Our Oracle 1Z0-547 exam demos consist of two versions: Pdf(printable version) and Test Powerplant(software version). They are extremely convenient and helpful for you personally to make full preparation for the 1Z0-547 actual exam. Our Pdf or Testing engine preparation materials of Oracle Oracle certification exam contain everything which can be precise and logical that you just need inside the exam. You can freely download the actual Pdf files and examination engine on the PC after buy. Make full use of the actual comprehensive Oracle Oracle practice questions which are tested by our certified experts before publishing and pass your 1Z0-547 exam successfully at very first attempt.

2016 Sep 1Z0-547 exam fees

Q1. Which three of the following are good reasons to have multiple pools configured? 

A. There is a need to have different RAID levels 

B. There are multiple workload types sharing the same 7000-series system 

C. It allows SSDs to be shared across pools 

D. There is a need to separate different storage environment from each other’s (i.e., production, development) 

Answer: A,B,D 

Explanation: Configuring multiple poolson the same host is only recommended when drastically different redundancy or performancecharacteristics are desired, for example a mirrored pool and a RAID-Z pool. With the ability tocontrol access to log and cache devices on a per-share basis, the recommended mode of operation is a single pool. 


Q2. Which service uses IDMAP to associate Windows and UNIX identities? 

A. SMTP 

B. CIFS 

C. NTP 

D. DNS 

Answer: B 

Explanation: The Solaris CIFS service determines the Windows user's Solaris credentials by using the idmapd service to map the SIDs in the user's Windows access token to UIDs and GIDs, as appropriate. The service checks the mappings and if a match for the Windows domain name and Windows entity name is found, the Solaris UID or GID is taken from the matching entry. If no match is found, an ephemeral UID or GID is dynamically allocated. 

Note:idmapis an iIdentityMapping service for POSIX and Windows identity conversion. 

Reference:Solaris CIFS Administration Guide,Identity Mapping Administration 


Q3. Worksheets can be exported as part of a support bundle. 

A. True 

B. False 

Answer: A 

Explanation: BUI commands includes: *send worksheet with support bundle *upload a support bundle that includes this worksheet, allowing for off-line analysis of your system by your support provider. You should only do this if you have been explicitly asked to upload such a bundle by support personnel. 


Q4. When ample storage space is available, which storage profile should be selected when both high performance and high reliability are required? 

A. Striped 

B. Mirrored 

C. Double-parity RAID 

D. Single-parity RAID, narrow stripes 

Answer: C 

Explanation: 

Incorrect answers 

A: No reliability with striped 

B: Low performance with mirrored. 

Note:Wide Striping occurs when chunks of data are spread across multiple arrays, possibly all the drives in the system. Narrow Striping occurs when the chunks of data are spread across the drives in a single array. 


Q5. The 7000-series system has the ability to archive data sets (statistics): 

A. only while they are being examined in Analytics 

B. only for one month 

C. for one month at one second granularity, and then 12 months at one hour granularity 

D. only for 12 months 

E. indefinitely 

Answer: E 

Explanation: The following actions may be performed on statistics/datasets: 

* archieve Sets the statistic to be permanently opened and archived to disk. If the statistic had already been opened, then all cached data in memory is also archived to disk. 

Archiving statistics creates permanent datasets, visible in theDatasets view (those with a non-zero "on disk" value). This is how statistics may be recorded 24x7, so that activity from days, weeks and months in the past can be viewed after the fact. * open 

* close 

* destroy 

* Suspend 

* resume 

Note:A dataset refers to all existing data for a particular statistic.Datasets contain: *Statistic data cached in memory due to the statistic being opened or archived. *Archived statistic data on disk. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,datasets, actions 


2passeasy.com

Renew 1Z0-547 exam engine:

Q6. Which three statements are true regarding deduplication on the 7000-series systems? 

A. Checksum hashes are stored within the DDT (Deduplication Table). 

B. The DDT Is only stored within memory (ARC). 

C. Shares defined with smaller block sizes or database record sizes have a better chance of being deduplicated, but conversely may result in the DDT filling up faster. 

D. There is no impact on performance for shares if the DDT fills up as deduplication is disabled in that event. 

E. If the DDT fills up and spills into L2ARC or disk, performance can be severely degraded. 

Answer: A,C,E 

Explanation: A:Data written with deduplication enabled is entered into the deduplication table indexed by the data checksum.Deduplication forces the use of the cryptographically strong SHA-256 checksum. 

Note:Data deduplicationControls whether duplicate copies of data are eliminated. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,Data deduplication 


Q7. What does the term "outlier elimination" that is used in the 7000-series system mean? 

A. Truncating chronological data 

B. Removing inactive client sessions 

C. Throttling throughput with busy clients 

D. Blocking errant processes 

E. Cropping the highest data points from view 

Answer: E 

Explanation: Vertical outlier elimination. Without this, the y-axis would always be compressed to include the highest event. Click the crop outliers icon to toggle between diferent percentages of outlier elimination. Mouse over this icon to see the current value. 

Reference:Sun ZFS Storage 7000 Analytics Guide,Quantize Plot 


Q8. What is the best data profile to configure a pool that needs high performance and high availability? 

A. Striped 

B. Mirrored 

C. Double Parity RAID 

D. Triple Parity RAID 

E. Single Parity RAID 

Answer: C 

Explanation: Double Parity RAID: RAID in which each stripe contains two parity disks. This yields high capacity and high availability, as data remains available even with the failure of any two disks. The capacity and availability come at some cost to performance: parity needs to be calculated on writes (costing both CPU and I/O bandwidth) and many concurrent I/Os need to be performed to access a single block (reducing available I/O operations). The performance effects on read operations are often greatly diminished when cache is available. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,Verification and Allocation,Profile Configuration 


Q9. Which record Size is optimal for sequential read and write I/O of any size, such as online redo log, and large block random read and write I/O? 

A. 8 KB 

B. 64 KB 

C. 128 KB 

D. 256 KB 

Answer: B 

Explanation: Example:After data has been prefetched, the application may then request it with its own ARC accesses. Note that the sizes may be different: prefetch may occur with a 128 Kbyte I/O size, while the application may be reading with an 8 Kbyte I/O size. For example, the following doesn't appear directly related: 

* data hits: 368 

* prefetch data misses: 23 

However it may be: if prefetch was requesting with a 128 KByte I/O size, 23 x 128 = 2944 Kbytes. 

And if the application was requesting with an 8 Kbyte I/O size, 368 x 8 = 2944 Kbytes. 

Note:Prefetch is a mechanism to improve the performance of streaming read workloads. It examinesI/O activity to identify sequential reads, and can issue extra reads ahead of time so that the datacan be in cache before the application requests it. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide, Prefetch 


Q10. When you are configuring Active Directory services, domain mode permits CIFS clients to? 

A. Add domains to users and groups 

B. Authenticate globally 

C. Only do global authentication 

D. Set LDAP domain properties 

E. Authenticate CIFS clients thru AD domain controller 

Answer: B 

Explanation: Instead of enabling and disabling the service directly, the service is modiied by joining a domain or a workgroup. Joining a domain involves creating an account for the appliance in the given Active Directory domain. After the computer account has been established, the appliance can securely query the database for information about users, groups, and shares. Joining a workgroup implicitly leaves an Active Directory domain, and CIFS clients who are stored in the Active Directory database will be unable to connect to shares. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,Domains andWorkgroups