All of us from Examcollection give extensive 1Z0-546 Education Instruments for ones immediate being successful. Each of our 1Z0-546 Education Instruments are able by way of skillfully developed whom provide the most recent 1Z0-546 Analysis Supplies. You generally maximum benefit accurate and updated 1Z0-546 Analysis Supplies. Business energy is certainly assured around. On top of that the actual 1Z0-546 exam guidebook and also 1Z0-546 is certainly determined by way of When i.Capital t. professionals who let you practice test thoughts to get your goals.

2016 Aug 1Z0-546 vce

Q1. A StorageTek T1000B drive can be licensed and enrolled in the Oracle Key Manager (OKM) using which two tools? 

A. VOP 

B. OKM 

C. ACSLS 

D. VSM 

E. SLC 

Answer: A,E 

Explanation: A: Virtual Operator Panelcan be use for enrollment. 

E: When a customer purchases a hardware activation key to use more physical storage an encrypted key file is sent through e-mail. The file is then loaded into the library using the Storage Library Console (SLC). 

Reference: StorageTek T10000 Tape Drive, Systems Assurance Guide 


Q2. Which statement is NOT a recommendation for managing media on the SL8500? 

A. Makesurethat each rail has the correct amount and type of cartridges plus enough scratch cartridges to support the workload. 

B. Install redundant robotics to support maximum activity for each rail. 

C. Migrate the least recently used cartridges away from the tape drives. 

D. Cluster cartridges by workload on separate rails with enough drives to support the maximum activity for that workload. 

Answer: B 

Explanation: 

Reference: StorageTek SL8500 Modular Library System, Best Practises, Configuring Tape Drives 


Q3. Which statement best describes physical partitioning in StorageTek tape libraries? 

A. A subset or portion of an entire library that presents itself to a host client as an independent library. Slots and tape drives included in one partition cannot be seen by another partition. 

B. A subset or portion of an entire library that presents itself to a host client as a library partition. Slots and tope drives Included in one partition cannot be shared by another partition. 

C. A subset or portion of an entire library that presents itself to a host client as an independent library. Slots included in one partition cannot be seen by another partition, whereas drives and CAPs can be shared by the entire library. 

D. A subset or portion of an entire library that presents itself to a host client as a library partition. Cartridges included in one partition cannot be shared by another partition, whereas slots and tape drives can be shared across multiple partitions. 

Answer: A 

Explanation: A subset or portion of an entire library that presents itself to a host client as an independent library. Slots and tape drives included in one partition cannot be seen by another partition. CAPs cannot be shared. 

Reference: StorageTek SL3000 Modular Library System, Systenms Assurance Guide 


Q4. Which three rules apply when the SL3000 library controller automatically adds cells to active storage regions? 

A. Cell activation startsinthe left upper rear of the active storage region and moves to the right lower front 

B. Cell activation starts with the cells closest to the drives and moves out equally from right to left and top to bottom 

C. All cells within a column are activated from top to bottom before moving to the next column 

D. Columns within a panel are activated from left to right 

Answer: A,C,D 

Explanation: Cell Activation Rules The library controller uses the following rules when adding cells to active storage regions: 

* Cell activation starts in the left upper rear of the active storage region and moves to the right lower front. 

* All cells within a column are activated from top to bottom before moving to the next column. 

* Columns within a panel are activated from left to right. 

Reference: StorageTek SL3000 Modular Library System, User’s Guide, Cell Activation Rules 


Q5. What StorageTek Library Console report would allow you to export a list of all of the cartridges in the SL3000? 

A. Media Events 

B. Library Information 

C. Cartridge Table 

D. Drive Media Events 

Answer: C 

Explanation: The Cartridge Table Report is displayed below: 

Reference; StorageTek SL3000 Modular Library System, User’s Guide, Display Library Cartridge 

Information in Tabular Format 


1Z0-546  exam answers

Far out 1Z0-546 test questions:

Q6. What is the procedure to restore ACSLS files and database to a prior time and date? 

A. Log in as “root”, stop both ACSLS and the database, issue the “bdb.acsss –f ” command, and then select option # 1 

B. Log in as “acsss”, stop both ACSLS and the database, enter a “rdb.acsss”, and then select option # 2 

C. Log in as “acsss”, idle ACSLS, stop ACSLS, and then issue “rdb.acsss” 

D. Log in as “acsss”, stop the database, enter an “db_command restore”, and then select option # 

Answer: B 

Explanation: In this procedure you restore the database to the most recent backup created on the local disk by automatic backups. ACSLS control files are also restored. 

