Want to know Testking 1Z0-581 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Pillar Axiom 600 Storage System Essentials certification experience? Study Downloadable Oracle 1Z0-581 answers to Renovate 1Z0-581 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-581 (Pillar Axiom 600 Storage System Essentials) test on your first attempt.

2016 Sep 1Z0-581 exam guide

Q51. Identify the Configure > Global Settings > Networking attribute that must be changed during the Axiom system setup. 

A. Management Interface 

B. DNS Settings 

C. Notification 

D. iSCSI Security 

E. iSNS Settings 

Answer: A 

Explanation: The management interface provides connectivity between the end user data network and the Pillar Axiom Pilot management controller. You can choose which method to use to assign the primary IP addresses to the management interface on the Pilot: *Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), which assigns a primary IP address dynamically when the Pilot starts. *Static IP Address assigns a permanent, primary IP address to a control unit (CU) in the Pilot as well as alternate IP addresses for the ports on the partner CU. If the management software cannot access the primary IP address, it accesses an alternate IP address. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About the Network Interfaces 


Q52. The storage administrator is setting up an Axiom. Identify the number of IP addresses required for the Pilot. 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: A 

Explanation: The management interface provides connectivity between the end user data network and the Pillar Axiom Pilot management controller. You can choose which method to use to assign the primary IP addresses to the management interface on the Pilot: / Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), which assigns a primary IP address dynamically when the Pilot starts. / Static IP Address assigns a permanent, primary IP address to a control unit (CU) in the Pilot as well as alternate IP addresses for the ports on the partner CU. If the management software cannot access the primary IP address, it accesses an alternate IP address. 


Q53. Which drive types are available for an Axiom system? 

A. SATA 

B. SSD (SLC) 

C. SSD (MLC) 

D. Fiber Channel 

E. SAS 

Answer: A,B,D 


Explanation: Pillar Axiom systems support the following three Storage Classes: 

*

 SATA *FC 

*

 SSD SLC (solid state drive, single-level cell) 

Note: When you create a Storage Domain for regular use, we recommend that you assign the following minimum number of Bricks to that domain: 

*

 Two serial ATA (SATA) or solid state device (SSD) Bricks 

*

 Three Fibre Channel (FC) Bricks 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Storage Classes 


Q54. By using which Pillar Axiom feature can you allocate system resources and handle data flow according to its business priority? 

A. Quality of Service 

B. Thin Provisioning 

C. Storage Domains 

D. Storage Profiles 

Answer: A 


Explanation: QoS policies are available for the following properties: 

* Processing queue priority and data access efficiency, known as priority *Preferred storage media, known as Storage Class *Number of mirror copies, known as redundancy *Performance optimization, known as a combination of access bias and I/O bias 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Quality of Service 


1Z0-581  practice

Up to the minute 1Z0-581 dumps:

Q55. The storage administrator has installed MaxRep in the SAN environment. Identify how MaxRep communicates to the Pillar Axiom storage system for volume discovery. 

A. AxiomONE CLI commands through FCP 

B. AxiomONE CLI commands through TCP/IP 

C. SCSI commands through FCP 

D. SCSI commands through FCoE 

Answer: C 

Explanation: 

Note: Initiate a Pillar Axiom iSCSI Session 

Use the iSCSI Login option when investigating iSCSI login problems to the Pillar 

Axiom system from the Pillar Axiom MaxRep Replication for SAN. 

1 To perform the iSCSI Login operation, navigate to Settings > Axioms > Toolkit 

for MaxRep. 

2 In the Select MaxRep Option page, select iSCSI Login and click Next. 

3 In the Select an Axiom page, select a Pillar Axiom system from those listed. 

4 Click Submit to initiate the login operation. 

5 At the confirmation prompt, click OK. 


Q56. Identify two tasks involved when staging the Axiom update software. 

A. uploading the software package to the pilot 

B. validating the uploaded software package 

C. installing the software update package to a temporary directory 

D. converting the software update to a proper format 

Answer: A,B 


Explanation: A: You can download from the Customer Support portal the latest software and firmware updates. Upload the Software Package After downloading a software update package, you can stage it on the Pilot management controller to prepare the system for the software update. You can perform the update immediately or schedule the update for a later time. 

B: Confirm the Upgrade Paths 

You can review the software packages from which you can upgrade the Pillar 

Axiom system. 

From the Support tab, click Software Modules. 

2 Choose Actions > View Upgrade Paths to Staged Package. 

3 Review the upgrade path information provided on the screen. 

Note: If the list shows more than one upgrade version, install the earliest 

software version first, followed by the subsequent versions. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Updating the Pillar Axiom Software 


Q57. The storage administrator wants to look at the overall status of the Axiom. Which location should be used to accomplish this task? 

A. Navigate to Monitor > System Status 

B. Navigate to Monitor > Hardware 

C. Navigate to Support > Utilities 

D. Navigate to Support > Tools > System Trouble 

E. Navigate to Monitor > Reporting 

Answer: A 


Explanation: Use the Summary of System Status overview page to review the status and 

health of the Pilot, Slammers, and Bricks that are installed on the Pillar Axiom 

system. 

Note:Display the System Status Summary 

Sometimes a high-level view of the status of a Pillar Axiom system is needed. 

This summary includes the status of all the hardware components in the system 

and a brief list of the events and notifications that have occurred. 

1 From the Monitor tab, click Status Summary. 

2 Verify that the displayed information is what you expect. 

The Pilot section indicates the operational mode and status of each 

control unit. 

*The Slammer section indicates the type of each Slammer in the 

system and the status of each of their control units. 

*The Brick section indicates the status of each Brick in the system. 

*The UPS section indicates the type of power source for each 

uninterruptible power supply (UPS) and the status of their batteries. 

*The event log section indicates by severity level the number of events 

that exist for each level. 

*The event notification section indicates the number of notification 

recipients and monitored events, plus other information. 


Q58. The storage administrator is configuring an iSCSI host to boot from the SAN. Which hardware component is required for the iSCSI host? 

A. The iSCSIhost can use a NIC card to boot from the SAN. 

B. The iSCSI host must use a ToEcard to boot from the SAN. 

C. The iSCSI host must use a NIC card to boot from the SAN. 

D. The iSCSI host can use a ToE card to boot from the SAN. 

Answer: D 

Explanation: 

Note: iSCSI host bus adapters (HBAs) are dedicated network interface controllers that do onboard iSCSI processing (called a TCP Offload Engine, or TOE).