With the aid of Exambible 1Z0-804 dumps, you can aquire a excellent end result merely which can make an individual move Oracle test. Moreover, should you unsuccessful inside the 1Z0-804 exam for the first time of utilizing our own products, just about all money you have to pay will be refund. You simply need to send out your 1Z0-804 report log since any pdf to all of us. Following credit reporting your data, we will refund the cash as well as give it back for your accounts as soon as possible.

2016 Jun 1Z0-804 test question

Q61. Given the directory structure that contains three directories: company, Salesdat, and Finance: 

Company 

-Salesdat 

* Target.dat 

-Finance 

Salary.dat 

Annual.dat 

And the code fragment: If Company is the current directory, what is the result? 

A. Prints only Annual.dat 

B. Prints only Salesdat, Annual.dat 

C. Prints only Annual.dat, Salary.dat, Target.dat 

D. Prints at least Salesdat, Annual.dat, Salary.dat, Target.dat 

Answer: A 

Explanation: 

IF !! return FileVisitResult.CONTINUE; 

The pattern *dat will match the directory name Salesdat and it will also match the file 

Annual.dat. 

It will not be matched to Target.dat which is in a subdirectory. 


Q62. Given this error message when running your application: 

Exception in thread "main" java.util.MissingResourceException: Can't find bundle for base name 

MessageBundle, locale 

And given that the MessageBundle.properties file has been created, exists on your disk, and is properlyformatted. 

What is the cause of the error message? 

A. The file is not in the environment path. 

B. The file is not in the classpath. 

C. The file is not in the javapath. 

D. You cannot use a file to store a ResourceBundle. 

Answer: D 

Explanation: 

ResourceBundle.getBundle is using a resource name; it isn't called ResourceBundle for 

nothing. 

You can create a custom ClassLoader and use that to load the data. 


Q63. Which three are true? 

A. A setAutoCommit (False) method invocation starts a transaction context. 

B. An instance of Savepoint represents a point in the current transaction context. 

C. A rollback () method invocation rolls a transaction back to the last savepoint. 

D. A rollback () method invocation releases any database locks currently held by this connection object. 

E. After calling rollback (mysavepoint), you must close the savepoint object by calling mySavepoint.close() . 

Answer: A,B,C 

Explanation: 

A:The way to allow two or more statements to be grouped into a transaction is to disable the auto-commitmode. After the auto-commit mode is disabled, no SQL statements are committed until you call the methodcommit explicitly. All statements executed after the previous call to the method commit are included in thecurrent transaction and committed together as a unit. Note:When a connection is created, it is in auto-commit mode. This means that each individual SQL statementis treated as a transaction and is automatically committed right after it is executed. (To be more precise, thedefault is for a SQL statement to be committed when it is completed, not when it is executed. A statement iscompleted when all of its result sets and update counts have been retrieved. In almost all cases, however, astatement is completed, and therefore committed, right after it is executed.) 

B:The method Connection.setSavepoint, sets a Savepoint object within the current transaction. The Connection.rollback method is overloaded to take a Savepoint argument. When a transaction is rolled back toa savepoint all changes made after that savepoint are undone. 

C: calling the method rollback terminates a transaction and returns any values that were modified to theirprevious values. If you are trying to execute one or more statements in a transaction and get a SQLException, call the method rollback to end the transaction and start the transaction all over again. 


Q64. Give: What is the likely result? 

A. The program produces the correct result, with similar performance to the original. 

B. The program produces the correct result, with performance degraded to the equivalent of being singlethreaded. 

C. The program produces an incorrect result. 

D. The program goes into an infinite loop. 

E. An exception is thrown at runtime. 

F. The program produces the correct result, with better performance than the original. 

Answer: D 

Explanation: 

join() does not proceed until the task's result has been computed. Here we start to wait beforedoing the computing. The code will not finish. 


Q65. To provide meaningful output for: 

System.out.print( new Item ()): 

A method with which signature should be added to the Item class? 

A. public String asString() 

B. public Object asString() 

C. public Item asString() 

D. public String toString() 

E. public object toString() 

F. public Item toString() 

Answer: D 

Explanation: 

Implementing toString method in java is done by overriding the Object's toString method. 

