Precise of 1Z0-803 testing engine materials and samples for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-803 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 7 Programmer I exam Today!

2016 Jun 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q81. given: 


A. ns = 50 S = 125 

ns = 125 S = 125 

ns = 100 S = 125 

B. ns = 50 S = 125 

ns = 125 S = 125 

ns = 0 S = 125 

C. ns = 50 S = 50 

ns = 125 S = 125 

ns = 100 S = 100 

D. ns = 50 S = 50 

ns = 125 S = 125 

ns = 0 S = 125 

Answer: B 


Q82. boolean log3 = ( 5.0 != 6.0) && ( 4 != 5); 

boolean log4 = (4 != 4) || (4 == 4); 

System.out.println("log3:"+ log3 + \nlog4" + log4); 

What is the result? 

A. log3:false log4:true 

B. log3:true log4:true 

C. log3:true log4:false 

D. log3:false log4:false 

Answer: B 


Q83. What is the result? 


A. 6 7 8 

B. 7 8 9 

C. 0 1 2 

D. 6 8 10 

E. Compilation fails 

Answer: A 


1Z0-803  testing engine

Most up-to-date oca 1z0-803:

Q84. Given the code fragment: 


interface SampleClosable { 

public void close () throws java.io.IOException; 

Which three implementations are valid? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: ACE 


Q85. Which three are valid types for switch?

A. int

B. float

C. double

D. integer

E. String

F. Float

Answer: ADE


Q86. Given: 


A. Good Day! 

Good Luck! 

B. Good Day! 

Good Day! 

C. Good Luck! 

Good Day! 

D. Good Luck! 

Good Luck! 

E. Compilation fails 

Answer: E 


2passeasy.com

Accurate 1z0-803 study guide pdf:

Q87. Given: 


A. X XX 

B. X Y X 

C. Y Y X 

D. Y YY 

Answer: D 


Q88. Given: 


What is the result? 

A. true true 

B. true false 

C. false true 

D. false false 

E. Compilation fails 

Answer: E 


Q89. Given: 


Which two modifications are necessary to ensure that the class is being properly encapsulated? 

The class is poorly encapsulated. You need to change the circle class to compute and return the area instead. 

A. Remove the area field. 

B. Change the getArea( ) method as follows: public double getArea ( ) { return Match.PI * radius * radius; } 

C. Add the following method: public double getArea ( ) {area = Match.PI * radius * radius; } 

D. Change the cacess modifier of the SerRadius ( ) method to be protected. 

Answer: BD 


Q90. Given: 


What is the result? 

A. 11, 21, 31, 11, 21, 31 

B. 11, 21, 31, 12, 22, 32 

C. 12, 22, 32, 12, 22, 32 

D. 10, 20, 30, 10, 20, 30 

Answer: D