Proper study guides for Latest Oracle Pillar Axiom 600 Storage System Essentials certified begins with Oracle 1Z0-581 preparation products which designed to deliver the Free 1Z0-581 questions by making you pass the 1Z0-581 test at your first time. Try the free 1Z0-581 demo right now.

2016 Aug 1Z0-581 pdf exam

Q11. When adding a user to the Axiom system, which role should be selected to allow the user to create volumes but not to update the Axiom system itself? 

A. Administrator1 

B. Administrator2 

C. Support 

D. Primary Support 

Answer: B 


Explanation: Administrator 2: 

A login account that has the authority to perform all 

administrative and configuration tasks, except: 

*

 Create, modify, or delete administrator 

accounts and File Servers. 

*

 Modify systemwide settings such as Simple 

Network Management Protocol (SNMP). 

*

 Modify software or hardware configurations. 

*

 Shut down the system. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Create Administrator Account Dialog 


Q12. Which account will be used by the customer support team when working on the Axiom? 

A. Administrator 

B. Pillar 

C. Primary Administrator 

D. Pillar Support 

Answer: D 

Explanation: Note: Contact the Oracle Pillar Customer Support for the encrypted file (for resetting the password). The Oracle Pillar Customer Support will send you the encrypted file and give you instructions on how to install the file. 


Q13. Identify three hardware components contained in a Slammer. 

A. Control Unit 

B. Network Interface Module 

C. Private Interconnect Module 

D. RAID Controller 

E. ES Module 

Answer: A,B,C 

Explanation: A:A Slammer is a 4U, clustered storage subsystem that is the front end to a Pillar Axiom storage system. Slammer storage controllers contain two control units that act in active-active mode to provide data and state mirroring. 

A, B, C: From the picture below you see the Network interface module, the CU leds, and the Private Connect Module. 

Reference: Reference: Pillar Axiom 600 Hardware installation Guide, Verify the Back Status LEDs 


Q14. Which two checks should be performed if there are empty sockets in a PDU before use by the Axiom? 

A. Verify the input voltage to the PDU. 

B. Add up the amperes used by each component according to the input voltage. 

C. Add up the amperes used by the Slammers according to the input voltage. 

D. Verify the output voltage to the PDU. 

E. Add up the amperes used by the Slammers according to the output voltage. 

Answer: B,D 

Explanation: 

Note: The Pillar Axiom 600 system components must be plugged into the PDUs such 

that they do not exceed the amperage rating of any outlet group. If you exceed 

the amperage rating, the circuit breakers trip. 

Except where indicated, the maximum rated amperage of the outlet banks 

remains the same regardless of the electrical service voltage. Therefore, 

components draw about half the amperage at 230V than at 115V, and you can 

plug more components into each power distribution unit (PDU). 

Note2: PDU Outlet Amperage Limits 

The number of Pillar Axiom 600 system components you can plug into each Pillarsupplied 

power distribution unit (PDU) varies. 

The Pulizzi TPC2105 shown in the following figure can use 115V, 208V, or 230V, 

30A (32A in Europe) electrical service. The overall amperage limits are 24A and 

the they are the same at any input voltage. 

Reference: Pillar Axiom 600 Hardware installation Guide,Component Power Usage 


Q15. The storage administrator is cabling the Axiom with copper FC cables. The power cords are being connected. Identify the best practice for installing the power cords. 

A. Keep the copper cables and power cords separated to minimize EMI. 

B. Be sure to run the copper cables and power cords parallel with each other if they must cross. 

C. Be sure to run the copper cables and power cords perpendicular with each other if they must cross. 

D. The copper cables and power cords can be bundled together. 

Answer: A 

Explanation: Dress all power cables to the opposite side of the rack from any data cables. 

Reference: Pillar Axiom 600 Hardware installation Guide, Connect Power Cables 


1Z0-581  exam answers

Renovate 1Z0-581 question:

Q16. Identify the information required during the installation of the Axiom VSS plug-in. Select all that apply. 

