Exam Code: 1Z0-803 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java SE 7 Programmer I
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-803 Exam.

2016 May 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q1. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. Found Red 

B. Found Red 

Found Blue 

C. Found Red 

Found Blue 

Found White 

D. Found Red 

Found Blue 

Found White 

Found Default 

Answer: B 


Q2. What is the result? 


A. 100 210 

B. Compilation fails due to an error in line n1 

C. Compilation fails due to an error at line n2 

D. Compilation fails due to an error at line n3 

Answer: C 


Q3. Given: 


Which three lines will compile and output “right on!”? 

A. Line 5 

B. Line 6 

C. Line 7 

D. Line 8 

E. Line 9 

F. Line 10 

Answer: CDF 


2passeasy.com

Down to date oracle practice exam for 1z0-803:

Q4. Given: 


public class SampleClass { 

public static void main(String[] args) { 

AnotherSampleClass asc = new AnotherSampleClass(); SampleClass sc = new 

SampleClass(); 

sc = asc; 

System.out.println("sc: " + sc.getClass()); 

System.out.println("asc: " + asc.getClass()); 

}} 

class AnotherSampleClass extends SampleClass { 

What is the result? 

A. sc: class Object asc: class AnotherSampleClass 

B. sc: class SampleClass asc: class AnotherSampleClass 

C. sc: class AnotherSampleClass asc: class SampleClass 

D. sc: class AnotherSampleClass asc: class AnotherSampleClass 

Answer: D 


Q5. Given: 


What is the result? 

A. 2 4 6 8 

B. 2 4 6 8 9 

C. 1 3 5 7 

D. 1 3 5 7 9 

Answer: D


Q6. Given the code fragment: 

int [][] array2d = new int[2][3]; 

System.out.println("Loading the data."); 

for ( int x = 0; x < array2d.length; x++) { 

for ( int y = 0; y < array2d[0].length; y++) { 

System.out.println(" x = " + x); 

System.out.println(" y = " + y); 

// insert load statement here. 

System.out.println("Modify the data. "); 

for ( int x = 0; x < array2d.length; x++) { 

for ( int y = 0; y < array2d[0].length; y++) { 

System.out.println(" x = " + x); 

System.out.println(" y = " + y); 

// insert modify statement here. 

Which pair of load and modify statement should be inserted in the code? The load 

statement should set the array's x row and y column value to the sum of x and y 

The modify statement should modify the array's x row and y column value by multiplying it by 2 

A. Load statement: array2d(x,y) = x + y; 

Modify statement: array2d(x,y) = array2d(x,y) * 2 

B. Load statement: array2d[x y] = x + y; 

Modify statement: array2d[x y] = array2d[x y] * 2 

C. Load statement: array2d[x,y] = x + y; 

Modify statement: array2d[x,y] = array2d[x,y] * 2 

Oracle 1z0-803 : Practice Test 

D. Load statement: array2d[x][y] = x + y; 

Modify statement: array2d[x][y] = array2d[x][y] * 2 

E. Load statement: array2d[[x][y]] = x + y; 

Modify statement: array2d[[x][y]] = array2d[[x][y]] * 2 

Answer: D 


2passeasy.com

High quality 1z0-803 java se 7 programmer dumps:

Q7. public class StringReplace { 

public static void main(String[] args) { 

String message = "Hi everyone!"; 

System.out.println("message = " + message.replace("e", "X")); } 

What is the result? 

A. message = Hi everyone! 

B. message = Hi XvXryonX! 

C. A compile time error is produced. 

D. A runtime error is produced. 

E. message = 

F. message = Hi Xveryone! 

Answer: B 


Q8. Which two items can legally be contained within a java class declaration? 

A. An import statement 

B. A field declaration 

C. A package declaration 

D. A method declaration 

Answer: BD 


Q9. Given: 


What is true about the class Wow? 

A. It compiles without error. 

B. It does not compile because an abstract class cannot have private methods. 

C. It does not compile because an abstract class cannot have instance variables. 

D. It does not compile because an abstract class must have at least one abstract method. 

E. It does not compile because an abstract class must have a constructor with no arguments. 

Answer: A 


Q10. Given: 


What is the result? 

A. Compilation fails 

B. An exception is thrown at runtime 

C. There is no result because this is not correct way to determine the hash code 

D. Hash is: 111111, 44444444, 999999999 

Answer: A