Youll get the actual in depth reason when you deal with issues during your 1Z0-803 research. Pass4sure provide you the actual 1Z0-803 Java SE 7 Programmer I tips legibly within the 1Z0-803 places. These types of significantly saving your own expenses to take part in the actual Oracle training courses.

2016 Jul 1z0-803 exam questions:

Q71. public class Two { 

public static void main(String[] args) { 

try { 

doStuff(); 

system.out.println("1"); 

catch { 

system.out.println("2"); 

}} 

public static void do Stuff() { 

if (Math.random() > 0.5) throw new RunTimeException(); doMoreStuff(); 

System.out.println("3 "); 

public static void doMoreStuff() { 

System.out.println("4"); 

Which two are possible outputs? 

A. 2 

B. 4 3 1 

C. 1 

D. 1 2 

Answer: AB 


Q72. Given the code fragment: 


What values of x, y, z will produce the following result? 

1 2 3 4 

1 2 3 4 

1 2 3 4 

1 2 3 4 

A. X = 4, Y = 3, Z = 2 

B. X = 3, Y = 2, Z = 3 

C. X = 2, Y = 3, Z = 3 

D. X = 4, Y = 2, Z = 3 

E. X = 2, Y = 3, Z = 4 

Answer: E 


Q73. Given: 


What is the result? 

A. Shining Sun 

Shining Sun 

Shining Sun 

B. Shining Sun 

Twinkling Star 

Shining Sun 

C. Compilation fails 

D. A ClassCastException is thrown at runtime 

Answer: D 


Q74. Given: 


What is the result? 

A. Marrown 

String out of limits 

JesOran 

B. Marrown 

String out of limits 

Array out of limits 

C. Marrown 

String out of limits 

D. Marrown 

NanRed 

JesOran 

Answer: D 


Q75. Given the code fragment: 

nt a = 0; 

a++; 

System.out.printIn(a++); 

System.out.printIn(a); 

What is the result? 

A. 1 2 

B. 0 1 

C. 1 1 

D. 2 2 

Answer: A 


1Z0-803  free practice questions

Regenerate 1z0-803 sample exam:

Q76. Give: 


What value should replace kk in line x to cause jj = 5 to be output? 

A. -1 

B. 1 

C. 5 

D. 8 

E. 11 

Answer: E 


Q77. Which two may precede the word ‘class’ in a class declaration? 

A. local 

B. public 

C. static 

D. volatile 

E. synchronized 

Answer: BC 


Q78. What is the result? 


A. They match They really match 

B. They really match 

C. They match 

D. Nothing Prints 

E. They really match They really match 

Answer: B 


Q79. Given the code fragment: 

Boolean b1 = true; 

Boolean b2 = false; 

int i = 0; 

while (foo) { } 

Which one is valid as a replacement for foo? 

A. b1.compareTo(b2) 

B. i = 1 

C. i == 2? -1 : 0 

D. "foo".equals("bar") 

Answer: D 


Q80. Given the code fragment: 


Which statement is true? 

A. After line 8, three objects are eligible for garbage collection 

B. After line 8, two objects are eligible for garbage collection 

C. After line 8, one object is eligible for garbage collection 

D. After line 8, none of the objects are eligible for garbage collection 

Answer: C