Guaranteed of 1Z0-803 pdf exam materials and study guides for Oracle certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-803 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 7 Programmer I exam Today!

2016 May 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q61. Given the code fragment: 


What could expression1 and expression2 be, respectively, in order to produce output –8, 16? 

A. + +a, - -b 

B. + +a, b- 

C. A+ +, - - b 

D. A + +, b - 

Answer: D 


Q62. Given the code fragment: 

System.out.printIn("Result: " + 2 + 3 + 5); 

System.out.printIn("Result: " + 2 + 3 * 5); 

What is the result? 

A. Result: 10 

Result: 30 

Result: 10 

Result: 25 

C. Result: 235 

Result: 215 

D. Result: 215 

Result: 215 

E. Compilation fails 

Answer: C 


Q63. Given a java source file: 


What changes will make this code compile? (Select Two) 

A. Adding the public modifier to the declaration of class x 

B. Adding the protected modifier to the x() constructor 

C. Changing the private modifier on the declaration of the one() method to protected 

D. Removing the Y () constructor 

E. Removing the private modifier from the two () method 

Answer: CE 


1Z0-803  pdf exam

Renewal ocjp 1z0-803 dumps:

Q64. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 10 8 6 4 2 0 

B. 10 8 6 4 2 

C. An Arithmetic Exception is thrown at runtime 

D. The program goes into an infinite loop outputting: 10 8 6 4 2 0. . . 

E. Compilation fails 

Answer: B 


Q65. Given: 


What three modifications, made independently, made to class greet, enable the code to compile and run? 

A. line 6 replaced with handy.dandy.keystroke stroke = new KeyStroke ( ); 

B. line 6 replaced with handy.*.KeyStroke = new KeyStroke ( ); 

C. line 6 replaced with handy.dandy.KeyStroke Stroke = new handy.dandy.KeyStroke(); 

D. import handy.*; added before line 1 

E. import handy.dandy.*; added after line 1 

F. import handy.dandy,KeyStroke; added after line 1 

G. import handy.dandy.KeyStroke.typeException(); added before line 1 

Answer: CEF 


Q66. Given: 


What is the result? 

A. 2 1 

B. 2 1 0 

C. null 

D. an infinite loop 

E. compilation fails 

Answer: E 


2passeasy.com

Breathing 1z0-803 syllabus:

Q67. Which code fragments, inserted independently, enable the code compile? 


A. t.fvar = 200; 

B. cvar = 400; 

C. fvar = 200; cvar = 400; 

D. this.fvar = 200; this.cvar = 400; 

E. t.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

F. this.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

Answer: B 


Q68. Which code fragment, when inserted at line 9, enables the code to print true? 


A. String str2 = str1; 

B. String str2 = new string (str1); 

C. String str2 = sb1.toString(); 

D. String str2 = “Duke”; 

Answer: B 


Q69. class Overloading { 

int x(double d) { 

System.out.println("one"); 

return 0; 

String x(double d) { 


System.out.println("two"); 

return null; 

double x(double d) { 

System.out.println("three"); 

return 0.0; 

public static void main(String[] args) { 

new Overloading().x(4.0); 

What is the result? 

A. One 

B. Two 

C. Three 

D. Compilation fails. 

Answer: D 


Q70. Given: 

class X {} 

class Y { Y ( ) { } } 

class Z { Z (int i ) { } } 

Which class has a default constructor? 

A. X only 

B. Y only 

C. Z only 

D. X and Y 

E. Y and Z 

F. X and Z 

G. X, Y and Z 

Answer: A