The javatoString() method is used when we need a string representation of an object. It is 

defined in Object class. Thismethod can be overridden to customize the String 

representation of the Object. 

Note: 

Below is an example shown of Overriding the default Object toString() method. The 

toString() method must bedescriptive and should generally cover all the contents of the 

object. 

class PointCoordinates { 

private int x, y; 

public PointCoordinates(int x, int y) { 

this.x = x; 

this.y = y; 

public int getX() { 

return x; 

public int getY() { 

return y; 

// Custom toString() Method. 

public String toString() { 

return "X=" + x + " " + "Y=" + y; 

}} 


1Z0-804  answers

Most recent vce 1z0-804:

Q66. Which type of ExecutorService supports the execution of tasks after a fixed delay? 

A. DelayedExecutorService 

B. ScheduledExecutorService 

C. TimedExecutorService D. FixedExecutorService 

E. FutureExecutorService 

Answer: B 

Explanation: 

The ScheduledExecutorService interface supplements the methods of its parent 

ExecutorService withschedule, which executes a Runnable or Callable task after a 

specified delay. In addition, the interface definesscheduleAtFixedRate and 

scheduleWithFixedDelay, which executes specified tasks repeatedly, at definedintervals. 

Note:The java.util.concurrent package defines three executor interfaces: 

*Executor, a simple interface that supports launching new tasks. *ExecutorService, a 

subinterface of Executor,which adds features that help manage the lifecycle, both of the 

individual tasks and of the executor itself. 

*ScheduledExecutorService, a subinterface of ExecutorService, supports future and/or 

periodic execution oftasks. 

Reference: The Java Tutorials,Executor Interfaces 


Q67. Given the code fragment: 

What is the result? 

A. M001, , 

B. M001, null, null 

C. M001, Sam, 

D. M001, Sam, null 

E. M001, Sam, ABC Inc (Frage unvolst.ndig!!!) 

F. Compilation fails 

G. A NullPointerException is thrown at runtime 

Answer: E 


Q68. Given the integer implements comparable: 

What is the result? 

A. 4 1 

B. 1 2 

C. 32 

D. 21 

E. 2 3 

Answer: D 

Explanation: 

binarySearch 

public static <T> int binarySearch(List<? extends Comparable<? super T>> list, T key) 

Searches the specified list for the specified object using the binary search algorithm. 

The list must be sorted into ascending order according to the natural ordering of its 

elements (as by the sort(List) method) prior to making this call. If it is not sorted, the results 

are undefined. 

Parameters: 

list - the list to be searched. 

key - the key to be searched for. 

Returns: 

the index of the search key, if it is contained in the list; otherwise, (-(insertion point) - 1). 


Q69. Which code fragment demonstrates the proper way to handle JDBC resources? 

A. try { 

ResultSet rs = stmt.executeQuery (query); 

statement stmt = con.createStatement(); 

while (rs.next()) (/* . . . */) 

} catch (SQLException e) {} 

B. try { 

Statement stmt = con.createStatement(); 

ResultSet rs = stmt.executeQuery (query); 

while (rs.next()) (/* . . . */) 

} catch (SQLException e) {} 

C. try { 

Statement stmt = con.createStatement(); 

ResultSet rs = stmt.executeQuery (query); 

while (rs.next()) (/* . . . */) 

} finally { 

rs.close(); 

stmt.close(); 

D. try { 

ResultSet rs = stmt.executeQuery (query); 

Statement stmt = con.createStatement(); 

while (rs.next()) (/* . . . */) 

} finally { 

rs.close(); 

stmt.close(); 

Answer: C 


Q70. Given: 

What is the result? 

A. John Adams George Washington Thomas Jefferson 

B. George Washington John Adams Thomas Jefferson 

C. Thomas Jefferson John Adams George Washington 

D. An exception is thrown at runtime 

E. Compilation fails 

Answer: B 

Explanation: The program compiles and runs fine. 

At runtime the NameList is built and then sorted by natural Order (String >> alphabetically).