Act now and download your Oracle 1Z0-581 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-581 tutorials. Download Up to the immediate present Oracle Pillar Axiom 600 Storage System Essentials exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-581 with a classic professional.

2016 Jul 1Z0-581 exam question

Q1. The storage administrator is cabling the Axiom with copper FC cables. The power cords are being connected- Identify the best practice for installing the power cords. 

A. Keep the copper cables and power cords separated to minimize EMI. 

B. Be sure to run the copper cables and power cords parallel with each other if they must cross. 

C. Be sure to run the copper cables and power cords perpendicular with each other if they must 

D. The copper tables and power cords can be bundled together. 

Answer: A 

Explanation: Dress all power cables to the opposite side of the rack from any data cables. 

Reference: Pillar Axiom 600 Hardware installation Guide, Connect Power Cables 


Q2. Which I/O Bias value should be assigned when the "read" activity exceeds the "write" activity? 

A. Write 

B. Read 

C. Sequential 

D. Random 

E. Mixed 

Answer: B 

Explanation: You can use the I/O bias Quality of Service (QoS) property (in conjunction with the access bias property) to help optimize the performance of a logical volume. 

I/O bias, as a QoS property, indicates to the system the type of I/O operation that 

is the most common or expected for a particular volume. This bias can be one of 

the following: 

Read Most requests from client applications are for read operations. 

Write Most requests from client applications are for write operations. 

Mixed Requests from client applications are likely equal for read and write 

operations. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About I/O Bias 


Q3. Which best describes an event notification? 

A. A Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) email message that notifies recipients of specified system events. 

B. A Simple MailTransfer Protocol (SMTP) email message that notifies recipients of default system events 

C. A Call-Home email message that notifies recipients of specified system events. 

D. A Call-Home email message that notifies recipients of default system events. 

Answer: A 


Explanation: An event notification, when enabled, is defined as follows: 

A Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) email message 

that notifies recipients of specified system events. 


Q4. The storage administrator has installed an Axiom and would like to change the system name and provide a brief description. Which action would the storage administrator need to complete? 

A. modifying Network Settings 

B. modifying Asset Information 

C. modifying System Time 

D. modifying Security Settings 

Answer: B 


Explanation: You may want to change the name of the system that is displayed in the Pillar 

Axiom Storage Services Manager. 

1 From the Configure tab, click Summary > System. 

2 Choose Actions > Modify Asset Information. 

3 Enter the necessary information in any of the following fields: 

Name 

Description 

Location 

Contact Name 

Contact Phone 

Asset Number 

Note: Pillar recommends that you enter the name and phone for more than 

one contact. 

4 Click OK to save your changes. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Modify Asset Information 


Q5. Which defines a Pillar Axiom storage system copy? 

A. a full block-for-block copy 

B. a full block-for-block snapshot 

C. a copy-on-write snapshot 

D. a copy-on-write copy 

Answer: C 

Explanation: Clone LUNs are writable snapshots of a LUN using partial-block snapshot technology. 

Note: A Clone LUN is defined as: A pointintime, readwrite, partialblock snapshot of a LUN that can be accessed immediately. A Clone LUN retains the same QoS parameters as the source LUN and consumes storage capacity from the Clone LUN repository that was allocated for the source LUN. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Managing Clone LUNs 


1Z0-581  exam cram

Up to the minute 1Z0-581 question:

Q6. Identify the tasks of the Administrator 2 role. 

A. shutting down the Axiom 

B. modifying global settings 

C. creating volumes 

D. updating software 

Answer: C 

Explanation: Administrator 1 A login account that has the authority to perform all administration, configuration, and recovery tasks. Administrator 2 A login account that has the authority to perform all administrative and configuration tasks, except: 

*

 Create, modify, or delete administrator accounts and File Servers. 

*

 Modify systemwide settings such as Simple Network Management Protocol (SNMP) (not B) *Modify software or hardware configurations (not D) 

*

 Shut down the system (not A) 

Reference:Pillar Axiom Administrator's Guide,Create Administrator Account Dialog 


Q7. Identify the SNMP ports for both queries and traps. 

A. Use port 160 for queries. 

B. Use port 161 for queries. 

C. Use port 162 for queries. 

D. Use port 160 for traps. 

E. Use port 161 for traps. 

F. Use port 162 for traps. 

Answer: B,F 

Explanation: SNMP uses the default UDP port 161 for general SNMP messages and UDP port 162 for SNMP trap messages. 


Q8. Identify three available roles for a new user account created by the storage administrator. 

A. Pillar Support 

B. Monitor 

C. Primary Administrator 

D. Administrator1 

E. Administrator2 

Answer: A,B,E 


Explanation: The three roles with least permissions. 

Note: Role Identifies the role that is assigned to the administrator account. A role defines which permissions are granted to the administrator. 

Primary Administrator Administrator 1 Administrator 2 Monitor Support Pillar support 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Administrator Accounts Overview Page 


Q9. When the AxiomONE Path Manager is installed on the host, which types of failures is the host protected against? 

A. HBA failure 

B. Pilot failure 

C. Slammer failure 

D. SANswitchfailure 

E. Brick failure 

Answer: C,D 

Explanation: 

C: You can reduce the impact of failures in your Internet Small Computer System Interface (iSCSI) network by ensuring that iSCSI connections are made through several network interface cards (NICs) on the host. We recommend using the normal IP configuration facilities to route connections to different Slammer storage controller ports through different host NICs. For example, if the host has two NICs available for iSCSI connections to a Slammer, you can set up routing to send all traffic to one port on each Slammer control unit (CU) through one NIC, and traffic to the other port on each Slammer CU through the other NIC. 

D:Supported iSCSI Routers and Switches 

Pillar AxiomONE Path Manager (APM) supports the iSCSI-to-Fibre Channel 

routing features of the Cisco MDS 9000 family of multi-layer directors and fabric 

switches. 

Note:AxiomONE Path Manager (APM) 3.1 has many features to facilitate LUN access 

from a storage area network (SAN) host. 

APM is defined as: 

Optional software installed on a storage area network (SAN) 

host to manage multiple paths to the Pillar Axiom storage 

system. 

APM performs the following primary functions: 

*

 Routes I/O to Pillar Axiom LUNs using only the best available data paths. 

*

 Shares traffic among the available paths and ensures that access to the LUNs is not interrupted if some paths fail. 

*

 Automatically configures the host into the AxiomONE Storage Services Manager and updates the configuration if the host information changes. 

Reference: Pillar AxiomONE Path Manager 3.1, Installation Guide and Release Notes 


Q10. The storage administrator is adding a Slammer to the Axiom storage system. Identify the number of additional FC ports required in the SAN Fabric. 

A. 4 

B. 2 

C. 3 

D. 6 

E. 8 

Answer: B 

Explanation: NAS network interface module (NIM) A field replaceable unit (FRU) in a Slammer that is dedicated to network attached storage (NAS). A NIM has two or four Gigabit Ethernet ports for local area network (LAN) connectivity. A NAS Slammer holds two such FRUs (one per control unit). A NAS NIM may optionally contain a Fibre Channel (FC) host bus adapter to support FC tape devices and NDMP (Network Data Management Protocol) backup operations. 

Reference:Pillar Axiom Administrator's Guide,Create an Event Notification