Exambible offers the most reliable and high-quality Oracle 1Z0-573 practice dumps for Oracle certification exam. The large amount of customers have faith within our Oracle Oracle products. We are confident with the quality associated with our Oracle Oracle products and that is why all of us offer a no hassle 30 days Cash Back Promise. If you fail the particular Oracle exam after buying our products, we can refund the entire amount. Exambible contains the utmost source associated with Oracle 1Z0-573 exam questions and answers. These kind of understandable Oracle 1Z0-573 study materials are accessible in downloadable Pdf structure which is simple to employ.

2016 Sep 1Z0-573 test engine

Q11. Which four dates are used in conjunction with the voucher payment terms to calculate the net due date, discount due date (if applicable), and the scheduled due date?

A. Inv Date (invoice date)

B. Doc Date (document date–date voucher is entered)

C. Rec Date (reconciliation date)

D. Recpt Date (receipt date)

E. User Date (user-specified date)

Answer: A,B,D,E


Q12. Which two drilldowns are available from the voucher inquiry page?

A. Voucher entry page

B. Voucher details

C. Match Workbench

D. Journal entry page

Answer: D

Explanation: Reference:

http://docs.oracle.com/cd/E39583_01/fscm92pbr0/eng/fscm/fapy/task_DrillingDowntoEntryEventJournalLines-9f6d45.html


Q13. Which option on the Payment Terms Page when selected enables the system to apply unapplied vouchers to prepayments automatically during the Voucher Posting process?

A. Prepay/Third/Claim Pay Terms

B. Automatically Apply Prepayment

C. All other claims

D. Prepayment by BU

E. Payment Terms

Answer: D


Q14. What are three different ways to deactivate a vendor?

A. On the Identifying Information page in the Vendor Information component, set the vendor status to Inactive.

B. When you add a vendor, set the vendor’s persistence to One-time.

C. Change the effective date for the vendor.

D. Change the vendor pay cycle dates.

E. Run the Inactivate Vendors process.

Answer: A,B,D


Q15. If the vendor has an initial financial sanctions status of Cleared, and the system performs financial sanctions validation and finds that there is a match, the system automatically changes the vendor’s financial sanctions status to .

A. Valid

B. Hold

C. Review

D. Reject

Answer: B


1Z0-573  brain dumps

Down to date 1Z0-573 exam topics:

Q16. Consider a completely unpaid regular voucher that is posted, the accounting entries of which are posted to general ledger. These journals are in valid status but not yet posted to ledger. The AP user decided to close the voucher, navigated to the voucher close page, and marked this voucher for closure. What would be the next appropriate action to close the voucher completely and to maintain the account balances in sync?

A. Create reversal journal entries in general ledger in order to balance the original journal entries created

B. Run voucher posting and then the journal generator to push the closure entries to general ledger

C. Run journal generation directly. Marking the voucher for closure will generate closure entries automatically.

D. No further action is necessary. Marking the voucher for closure will automatically generate reversal entries at both the voucher accounting level and the journal level.

Answer: D


Q17. The Past Due Matching metric can chart vouchers where payment is outstanding for

A. 1-30 and 31-60 days only

B. 1-30, 31-60 days, and 61-90 days only

C. 1-30, 31-60 days, and days specified over 60 days

D. only vouchers greater than 30 days

Answer: C


Q18. Which of the following should Withholding reports include?

A. By voucher, by period, business units, and specified vendor

B. By voucher, by period, and vendors

C. By voucher, by period, and business units

D. By vendors only

Answer: C


Q19. Which“Match Rule Type” will identify missing data on a voucher, such as invalid PO ID or missing match control ID?

A. Data Entry

B. Summary-Global

C. System Rules

D. Merchandise – Amount

E. Merchandise – Quantity

Answer: E


Q20. What information does the Scheduled Due Aging metric display?

A. the summary of scheduled payments less than 30 days only

B. the summary of scheduled payments in aging categories 1-30 days, 31-60 days, and over 60 days

C. only overdue payments

D. only overdue payments in aging categories 1-30 days, 31-60 days, and over 60 days

Answer: C