Exam Code: 1Z0-554 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Application Development Framework Essentials Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-554 Exam.

2016 May 1Z0-554 Study Guide Questions:

Q31. An application has an address form that allows internal users to enter shipping addresses for provisioning, as well as allows external users to enter billing address for placing orders. How can this form be implemented to promote reuse? 

A. As a page tempate that multiple Pages can be based upon 

B. as a page fragment that can be usedformultiple task flows 

C. as a ospx page containing a form with input components 

D. ospxpage contained within a module 

E. as a page fragment that contains an af:document tag 

Answer: B 


Q32. You want to define that a panel box titled should display information about the currently selected customer: “currently editing Customer Surname: <Customer’s Last Name> < Credit limit>”. If the credit limit is null, then a zero should be displayed. Furthermore, in case the label for the surname field changes, this string should reference the ADF Business Components control hints for the label. 



A. Currently editing Customer Surname: # 

{ bindings. CustLastName. Input Value} # {bindings. 

CreditLimit. inputValue} 


B. Currently editing # {bindings. CustName. Hints. label}: # 

{bindings. CustLastName. InputValue} # {empty bindings. 

CreditLimit. inputValue ? 0 : bindings. CreditLimit.InputValue} 


C. Currently editing # {bindings. CustName. Hints. label}: # 

{bindings. CustLastName. InputValue} # {Null bindings. 

CreditLimit. inputValue ? 0 : 


D. Currently editing # {bindings. CustName. Hints. label}: # 

bindings. CustLastName. InputValue} # {if empty bindings. 

CreditLimit. inputValue then 0 else bindings. CreditLimit. INputValue} 


Answer: A 


Q33. You have an ADF Faces page which includes input components for A, B and C. On updating either A or B, you want C to be refreshed automatically. How could you achieve this? 

A. Set the PartialTriggers property on A and B to reference 

B. Set the PartialTriggers property on C to reference A and B 

C. Set the Autosubmit property on A and B to true 

D. Set the Autosubmit property on A and B to true, and the PartialTriggers property on C to reference A and B 

E. Set the Autosubmit property on A and B to true and the PartialTriggers property on C to reference C 

F. Set the Autosubmit property to true on A, B and C 

Answer: E 


1Z0-554  practice question

Latest 1Z0-554 practice:

Q34. How do application modules handle business components transactions? 

A. They provide a separate database transactions for each entity object. 

B. The delegate transaction management to Transaction object. 

C. They ensure that all the view objects in the application module are committed one by one in the logical sequence. 

D. They are eligible to manage a number of database connections concurrently. 

Answer: A 


Q35. Which component stores application page changes In XML documents and merges the changes during the rendering of the page? 

A. WebCenter Framework 

B. WebCenter Services 

C. Metadata Services 

D. WebCenter Spaces 

E. Portals 

Answer: B 


Q36. There is a specific order in which events and listeners fire. Choose the correct sequence from those listed below. 

A. 1. Value change listeners 

2. Validators 

3. Action listeners 

4. Action methods 


B. 1. Action listeners 

2. Action methods 

3. Validators 

4.Value change listeners 


C. 1. Action methods 

2. Action listeners 

3.Value change listeners 

4. Validators 


D. 1. Validators 

2.Value change listeners 

3. Action listeners 

4. Action methods 


E. 1. Value change listeners 

2. Action listeners 

3. Validators 

4. Action methods 


Answer: D 


2passeasy.com

100% Guarantee 1Z0-554 bootcamp:

Q37. Which component CANNOT be packaged into an ADF Library JAR file? 

A. ADF Business Components 

B. Task flows 

C. Task flow templates 

D. ADF Library JAR files 

E. Declarative components 

Answer: D 


Q38. How can you augment each entity object in an application so that a logging method is called after each create () method? 

A. Overridethe create () method of the ApplicationModuleimp1 to implement the logging. 

B. Override the create () method of each EntityDefimp1 to implement the logging 

C. Set the jbo.loglevel and jbo.logoutput configuration parameters in the bc4j.xcfg file 

D. Override the createEntity () method of each Entityimp1 to implement the logging 

E. Override the create () method of a base Entityimp1 class and extend the class for each entity in the application 

Answer: B 


Q39. In which file would you expect to find all the attribute accessor for a view object? 

A. View. Java 

B. Viewlmpl.java 

C. ViewDefImp1.java 

D. ViewRowlmp1.java 

Answer: A 


Q40. You want to display a calculationof the total compensation foran employee. The total compensation is the salary plus the salary multiplied by any commission percentage. The salary and commission percentage are stored in the database, but the total compensation is not. A transient attribute has been defined in the employee entity object to display the total compensation. What would be the transient attribute's value if it was written in Groovy? 

A. (Salary!=null ? Salary: 0) + (Salary* (CommissionPct ! =null : CommissionPct ? 0)) 

B. (Salary! =null ? Salary : 0) +-(Salary* (CommissionPct:) ) 

C. (Salary! =null : Salary*? 0) + (Salary* (CommissionPct !=null ? CommissionPct : 0) ) 

D. (Saiary!=null ? Salary: 0) +(Salary* (CommissionPct ==null ? CommissionPct : 0) ) 

E. (Salary !=null 7 Salary: 0) + (Salary* (CommissionPct !=null ? CommissionPct ; 0)) 

Answer: A