To restore a corrupted or lost database to the most recent backup: 

1. Log in asacsss. 

2. From the cmd_proc window, idle ACSLS: 

idle 

3. Shut down ACSLS: 

kill.acsss 

4. Shut down the database: 

db_command stop 

5. Enter the following command: 

rdb.acsss 

6. Select option 1: (we should use option 2, see note below) 

1. Restore from a current local disk backup 

7. To start ACSLS, enter the following command: 

rc.acsss 

Note: 

rdb.acsss Menu Options 

Please enter the number followed by Return for your choice from the following menu. 

Press? followed by the Return key for help. 

1: Restore from a current local disk backup 

2: Restore from a previous tape or file backup 

3: Restore database only (do not include ACSLS control files) 

4: Restore only ACSLS non-database control files 

E: Exit 

Reference: StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software 


Q7. ACSLS and the database MUST be in what mode to accomplish a restore? 

A. Both stopped 

B. ACSLS down, database up 

C. ACSLS up, database down 

D. Both running 

Answer: A 

Explanation: To restore the ACSLS database from the default tape device attached to the ACSLS server after a databasefailure, do the following: 

kill.acsss 

3. Shut down the database: 

db_command stop 

4. Ensure any existing redo log files are available to the database system. 

5. Make sure the most current backup tape is write-protected, then insert it into the tape device. 

6. Enter the following command: 

rdb.acsss 

Depending on the nature of the database problem, the utility may prompt you for additional information. 

7. Wait for the following prompt: 

After performing a successful Oracle database recoveryyou should do a database backup. This will ensure yourability to recover again should you have another databasefailure. Do you want to do this database backup now? 

8. Remove the tape from the drive and insert a new backup tape. 

9. Enter "y"and press Return to start the backup. 

10. Wait for the backup to complete. Remove the tape from the drive, write protect it, label it with the currentdate, and store it in a safe place. 

11. To start ACSLS, enter the following command: 

rc.acsss 


Q8. What steps would you use to clear all tapes out of an LSM panel? 

A. Run a “query vol all” and then issue a “move vol range” for all the volumes in that panel 

B. Run a “query vol all” and then issue an individual “move” for each of the volumes in that panel. 

C. Issue a “freeze” command then remove all the volumes manually. 

D. Manually remove all the volumes and do a “db_command bkup” to update the database. 

Answer: A 

Explanation: 

Note: 

Thequery volumecommand displays the location of a cartridge. 

Options 

vol_id| all 

specifies the volume to query orallfor all volumes. 

To display all volumes in the library: 

q volume all 

Note2: moving.sh -f vol_list_file -t lsm_id... 

Where: 

. -f vol_list_file 

The file containing the list of volumes to be moved. 

Reference; StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software , Moving Cartridges Before Changing or Removing Panels 


Q9. What are the correct steps for finding the screen to install a hardware activation file? 

A. Log in to the SLC and go to Tools > Reports > Versions > Software Versions 

B. Log in to the SLC and go to Tools > Hardware Activation > Install Hardware Activation Key 

C. Log in to the SLC and go to Hardware Activation > Install Hardware Activation Keys 

D. Log in to the SLC and go to Maintenance > Install Hardware Activation Keys 

Answer: B 

Explanation: Install a New Hardware Activation File on the Target Library 

Use this procedure to install a new hardware activation file on the target library. 

1.Use the SL Console to log in to the target library. 

2. Select Tools > Hardware Activation, and click the Install Hardware Activation Keys tab. 

Note:A hardware activation file can be delivered to you in the following ways: 

* Via e-mail from Oracle Corporation 

* Installed by your Oracle support representative 

Reference: StorageTek SL3000 Modular Library System, User’s Guide, Install a New Hardware Activation File on the Target Library 


Q10. If you have a customer with throughput requirements >10 TB/hr, which libraries would you recommending? 

A. SL24 or SL48 

B. SL48 or SL500 

C. SL500 or SL3000 

D. SL3000 or SL8500 

Answer: D 

Explanation: SL3000 Maximum Native Throughput (TB/hr):48.4 SL8500 Maximum Native Throughput (TB/hr):552.9 

Note:SL8500 (max config of 32 libraries) 

T9840B (2,048 drives, 19 MB/sec) – 140 TB/hrT9840C (2,048 drives, 30 MB/sec) – 221 

TB/hrT9940B (2,048 drives, 30 MB/sec) – 221 TB/hrLTO Gen 2 (2,048 drives, 30–35 MB/sec) – up to 258 TB/hrLTO Gen 3 (2,048 drives, 80 MB/sec) – up to 590 TB/hrSDLT 600 (2,048 drives, 36 MB/sec) – 265 TB/hr 

Reference:http://www.oracle.com/us/products/servers-storage/storage/tape-storage/sl3000- modular-library-system/comparisons/index.html