Pinpoint of 1Z0-581 practice exam materials and vce for Oracle certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-581 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Pillar Axiom 600 Storage System Essentials exam Today!

2016 Aug 1Z0-581 exam price

Q41. The storage administrator has implemented a multi-hop configuration using MaxRep. What is the minimal number of MaxRep engines required for this setup? 

A. 2 

B. 3 

C. 4 

D. 6 

Answer: A 

Explanation: A typical multi-hop replication configuration consists of a Pillar Axiom Replication Engine and two Pillar Axiom systems set up in a synchronous replication relationship at the primary site. In addition, another Replication Engine and Pillar Axiom system at the secondary site are set up in an asynchronous replication relationship with the secondary Pillar Axiom system on the primary site. When data from the application host is stored on the primary Pillar Axiom system on the primary site, the Replication Engine replicates any data changes to the secondary Pillar Axiom system at the primary site. This is the synchronous hop of the multi-hop replication. 

Note: Pillar Axiom MaxRep Replication for SAN supports three basic types of replication configurations: synchronous, asynchronous, and multi-hop. 

Multi-hop replication provides synchronous replication of a source LUN to a target LUN, and a second asynchronous replication of that target LUN to an additional target LUN. 


Q42. Which VSS Provider CLI tool is used to configure additional systems? 

A. pcli.exe 

B. axiomocli.exe 

C. registerAxim.exe 

D. vssadmin.exe 

Answer: C 


Explanation: The VSS Provider installer allows you to configure a single Pillar Axiom system. 

To configure additional systems or remove systems, use the 

registerAxiom.exe command line tool. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Download and Install the VSS Provider Plug-In 


Q43. Identify how storage is assigned to a Storage Domain. 

A. by Brick 

B. by volume 

C. by RAID group 

D. by storage class 

Answer: A 

Explanation: Storage Domains allow storage administrators to assign logical volumes to a specific collection of Bricks. 

A Storage Domain is defined as: A subset of a virtual storage pool consisting of a defined group of Brick storage enclosures. This group can consist of any assortment of Bricks, regardless of Storage Class, capacity, or any other attribute. A Storage Domain is typically used to provide specific allocation or security features for a collection of logical volumes. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Storage Domains 


Q44. Identify the quality of service settings that will create a RAID10 volume. 

A. Access Bias = Random 

B. Access Bias = Sequential 

C. I/O Bias = Write 

D. I/O Bias = Read 

E. Access Bias= Write 

Answer: A,C 


Explanation: The other combination are either not valid or give RAID 5. 

See table below. 

Effects of access and I/O bias 

Note: The combination of the access bias and I/O bias QoS properties of a logical 

volume can have varying effects on certain performance characteristics of that 

volume. 

These performance characteristics can be effected by the access and I/O biases: 

*

 The amount of reading ahead performed by Slammers for the volume 

*

 The RAID configuration of the volume in the Bricks 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Effects of Access Bias and I/O Bias 


Q45. The storage administrator wants to be able to schedule a pointer-based copy of source volume ASSM. Which Axiom data protection function will help accomplish this task? 

A. Copy LUN 

B. Clone LUN 

C. Snapshot 

D. Backup LUN 

Answer: C 

Explanation: Restoring a LUN from a Clone LUN uses partial block snapshot technology, which allows the LUN to keep its same identity and to come back online in a short amount of time, especially when compared to copying the entire data set back from a tape backup. This restoration process copies only that data that was modified after the snapshot was taken. Furthermore, this process allows access to the data while the background copy is in progress. 

Clone LUN: A point-in-time, read-write, partial-block snapshot of a LUN that you intend to split from the original LUN for immediate access. A Clone LUN retains the same QoS parameters as the source LUN and consumes storage capacity from the Clone LUN repository that was allocated for the source LUN. A Clone LUN cannot be scheduled from the Pillar Axiom Storage Services Manager; it is an immediate operation. Clone LUNs provide a convenient method to branch from the source data without the need to do a fullblock copy operation. Formerly called a Snap LUN. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Restore a LUN from a Clone LUN 


1Z0-581  practice exam

Avant-garde 1Z0-581 actual exam:

Q46. Identify the typical read community string value used by SNMP servers and clients. 

