Precise of 1Z0-803 exam topics materials and interactive bootcamp for Oracle certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-803 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 7 Programmer I exam Today!

2016 Jun 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q101. Given: 

public class MainMethod { 

void main() { 

System.out.println("one"); 

static void main(String args) { 

System.out.println("two"); 

public static void main(String[] args) { 

System.out.println("three"); 

void mina(Object[] args) { 


System.out.println("four"); 

What is printed out when the program is excuted? 

A. one 

B. two 

C. three 

D. four 

Answer: C 


Q102. Given the code fragment: 

String name = "Spot"; 

int age = 4; 

String str ="My dog " + name + " is " + age; 

System.out.println(str); 

And 

StringBuilder sb = new StringBuilder(); 

Using StringBuilder, which code fragment is the best potion to build and print the following 

string My dog Spot is 4 

A. sb.append("My dog " + name + " is " + age); System.out.println(sb); 

B. sb.insert("My dog ").append( name + " is " + age); System.out.println(sb); 

C. sb.insert("My dog ").insert( name ).insert(" is " ).insert(age); System.out.println(sb); 

D. sb.append("My dog ").append( name ).append(" is " ).append(age); 

System.out.println(sb); 

Answer: AD 


Q103. Given the fragments: 


Which line causes a compilation error? 

A. Line n1 

B. Line n2 

C. Line n3 

D. Line n4 

Answer: A 


2passeasy.com

Renew books 1z0-803:

Q104. Given the code fragment: 


How many times is 2 printed? 

A. Zero 

B. Once 

C. Twice 

D. Thrice 

E. It is not printed because compilation fails 

Answer: B 


Q105. Given: 


What is the result? 

A. Compilation fails 

B. The code compiles, but does not execute. 

C. Paildrome 

D. Wow 

E. Mom 

Answer: B 


Q106. Given the code fragment: 

int b = 3; 

Oracle 1z0-803 : Practice Test 

if ( !(b > 3)) { 

System.out.println("square "); 

}{ 

System.out.println("circle "); 

System.out.println("..."); 

What is the result? 

A. square... 

B. circle... 

C. squarecircle... 

D. Compilation fails. 

Answer: C 


2passeasy.com

Download scjp 1z0-803:

Q107. Given the fragment: 


A. 14 

B. 15 

C. 24 

D. 25 

E. 34 

F. 35 

Answer: F 


Q108. Which three statements are benefits of encapsulation? 

A. Allows a class implementation to change without changing t he clients 

B. Protects confidential data from leaking out of the objects 

C. Prevents code from causing exceptions 

D. Enables the class implementation to protect its invariants 

E. Permits classes to be combined into the same package 

F. Enables multiple instances of the same class to be created safely 

Answer: ABD 


Q109. Given the code fragment: 

String h1 = "Bob"; 

String h2 = new String ("Bob"); 

What is the best way to test that the values of h1 and h2 are the same? 

A. if (h1 = = h2) 

B. if (h1.equals(h2)) 

C. if (h1 = = h2) 

D. if (h1.same(h2)) 

Answer: B 


Q110. Given the code fragment:


A. 20 

B. 25 

C. 29 

D. Compilation fails 

E. An Array Index Out Of Bounds Exception is thrown at runtime 

Answer: B