Exam Code: 1Z0-807 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 6 Enterprise Architect Certified Master Exam (Step 1 of 3)
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-807 Exam.

2016 Apr 1Z0-807 Study Guide Questions:

Q11. You are integrating with a single legacy Enterprise Information System. You are interested in the transaction management capabilities of Java Connector Architecture. This new system needs the capability to invoke multiple operations against this single legacy system. these operations succeeded together or fail together as a group.

To which minimum level of transaction management do you set your resource adapter?

A. No transaction

B. Local transaction

C. Distributed transaction

D. Container-managed transaction

Answer: B


Q12. You are asked to propose a software deployment strategy that will reduce a client will also make deploying and testing their software stack more efficient.

Which element would you include in your proposal?

A. Vertically scalable platform

B. Horizontally scalable platform

C. Virtualized platform

D. Standard unit testing software

Answer: C


Q13. A Hot Potato anti pattern can arise from misuse of which technology combination?

A. Bean Validation with JSF Managed Beans

B. Messaging in the Business Tier

C. JNDI Lookups with Global Java Naming

D. JPA with the Web Tier

Answer: B


1Z0-807 exam prep

Latest 1Z0-807 practice test:

Q14. Which two statements apply to unsigned applets?

A. They can access the client file system.

B. They can connect to third-party servers.

C. They can connect to the originating host.

D. They can invoke public methods of applets on a page.

E. They can load native libraries.

Answer: CD


Q15. Which two features are supported by the Java Authentication and Authorization Service (JAAS) API?

A. Single sign on

B. Secure network connections

C. Configurable access control policies

D. Web services security

E. Message encryption and key generation

Answer: AC


Q16. Which two functions are essential parts of a service oriented architecture (SOA) infrastructure?

A. The service provider, which executes business logic in a stateless fashion

B. The service consumer, which accesses services from the service repository

C. The service repository, which stores software component metadata

D. The service broker, which delivers well-defined service-level agreements

E. The service look-up facility, which provides a central resource for naming and access

Answer: AC


1Z0-807 brain dumps

Approved 1Z0-807 class:

Q17. A company manufactures widgets for sale to distribution. Distributors call this company when they want to order more widgets. The company wants the distributors to send orders using XML documents over the Internet to reduce the number of data entry personnel needed. It has no control over the distributors technologies. The company does not want the Orders to impact the performance of other users. You have been assigned the task of designing a new API. Which method do you use?

A. Design the API as a Java Message Service (JMS) queue.

B. Design the API as an Remote Method Invocation (RMI) interface.

C. Design the API as a synchronous web service.

D. Design the API as an asynchronous web service.

Answer: D


Q18. A manufacturing company has a large investment in a legacy Inventory Management System (IMS) developed with third-party technologies. You have been asked to design a Java EE application that interacts with it.

You would like to ensure the following:

Minimal application code is required to parse the communication messages.

Communication is asynchronous and stateless.

Performance import of the existing system is minimal.

Which two technologies combined would meet these requirements?

A. XML

B. JSON

C. RMI

D. JAX-RS

E. JAX-WS

Answer: BD


Q19. Which two statements are true about RESTful web services?

A. They can be both stateful and stateless.

B. They support the use of AJAX in web applications.

C. They are often similar than their Simple Object Access protocol (SOAP) equivalents.

D. They are independent of the transport protocol.

E. They support Remote Procedure Call (RPC) and message-Oriented Middleware (MOM) integration styles.

Answer: BC


Q20. You need to restrict access to the administration screens in your website.

Which two techniques test a user's permissions before granting access to a particular screen?

A. Enterprise JavaBeans (EJB) entity

B. Servlet filter

C. Custom tag library

D. Deployment descriptor

E. Custom JavaScript in JSP

Answer: BD