Exam Code: 1Z0-803 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java SE 7 Programmer I
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-803 Exam.

2016 Jun 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q51. Which is a valid abstract class? 

A. public abstract class Car { 

protected void accelerate(); 

B. public interface Car { 

protected abstract void accelerate(); 

C. public abstract class Car { 

protected final void accelerate(); 

D. public abstract class Car { 


protected abstract void accelerate(); 

E. public abstract class Car { 

protected abstract void accelerate() { 

//more car can do 

}} 

Answer: D 


Q52. Given: 


What code should be inserted? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

F. Option F 

Answer: C 


Q53. Which two will compile, and can be run successfully using the command: 

Java fred1 hello walls 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: CD 


2passeasy.com

Most recent 1z0-803 java se 7 programmer i:

Q54. Given the code fragment: 


A. Super Sub Sub 

B. Contract Contract Super 

C. Compilation fails at line n1 

D. Compilation fails at line n2 

Answer: D 


Q55. Which two are valid instantiations and initializations of a multi dimensional array?


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: BD 


Q56. What is result? 


A. Successful 

B. Unsuccessful 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: C 


2passeasy.com

Free oracle exam 1z0-803:

Q57. Given: 

Which two code fragments are valid? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: BC 


Q58. Given: 


What is the result? 

A. null 

B. compilation fails 

C. Java.lang.NullPointerException 

D. 0 

Answer: A 


Q59. Given: 

public class ScopeTest { 

int j, int k; 

public static void main(String[] args) { 

ew ScopeTest().doStuff(); } 

void doStuff() { 

nt x = 5; 

oStuff2(); 

System.out.println("x"); 

void doStuff2() { 

nt y = 7; 

ystem.out.println("y"); 

or (int z = 0; z < 5; z++) { 

ystem.out.println("z"); 

ystem.out.println("y"); 


which two items are fields? 

A. j 

B. k 

C. x 

D. y 

E. z 


Answer: AB 


Q60. What is the result if the integer aVar is 9? 


A. 10 Hello world! 

B. 10 Hello universe! 

C. 9 Hello world! 

D. Compilation fails. 

Answer: C