1Z0-540 exam recognition is definitely equally an outing in addition to a location. This 1Z0-540 recognition features high marketplace valuation possesses diverse recognition globally which certified professionals tend to be high in request around industry. Consider getting a Oracle is incredibly useful for that you read more jobs.

2016 Oct 1Z0-540 pdf exam

Q1. What two benefits can be derived from having multiple utility servers? 

A. A second utility server can provide a backup in case the main utility server dies. 

B. Only one utility server is allowed per server pool. 

C. A second utility server can be configured to switch to a Server Pool Master role if no more ServerPool Masters are available. 

D. A second utility server can help load balance high I/O loads. 

E. A second utility server is only needed if HA is turned on. In that case, it can provide a backup in case the main utility server dies 

Answer: C,D 


Q2. In hardware virtualized environment, which answer best describes the drivers that are used in dom0 and the guest to communicate network I/O requests? 

A. QEMU emulation is used in dom0, and a netfront driver is used in the guest. 

B. A native device driver is used in dom0, and QEMU emulation is used in the guest. 

C. A netfront driver is used in dom0, and a netback driver is used in the guest. 

D. QEMU emulation is used in dom0, and a native device driver is used in the guest. 

E. Native drivers are used in both dom0 and the guest 

Answer: C 


Q3. A RedHat Enterprise Linux installation with three installation CDs needs to be created. What is the proper way to set up the ISO images? 

A. The ISO images should each be placed in their own subdirectory under/OVS/iso_pool. 

B. The ISO images should be joined into one larger ISO image using the M75cat command, then placed under a subdirectory of/OVS/iso_pool. 

C. The ISO images should all be placed under/OVS/iso_pool, using distinct names to differentiate them. 

D. The ISO images should be placed in one subdirectory under/OVS/seed_pool, named according to the vendor and distribution name. 

E. The ISO images should be placed in one subdirectory under/OVS/iso_pool, named according to the vendor and distribution name. 

Answer: A 


Q4. What clustered file system (s) are supported for storage poolthat will be shared In Oracle VM? 

A. GFS only 

B. GFS and NFS only 

C. OCFS2 only 

D. OCFS2 and GFS only 

E. GFS, OCFS2 and NFS 

F. NFS only 

Answer: E 


Q5. When a domain is live migrated, what resources are migrated between the source and target servers? 

A. First the VM files are migrated between the servers, then the memory, then the CPU registers. 

B. First the VM files are migrated between the servers, then the memory. 

C. First the memory is migrated between the servers, and then the CPU registers. 

D. Only memory is migrated. 

Answer: A 

Explanation: 

live migration - is similar to warm migration, except that the guest is not suspended during transmission. Instead, the LDoms manager keeps track of memory changed while state is being transmitted, and then makes followup passes to retransmit data changed state information. A brief pause is used at the end to transmit residual changed state. This method is typical for virtual machine systems that provide live guest migration. 


1Z0-540  exam question

Up to the immediate present 1Z0-540 real exam:

Q6. A low priority guest is using up more of the physical network traffic than desired. Select the two valid network QoS settings for restricting outbound network traffic? 

A. [max_rate=lMb/s] 

B. [rate=lMb/s@20ms] 

C. [rate=250Kb/s] 

D. [max_rate=unlimited] 

E. [rate=250Rb/s, max rate=1Mb/s] 

Answer: B,C 


Q7. What requirements apply to shared storage on an HA Server Pool? 

A. Each server in the pool must have a connection to the shared storage, using NFS, ISCSI or a SAN Either ext3 or OCFS2 should be used to format the shared file system. 

B. Each server in the pool must have a connection to the shared storage, using NFS, (SCSI or a SAN. Either gfs or OCFS2 should be used to format the shared file system. 

C. t least one server in the pool must have a connection to the shared storage, using iSCSI or a SAN. Either ext3 or OCFS2 should be used to format the shared file system. 

D. Each server in the pool must have a connection to the shared storage, using iSCSI or a SAN. Only OCFS2 should be used to format the shared file system when using iSCSI or a SAN. 

E. Each server in the pool must have a connection to the shared storage, using NFS, iSCSI or a SAN. Only OCFS2 should be used to format the shared file system when using iSCSI or a SAN. 

Answer: E 


Q8. Which three are part of the JeOS toolkit? 

A. Linux command to customize the JeOS images and create the template 

B. JeOS license file 

C. Enterprise Linux JeOS images to use for the System.img 

D. Microsoft Windows JeOS images to use for the System.img 

E. Template reconfiguration scripts 

F. Red Hat Enterprise Linux JeOS images to use for the System.img 

Answer: A,B,E 

Explanation: 

Linux command is available to customize the JeOS images and for creating the template you will get a script which will allow to create the template so that template reconfiguration scripts will be the right answer and a license file should be there. So the correct 3 options I specified there. 


Q9. There is an issue booting into a virtual machine. The log files show that there is an issue during the Linux boot process of the guest. What two methods will best help determine the problem? 

A. Use xm console to attach to the guest while it is booting and look for the specific error. 

B. Run xm dmesg to see hardware errors in the guest. 

C. Run xm info to see the list of devices being attached to the virtual machine. 

D. xm block-attach the disk to another virtual machine to inspect the file system and check module loading issues. 

Answer: A,B 


Q10. Which command will add ethO to the bridge xenbr0? 

A. brctl addif xenbr0 eth0 

B. brctl addbr xenbr0 eth0 

C. ifconfig add xenbr0 eth0 

D. netstat -a xenbr0 eth0 

E. if up xenbr0 -a eth0 

Answer: B