Virtual of 1Z0-803 free exam questions materials and testing bible for Oracle certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-803 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 7 Programmer I exam Today!

2016 May 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q11. which three lines are illegal? 


A. line 3 

B. line 4 

C. line 5 

D. line 6 

E. line 10 

F. line 11 

G. line 12 

H. line 13 

Answer: CDH 


Q12. What is the result? 


A. Initialized 

Started 

B. Initialized 

Started 

Initialized 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: B 


Q13. Identify two benefits of using ArrayList over array in software development. 

A. reduces memory footprint 

B. implements the Collection API 

C. is multi.thread safe 

D. dynamically resizes based on the number of elements in the list 

Answer: AD 


1Z0-803 actual test

Updated oracle certified associate java se 7 programmer 1z0-803:

Q14. Given: 


What is the result? 

A. 7 

B. 12 

C. 19 

D. Compilation fails 

E. An exception is thrown at run time 

Answer: B 


Q15. Given: 


What is the result? 

A. There is no output 

B. d is output 

C. A StringIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime 

D. An ArrayIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime 

E. A NullPointException is thrown at runtime 

F. A StringArrayIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime 

Answer: C 


Q16. Int [] [] array = {{0}, {0, 1}, {0, 2, 4}, {0, 3, 6, 9}, {0, 4, 8, 12, 16}}; 

Systemout.printIn(array [4] [1]); 

System.out.printIn (array) [1] [4]); 

What is the result? 

A. 4 Null 

B. Null 4 

C. An IllegalArgumentException is thrown at run time 

D. 4 An ArrayIndexOutOfBoundException is thrown at run time 

Answer: D 


1Z0-803 exam answers

100% Guarantee 1z0-803 study guide:

Q17. The catch clause argument is always of type__________. 

A. Exception 

B. Exception but NOT including RuntimeException 

C. Throwable 

D. RuntimeException 

E. CheckedException 

F. Error 

Answer: C 


Q18. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 28false29 true 

B. 285 < 429 true 

C. true true 

D. compilation fails 

Answer: C 


Q19. What is the result? 


A. Hello 

B. Default 

C. Compilation fails 

D. The program prints nothing 

E. An exception is thrown at run time 

Answer: A 


Q20. Given: 


What is the result? 

A. Null 

B. Compilation fails 

C. An exception is thrown at runtime 

D. 0 

Answer: A