Proper study guides for Replace Oracle Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials certified begins with Oracle 1Z0-559 preparation products which designed to deliver the 100% Guarantee 1Z0-559 questions by making you pass the 1Z0-559 test at your first time. Try the free 1Z0-559 demo right now.

2016 Sep 1Z0-559 exam prep

Q31. Which command do you run, to check the status of the Oracle VDI Database? 

A. vdbstat -all 

B. vdi-db status 

C. vda-sql status 

D. vda-db-status 

Answer: D 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E36500_01/E36503/html/vdi-services-logs-check.html(see 8.5.3) 


Q32. Which answer is a correct method for instructing the Sun Ray about its firmware server location? 

A. Create a DNS entry for sunray servers. 

B. Set DHCP standard option 66. 

C. Createasunray-config-servers=entry in the TFTP .parmsfile. 

D. SetDHCP standard option 49. Answer: C 

Reference:http://docs.oracle.com/html/E22661_15/Clients-Howto-Prepare-Config-Files.html 


Q33. From a CLI, which command will display a detailed view of the backup command syntax? 

A. /opt/sun/cacao2/bin/cacaoadm –h 

B. /opt/SUNWvda/sbin/vda-center –h 

C. /opt/SUNWvda/sbin/vda-backup–h 

D. /opt/SUNWvda/sbin/vda –h 

Answer: C 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E23941_01/E24173/html/vdi-database-backup- restore.html(see step 1) 


Q34. Where are the Kiosk Session type configuration files located on the Sun Ray server file-system? 

A. /var/opt/SUNWkio/* 

B. /etc/opt/SUNWkio/* 

C. /opt/SUNWut/lib/* 

D. /opt/SUNWkio/lib/* 

Answer: B 

Reference:https://wikis.oracle.com/display/dvdev/Multiple+Kiosk+Session+Configurations(See the boxed text named ‘short names’) 


Q35. You have two Sun Rays with MAC addresses AAA and BBB. You would like to configure them to form a multi-head (twin monitor) group. Which command would you use to achieve this? 

A. vdimhadm–a MySRGroup –p AAA –s BBB 

B. utmhadm –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB 

C. utmhconfig –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB 

D. utmhadm –a MySRGroup -1 AAA ; utmhadm –a MySRGroup -1 BBB 

Answer: B 

Explanation: 


1Z0-559  test

Up to date 1Z0-559 exams:

Q36. What are the names of the two predefined special tokens that can be assigned to a desktop pool? 

A. AnyRDPClient.000 

B. AnyWebBrowser.000 

C. AnySmartCard.000 

D. AnyPCClient.000 

E. AnySunRayCllent.000 

Answer: C,E 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E26217_01/E35769/html/desktops-assign-users.html(see 5.8.4, second para) 


Q37. Before templates or snapshots can be created, which two elements must be configured on the Oracle VDI environment? 

A. Network 

B. Authentication 

C. Storage 

D. Desktop Access 

E. Visualization 

Answer: A,C 

Explanation: 


Q38. Some companies have multiple sites that are geographically separated. Users sometimes travel from one site to another and require access to their desktops from their home VDI Center. Global Oracle VDI Centers . 

A. allow VMs tobe"hot" migratedbetween in a data center 

B. have nothing to do with geographically separatedVDIcontort and are used as an administration tool, providingasingle point of administration for allVDIenvironments for multipleindependent companies 

C. enable a singleVDIenvironment to host Desktop as a Service (DaaS) for multiple independent organizations 

D. extend the "hotdesking"experience of asingle VDI environment to encompass multiple VDIenvironments 

Answer: D 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E23941_01/E24173/html/global-vdi-centers.html(4.12, first para) 


Q39. You have created a Windows 7 pool configured to use VRDP. You notice that color depth, mouse shadow, and menu animation settings have no effect. What is the reason for this? 

A. Microsoft does not support VRDP. 

B. You forgot to configure auto login. 

C. TheVRDP protocol does not support those options. 

D. VRDP connectsat the machine level rather than the OS level. 

Answer: D 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E36500_01/E36503/html/desktop-pools.html(Desktop performance settings and VRDP) 


Q40. If the firewall is enabled on the Oracle VM VirtualBox, which two ports need to be opened? 

A. Port 20 

B. Port 443 

C. Port 119 

D. Port 22 

E. Port 163 

Answer: D 

Reference:http://docs.oracle.com/html/E26214_02/firewalls.html#firewalls-vdi-providers