Downloadable of 1Z0-803 free practice exam materials and prep for Oracle certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-803 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 7 Programmer I exam Today!

2016 May 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q91. Given: 


What is the result? 

A. Red 0 

Orange 0 

Green 3 

B. Red 0 

Orange 0 

Green 6 

C. Red 0 

Orange 1 

D. Green 4 

E. Compilation fails 

Answer: E 


Q92. Given: 


What is the reference type of myZ and what is the type of the object it references? 

A. Reference type is Z; object type is Z. 

B. Reference type is Y; object type is Y. 

C. Reference type is Z; object type is Y. 

D. Reference type is X; object type is Z. 

Answer: C 


Q93. What is the proper way to defined a method that take two int values and returns their sum as an int value? 

A. int sum(int first, int second) { first + second; } 

B. int sum(int first, second) { return first + second; } 

C. sum(int first, int second) { return first + second; } 

D. int sum(int first, int second) { return first + second; } 

E. void sum (int first, int second) { return first + second; } 

Answer: D 


1Z0-803  free practice exam

Up to date 1z0-803 exam questions:

Q94. public class ForTest { 

public static void main(String[] args) { 

int[] arrar = {1,2,3}; 

for ( foo ) { 

Which three are valid replacements for foo so that the program will compiled and run? 

A. int i: array 

B. int i = 0; i < 1; i++ 

C. ;; 

D. ; i < 1; i++ 

E. ; i < 1; 

Answer: ABC 


Q95. ArrayList<Integer> list = new ArrayList<>(1); 

2. list.add(1001); 

3. list.add(1002); 

4. System.out.println(list.get(list.size())); 

What is the result? 

A. Compilation fails due to an error on line 1. 

B. An exception is thrown at run time due to error on line 3 

C. An exception is thrown at run time due to error on line 4 

D. 1002 

Answer: C 


Q96. Which three are advantages of the Java exception mechanism? 

A. Improves the program structure because the error handling code is separated from the 

normal program function 

B. Provides a set of standard exceptions that covers all the possible errors 

C. Improves the program structure because the programmer can choose where to handle 

exceptions 

D. Improves the program structure because exceptions must be handled in the method in 

which they occurred 

E. allows the creation of new exceptions that are tailored to the particular program being 

Answer: ACE 


2passeasy.com

Refined 1z0-803 study guide pdf:

Q97. A method doSomething () that has no exception handling code is modified to trail a method that throws a checked exception. Which two modifications, made independently, will allow the program to compile? 

A. Catch the exception in the method doSomething(). 

B. Declare the exception to be thrown in the doSomething() method signature. 

C. Cast the exception to a RunTimeException in the doSomething() method. 

D. Catch the exception in the method that calls doSomething(). 

Answer: AB 


Q98. Given: 


Which two are possible outputs? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: AD 


Q99. Given: 


What is the result? 

A. 6 5 6 4 

B. 6 5 5 4 

C. 6 5 6 6 

D. 6 5 6 5 

Answer: A 


Q100. Given: 


Javac Jump.java 

Java Jump crazy elephant is always 

What is the result? 

A. Lazy lion is jumping 

B. Lion is always jumping 

C. Crazy elephant is jumping 

D. Elephant is always jumping 

E. Compilation fails 

Answer: B