A. User Name 

B. Password 

C. System Serial Number 

D. VSS Provider Name 

E. Port Number 

Answer: A,B,C 

Explanation: Download and Install the VSS Provider Plug-In Download the Pillar Axiom VSS Provider plug-in from the Pillar Axiom Storage Services Manager for installation on your SAN host. Prerequisites: 

*

 The SAN host must have TCP/IP connectivity, over Ethernet, to the Pilot management controller. 

*

 For the VSS Provider to create volume shadow copies, the SAN host must have Fibre Channel connectivity to the Slammer storage controller. 

*

 During the installation, you need the system serial number, user name, and password. 

Note: The Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS) Provider plug-in enables the use of VSS-enabled backup applications with the Pillar Axiom 600 system. VSS enables data protection and management services through a standard set of configuration and monitoring capabilities. These capabilities include creating, manipulating, and restoring snapshots without shutting down applications or essential services. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's GuideDownload and Install the VSS Provider Plug-In 


Q17. The storage administrator would like to modify one of the system profiles. How can the storage administrator do this? 

A. by selecting "Manage Standard Storage Profiles" and modifying the system profile B. by selecting "Manage Advanced Storage Profiles" and modifying the system profile C. by selecting "Manage Standard Storage Profiles" and duplicating the system profile D. by selecting "Manage Advanced Storage Profiles" and duplicating the system profile 

Answer: D 

Explanation: Manage Storage Profiles Dialog Navigation: Storage > Storage Profiles > Actions > Manage Storage Profiles Allows you to manage a set of Quality of Service (QoS) settings that can be used 

for creating new logical volumes. You can create your own profile or duplicate an 

existing profile and then modify the duplicate to satisfy your needs. 

Manage Advanced Storage Profiles (expert users only) 

Provides access to the full set of QoS properties when creating a custom 

Storage Profile. 

Reference: Pillar Axiom Data Protection Manager, User's GuideManage Storage Profiles Dialog 


Q18. The storage administrator has SAN attached cluster hosts A and B to the Axiom system. These hosts need to be assigned the same volumes. What simplifies the storage administrator's task of associating hosts to the volumes? 

A. Host Group 

B. SAN Host 

C. AxiomONEPath Manager 

D. Associate Hosts 

Answer: A 

Explanation: You can easily manage the mapping of a LUN to SAN hosts by assigning the hosts to a specific group. This group is a named, logical collection of SAN hosts. You might have SAN hosts that have been registered by the Pillar Axiom Path Manager (APM) application or might have created a host association for various initiators. You can create additional host associations by using existing APM registered or manually created hosts. This activity is useful if you have host clusters, eachof which contains many hosts and each host contains a few initiators. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Host Groups 


Q19. The storage administrator is connecting the Axiom to an existing SAN Fabric. Identify the best for connecting to the SAN Fabric. 

A. Slammer Control Unit 0 Ports 0and 1 connectintoone switch. 

B. SlammerControl Unit 1Ports 0 and 1connectintoone switch. 

C. Slammer Control Unit 0 Port 0 and Control Unit 1 Port 0 connect into one switch. 

D. Slammer Control Unit 0 Port 1 and Control Unit 1Port 1 connectintoone switch. 

E. Slammer Control Unit 0 Port 0 and Control Unit 1Port 1 connect into one switch. 

Answer: E 

Explanation: 

Note: Each NAS Slammer has four network data ports. At least one port for each Slammer control unit (CU) must be connected. 


Q20. In which file format will the system update be bundled? 

A. .zip 

B. .tar 

C. .rpm 

D. .tgz 

Answer: A,B 

Explanation: A: zip Specifies a compressed archive file used in a Windows environment. Use this file type to decompress the files into a workstation folder for manual installation. 

B: tar Specifies a noncompressed tape file archive method used in a Linux environment. Use this file type to extract the files into a workstation folder for manual installation.