The actual Testking Oracle research instructions are already playing a more plus more important role inside candidates researching existence, this save a lot of time for people prevent to attend the program. Our Oracle 1Z0-803 puts likewise incorporate many simulation workout routines concerns. The actual simulation workout routines concerns are usually blended in to the Java SE 7 Programmer I answers in our Oracle 1Z0-803 instructions. All of us guarantee you you will get the particular good results deffinately so long as you work tirelessly with your 1Z0-803 accreditation research supplies. The greater you practice the particular Testking 1Z0-803 puts, the better indicate you are able to achieve. You are able to take Oracle 1Z0-803 publications or perhaps the electronic books everywhere and also anytime you need in the cause of they are all transportable. Testking will make sure the particular increase advantages of customers as a result of the high-quality goods.

2016 Jun 1Z0-803 test preparation

Q31. Given: 


What is the result? 

A. One 

B. Two 

C. Three 

D. Compilation fails 

Answer: C 


Q32. Which three are bad practices? 

A. Checking for ArrayIndexoutofBoundsException when iterating through an array to determine when all elements have been visited 

B. Checking for Error and. If necessary, restarting the program to ensure that users are unaware problems 

C. Checking for FileNotFoundException to inform a user that a filename entered is not valid 

D. Checking for ArrayIndexoutofBoundsException and ensuring that the program can recover if one occur 

E. Checking for an IOException and ensuring that the program can recover if one occurs 

Answer: ABD 


Q33. Given: 


Which statement, when inserted into line 5, is valid change? 

A. asc = sc; 

B. sc = asc; 

C. asc = (object) sc; 

D. asc = sc.clone () 

Answer: B 


Q34. Class StaticField { 

static int i = 7; 

public static void main(String[] args) { 

StaticFied obj = new StaticField(); 

obj.i++; 

StaticField.i++; 

obj.i++; 

System.out.println(StaticField.i + " "+ obj.i); 

What is the result? 

A. 10 10 

B. 8 9 

C. 9 8 

D. 7 10 

Answer: A 


Q35. Given: 

Which code fragment, when inserted at line 7, enables the code print true? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


1Z0-803  book

Improved oracle practice exam for 1z0-803:

Q36. Given: 


Which approach ensures that the class can be compiled and run? 

A. Put the throw new Exception() statement in the try block of try – catch 

B. Put the doSomethingElse() method in the try block of a try – catch 

C. Put the doSomething() method in the try block of a try – catch 

D. Put the doSomething() method and the doSomethingElse() method in the try block of a try – catch 

Answer: A 


Q37. Given: 


What is the result? 

A. box 

B. nbo 

C. bo 

D. nb 

E. An exception is thrown at runtime 

Answer: A 


Q38. Given: 


And the commands: 

Javac Test.java 

Java Test 12345 

What is the result? 

A. Number us : 12345 

B. A NullPointerException is thrown at runtime 

C. A NumberFormatException is thrown at runtime 

D. AnArrayIndexOutOfBoundException is thrown at runtime. 

Answer: A 


Q39. Given the code fragment: 


Q40. int [] array = {1,2,3,4,5}; 

for (int i: array) { 

if ( i < 2) { 

keyword1 ; 

System.out.println(i); 

if ( i == 3) { 


keyword2 ; 

}} 

What should keyword1 and keyword2 be respectively, in oreder to produce output 2345? 

A. continue, break 

B. break, break 

C. break, continue 

D. continue, continue 

Answer: D