Want to know Testking 1Z0-559 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials certification experience? Study Precise Oracle 1Z0-559 answers to Rebirth 1Z0-559 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-559 (Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials) test on your first attempt.

2016 Sep 1Z0-559 exam guide

Q41. Which hypervisor is required when presenting multi monitor Windows XP VMs? 

A. MicrosoftHyper-V 

B. VMware vSphere 

C. OracleVMVirtualBox using MSRDP 

D. OracleVMVirtualBox using vRDP 

Answer: D 

Explanation: 


Q42. Which pool type should be used if cloned desktop assignments are not desired? 

A. Dynamic Pool 

B. PersonalPool 

C. Manual Pool 

D. Growing Pool 

Answer: C 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E22905_01/PDF/VDIDemo/DemoMicrosoftRDS.pdf(page 8, see the manual pools bullet) 


Q43. Which description represents how the Sun Ray Connector for Windows is used within Oracle VDI? 

A. It provides a full-screen desktop to the end-user via Kiosk Mode session. 

B. It can launch a Unix application from a Solaris desktop session. 

C. TheSun Ray Connector for Windows is launched from the OVDCclientplatform. 

D. TheSun Kay Connector for Windows included in the Sun Ray firmware connects directly to a Windows server, bypassing the Sun Ray Server. 

Answer: C 

Explanation: 


Q44. Oracle VDI can be operated with or without smart cards. By default it configured for both card and non-card sessions. How do you require smart cards and deny users without smart cards? Identity the two correct answers. 

A. Using the command utpolicy in theCLI 

B. Using the kiosk mode pagein the Sun Ray Webadmin GUI to enable the session type 

C. Using the kiosk mode script when the smart card is inserted 

D. Using the system policy page In the Sun Ray Webadmin GUI to change the policy 

Answer: B 

Explanation: 


Q45. When you configure multiple Companies in VDI, the domain field is not displayed on the Oracle VDI login screen in order to maintain privacy. Instead, the user must provide the company information as part of their login. What are the three options for providing the company information? 

A. userid@domainname, userid@companyname, user's badge ID 

B. userid@domainname, userid@companyname, <user's mail address) 

C. userid@domainname, companyname\userid, <user's mail address> 

D. userid/domainname, <user's mail address>, company password 

Answer: B 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E36500_01/E36503/html/companies.html(3.3.1) 


2passeasy.com

Abreast of the times 1Z0-559 practice test:

Q46. You are designing an Oracle VDI environment for a customer. The customer has told you that the desktop clients may or may not be on the corporate LAN. Furthermore, the bandwidth is high, but the latency may or may not be very reliable. 

What ALP element is an advantage in this type of scenario? 

A. It primarily uses theTCX-based protocol to deliver graphics to the screen. 

B. It uses the local CPU on a PC to help with graphic performance. 

C. It uses the local memory on a PC to help with graphic performance. 

D. It primarily uses the UDP-based protocol to deliver graphics to the screen. 

E. It uses Microsoft RDP to help handle the bandwidth and the latency to the client. 

Answer: A,E 

Explanation: 

26. While setting up Oracle VDI, it is discovered that Sun Ray Clients are not being automatically updated to the latest firmware. Which two actions need to be taken to enable automatic firmware updates when they are connected to the network? 

A. Usethe utfwadmcommand to populate the /tftpboot directory on the firmware server 

B. Use the utfwload command to populate the /tftpboot directory on the firmware server 

C. Configure option 66 in DHCP, or sunray-config-serversin DNS to point to the firmware server. 

D. Configure option 49 in DHCP, or sunray-servers in DNS to point to the firmwareserver 

Answer: A,C 

Reference:http://docs.oracle.com/html/E22661_15/Firmware-Howto-Update-Firmware.html 


Q47. You are asked to build an Oracle vim pilot. What is the minimum hardware requirement for the Oracle VDI core services? 

A. At least one 2.0GHz x86-64CPU, 4GBRAM, and 32GB ofdisk space 

B. At least one 2.0GHz x8o CPU,1GB KAM, and 64GB of disk space 

C. At leastone SPARCT-Series CPU, 2GB KAM, and 64GB of disk space 

D. At least two 2.6GHz x86-64 CPU's, 8GB RAM, and 32GB of disk space 

Answer: A 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E36500_01/E36503/html/vdi-requirements.html(See 2.2.1) 


Q48. Which three platforms are supported for the Oracle Virtual Desktop client? 

A. Windows 7 

B. Wyse OS 

C. iPad iOS 

D. Solaris 10 

E. Apple Mac OS X 

Answer: A,C,E 

Explanation: 


Q49. When trying to setup a new company you realize that the system will not let you add Active Directory to your environment. You have verified that Active Directory and the network are set up correctly. You have also verified that the VDI core server is configured and networked correctly. Which condition would prevent you from adding Active Directory to your environment? 

A. The IP address and diskspaceon the host are not configured correctly. 

B. WindowsLicenseagreements will cause ActiveDirectory to denyahost to be added asaguest. 

C. IP-SEC and Virtualizationcompatibility on the VDI core server will cause this issue. 

D. Kerberos and time synchronization must be configured correctly on the OracleVDIcore server. 

Answer: D 

Explanation: 

73. A user asks you to explain how his Oracle VDI session is delivered to his client device as a desktop. Which statement is true? 

A. Oracle VDIbrokers access automatically managed virtual machines based on directory assignments. 

B. By ITassignment and manual user creation of datacenter-based VMs. 

C. Oracle VDI is using KVM overEthernetto grantaccess toyour physical desktop stacked in thedatacenter. 

D. It is not. Oracle VDIis only for servervirtualizeddesktops. 

Answer: A 

Explanation: 


Q50. A customer wants to use shared storage for their Oracle VDI deployment. Choose the two correct storage options. 

A. Local Storage on VirtualBox forLinux 

B. NetworkFileSystem Storage on Hyper-V 

C. O NetworkFileSystem Storage on VirtualBox for Oracle Linux 

D. SunZFS Storage on VirtualBox for Solaris 

Answer: A,C 

Explanation: