The 1Z0-809 software regarding Ucertify can easily examine any testee whether to master the Java SE 8 Programmer II understanding strongly and also genuine answers. The Ucertify 1Z0-809 items are include multiple pick. Applicant can choose different bundle products for that 1Z0-809 pdf file or even 1Z0-809 vce software according to their particular understanding of the 1Z0-809 situation.

2016 Jun 1Z0-809 exam guide

Q1. Given: 

public class SampleClass { 

public static void main(String[] args) { 

AnotherSampleClass asc = new AnotherSampleClass(); SampleClass sc = new 

SampleClass(); 

sc = asc; 

System.out.println("sc: " + sc.getClass()); 

System.out.println("asc: " + asc.getClass()); 

}} 

class AnotherSampleClass extends SampleClass { 

What is the result? 

A. sc: class Object asc: class AnotherSampleClass 

B. sc: class SampleClass asc: class AnotherSampleClass 

C. sc: class AnotherSampleClass asc: class SampleClass 

D. sc: class AnotherSampleClass asc: class AnotherSampleClass 

Answer: D 


Q2. What is the proper way to defined a method that take two int values and returns their sum as an int value? 

A. int sum(int first, int second) { first + second; } 

B. int sum(int first, second) { return first + second; } 

C. sum(int first, int second) { return first + second; } 

D. int sum(int first, int second) { return first + second; } 

E. void sum (int first, int second) { return first + second; } 

Answer: D 


Q3. Given the class definitions: 

And the code fragment of the main() method, 

What is the result? 

A. Java Java Java 

B. Java Jeve va 

C. Java Jeve ve 

D. Compilation fails 

Answer: D 


Q4. Given the code fragment: 

Stream<List<String>> iStr= Stream.of ( Arrays.asList (“1”, “John”), 

Arrays.asList (“2”, null)0; 

Stream<<String> nInSt = iStr.flatMapToInt ((x) -> x.stream ()); 

nInSt.forEach (System.out :: print); 

What is the result? 

A. 1John2null 

B. 12 

C. A NullPointerException is thrown at run time. 

D. A compilation error occurs. 

Answer: C 


Q5. Given the code fragments: 

class TechName { 

String techName; 

TechName (String techName) { 

this.techName=techName; 

and 

List<TechName> tech = Arrays.asList ( 

new TechName(“Java-“), 

new TechName(“Oracle DB-“), 

new TechName(“J2EE-“) 

); 

Stream<TechName> stre = tech.stream(); 

//line n1 

Which should be inserted at line n1 to print Java-Oracle DB-J2EE-? 

A. stre.forEach(System.out::print); 

B. stre.map(a-> a.techName).forEach(System.out::print); 

C. stre.map(a-> a).forEachOrdered(System.out::print); 

D. stre.forEachOrdered(System.out::print); 

Answer: C 


1Z0-809  torrent

Most recent 1Z0-809 book:

Q6. Which two code blocks correctly initialize a Locale variable? 

A. Locale loc1 = “UK”; 

B. Locale loc2 = Locale.getInstance(“ru”); 

C. Locale loc3 = Locale.getLocaleFactory(“RU”); 

D. Locale loc4 = Locale.UK; 

E. Locale loc5 = new Locale (“ru”, “RU”); 

Answer: D,E 


Q7. Given the code fragment: 

ZonedDateTime depart = ZonedDateTime.of(2015, 1, 15, 3, 0, 0, 0, ZoneID.of(“UTC-7”)); ZonedDateTime arrive = ZonedDateTime.of(2015, 1, 15, 9, 0, 0, 0, ZoneID.of(“UTC-5”)); long hrs = ChronoUnit.HOURS.between(depart, arrive); //line n1 System.out.println(“Travel time is” + hrs + “hours”); 

What is the result? 

A. Travel time is 4 hours 

B. Travel time is 6 hours 

C. Travel time is 8 hours 

D. An exception is thrown at line n1. 

Answer: D 


Q8. Given: 

Which two classes use the shape class correctly? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

F. Option F 

Answer: B,E 

Explanation: When an abstract class is subclassed, the subclass usually provides implementations for all of the abstract methods in its parent class (E). However, if it does not, then the subclass must also be declared abstract (B). Note: An abstract class is a class that is declared abstract—it may or may not include abstract methods. Abstract classes cannot be instantiated, but they can be subclassed. 


Q9. Given: 

1. 

abstract class Shape { 

2. 

Shape ( ) { System.out.println (“Shape”); } 

3. 

protected void area ( ) { System.out.println (“Shape”); } 

4. 

5. 

6. 

class Square extends Shape { 

7. 

int side; 

8. 

Square int side { 9./* insert code here */ 

10. 

this.side = side; 

11. 

12. 

public void area ( ) { System.out.println (“Square”); } 

13. 

14. 

class Rectangle extends Square { 

15. 

int len, br; 

16. 

Rectangle (int x, int y) { 

17. 

/* insert code here */ 

18. 

len = x, br = y; 

19. 

20. 

void area ( ) { System.out.println (“Rectangle”); } 

21. 

Which two modifications enable the code to compile? 

A. At line 1, remove abstract 

B. At line 9, insert super ( ); 

C. At line 12, remove public 

D. At line 17, insert super (x); 

E. At line 17, insert super (); super.side = x; 

F. At line 20, use public void area ( ) { 

Answer: C,D 


Q10. Which statement is true about the DriverManager class? 

A. It returns an instance of Connection. 

B. it executes SQL statements against the database. 

C. It only queries metadata of the database. 

D. it is written by different vendors for their specific database. 

Answer: A 

Explanation: The DriverManager returns an instance of Doctrine\DBAL\Connection which is a wrapper around the underlying driver connection (which is often a PDO instance). Reference: http://doctrine-dbal.readthedocs.org/en/latest/reference/configuration.html