Act now and download your Oracle 1Z0-803 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-803 tutorials. Download Up to the immediate present Oracle Java SE 7 Programmer I exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-803 with a classic professional.

2016 Aug oracle practice exam for 1z0-803:

Q41. Given the class definitions: 


And the code fragment of the main() method, 

What is the result? 

A. Java 

Java 

Java 

B. Java 

Jeve 

va 

C. Java 

Jeve 

ve 

D. Compilation fails 

Answer: D 


Q42. Given: 

public class Main { 

public static void main(String[] args) { 

try { 

doSomething(); 

catch (SpecialException e) { 

System.out.println(e); 

}} 

static void doSomething() { 

int [] ages = new int[4]; 

ages[4] = 17; 

doSomethingElse(); 


static void doSomethingElse() { 

throw new SpecialException("Thrown at end of doSomething() method"); } 

What is the output? 

A. SpecialException: Thrown at end of doSomething() method 

B. Error in thread "main" java.lang. 

ArrayIndexOutOfBoundseror 

C. Exception in thread "main" java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 4 

at Main.doSomething(Main.java:12) 

at Main.main(Main.java:4) 

D. SpecialException: Thrown at end of doSomething() method at 

Main.doSomethingElse(Main.java:16) 

at Main.doSomething(Main.java:13) 

at Main.main(Main.java:4) 

Answer: C 


Q43. Given: 

What is the result? 


Oracle 1z0-803 : Practice Test 

A. 0 Done 

B. First Exception Done 

C. Second Exception 

D. Done Third Exception 

E. Third Exception 

Answer: B 


Q44. The protected modifier on a Field declaration within a public class means that the field 

______________. 

A. Cannot be modified 

B. Can be read but not written from outside the class 

C. Can be read and written from this class and its subclasses only within the same 

package 

D. Can be read and written from this class and its subclasses defined in any package 

Answer: D 


Q45. Given the fragment: 


What is the result? 

A. 13480.0 

B. 13480.02 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: C 


1Z0-803  practice exam

Most recent 1z0-803 java se 7 programmer dumps:

Q46. Given: 


What is the result? 

A. The sum is 2 

B. The sum is 14 

C. The sum is 15 

D. The loop executes infinite times 

E. Compilation fails 

Answer: D 


Q47. Given the code in a file Traveler.java: 


And the commands: 

Javac Traveler.java 

Java Traveler Java Duke 

What is the result? 

A. Happy Journey! Duke 

B. Happy Journey! Java 

C. An exception is thrown at runtime 

What is the result? 

D. The program fails to execute due to a runtime error 

Answer: D 


Q48. Which two are valid array declaration? 

A. Object array[]; 

B. Boolean array[3]; 

C. int[] array; 

D. Float[2] array; 

Answer: AC 


Q49. Given: 


Which two declarations will compile? 

A. int a, b, c = 0; 

B. int a, b, c; 

C. int g, int h, int i = 0; 

D. int d, e, F; 

E. int k, l, m; = 0; 

Answer: AD 


Q50. View the exhibit: 

public class Student { 

public String name = ""; 

public int age = 0; 

public String major = "Undeclared"; 

public boolean fulltime = true;  

public void display() { 

System.out.println("Name: " + name + " Major: " + major); } 

public boolean isFullTime() { 

return fulltime; 

Given: 

Public class TestStudent { 

public static void main(String[] args) { 

Student bob = new Student (); 

bob.name = "Bob"; 

bob.age = 18; 

bob.year = 1982; 

What is the result? 

A. year is set to 1982. 

B. bob.year is set to 1982 

C. A runtime error is generated. 

D. A compile time error is generated. 

Answer: D