A. public 

B. private 

C. axiom 

D. snmp 

E. axiomone 

Answer: A 

Explanation: Community string Identifies the community string for use when the Pillar Axiom system sends an event trap to the SNMP host. Note: When an administrator does not specify a community string for readonly access, SNMP servers and clients will typically use public. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Create SNMP Host Dialog 


Q47. The storage administrator has created a host group. What is the benefit of creating host groups? 

A. Manage the mapping of a volume to a logical collection of SAN hosts.B. Manage the grouping of logical volumes. 

C. Manage the AxiomONEPath Manager for alogical collection of SAN hosts. 

D. Manage the grouping of a volume to a logical collection of SAN hosts. 

Answer: A 


Explanation: You can easily manage the mapping of a LUN to SAN hosts by assigning the hosts to a specific group. This group is a named, logical collection of SAN hosts. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Host Groups 


Q48. Which methods are available to the storage administrator for checking events? 

A. Email Alerts 

B. SNMP 

C. Event Viewer 

D. Viewing the ASSM Event Logs 

E. Viewing var/log/syslog on the Pilot 

F. Viewing var/log/dmesg on the Pilot 

Answer: A,D 


Explanation: A: Create event notifications so that you are notified when specific events occur in 

the Pillar Axiom system. You can specify the types of system events that trigger 

alerts as well as designate the recipients who receive the notices. 

1 From the Monitor tab, click Event Notification. 

2 Choose Actions > Create Event Notification. 

3 Enter a name for the event notification in the Name field. 

4 Enter a description in the Description field. 

5 To enable the notification, select Enable Event Notification. 

6 From the Monitored Events list, select the events for which you want to 

trigger the notification. 

Example: 

To be notified of any login failures, in the event tree, navigate down to the 

Informational > Audit list. Select the Login Failed item and then click the rightfacing 

arrow to move the item to the Monitored Events column. 

7 To add one or more event notification recipients, click Add. 

8 Enter the email address of each notification recipient. 

D: Display the Event Log 

Review the event log to monitor events that have occurred in the Pillar Axiom 

system. If too many events display on the screen, you can apply filters to the list. 

1 From the Monitor tab, click Event Log. 

2 Review the event log details to ensure that the information is what you 

expect. 

Reference:Pillar Axiom Administrator's Guide,Create an Event Notification 


Q49. Identify two things that happen to the Private Interconnect Topology Manager tool, PITMAN, when a warmstart of the Slammer occurs. 

A. Private Interconnect Topology Manager terminates its operation when running in manual mode. 

B. Private Interconnect Topology Manager restarts Its operation when running in manual mode. 

C. Private Interconnect Topology Manager terminates its operation when running in automatic mode. 

D. Private Interconnect Topology Manager returns to a monitoring state when running in automatic mode. 

E. Private Interconnect Topology Manager suspends its operation when running In automatic mode. 

F. Private Interconnect Topology Manager suspends Its operation when running in manual mode. 

Answer: A,D 

Explanation: A warmstart of the Slammer CU that is running PITMAN terminates its operation in the manual diagnostic mode and returns PITMAN to a monitoring state where it acts as a statistics generator. 

Note: The Private Interconnect Topology Manager (PITMAN) in the Automatic mode is a statistics generator tool that runs by default on the Pillar Axiom system to collect high-level statistical and error information on the private interconnect (PI) (also known as the Storage System Fabric (SSF)) without disabling customer access to data. 

Reference:Pillar Axiom Administrator's Guide,About PITMAN Diagnostic Tool 


Q50. From which three sources can the system information be collected and placed into the bundle? 

A. Slammer hardware components 

B. Brick hardware components 

C. Client hosts with APM 

D. AxiomONEStorage Manager 

E. SAN Switch 

Answer: A,B,C 

Explanation: System information can be collected from the following sources and placed into the system log bundle: 

*

 Slammer hardware components 

*

 Brick hardware components 

*

 Client hosts 

*

 Pilot hardware component 

Note: To help diagnose a situation that might exist, the Oracle Pillar Customer Support might request that you collect into a single bundle certain logs and other diagnostic information and then send the bundle to Pillar Customer Support for analysis. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About System Log Bundles