We have been the best inside adding one of the most useful [productsort] tools for our consumers that may definitely make these people reach your goals in the true Oracle [productsort] examination. A perfect Oracle guide has a splendid and greatest preparatory material which prepares a person totally and gives you the guarantee of the achievement which is not just a little point. Simply down load the actual Testking [productsort] Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam free trial features to determine the features as well as level of Testking products. Youll be influenced from your [productsort] examine guide pdf defiantly. If you deed any 100% sucess, using Testking [productsort] to your Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam licensed planning is the greatest option.

2016 Aug 1Z0-850 free draindumps

Q21. - (Topic 1) 

What keyword is used to create an enumeration? 

A. ENUM 

B. const 

C. enumeration 

D. There is no keyword for creating enumerations. The Enum class must be used instead. 

E. enum 

Answer: E 


Q22. - (Topic 1) 

Click the Task button. Which is true? 

A. A is an instance of B. 

B. A extends B. 

C. A implements B. 

D. B extends A. 

E. This is NOT valid UML notation. 

F. B implements A. 

G. B is an instance of A. 

Answer: C 


Q23. - (Topic 2) 

Which is true? 

A. All threads created by a given Java program share the same invocation stack. 

B. A J2SE program can create no more than 10 concurrent threads. 

C. Threading allows GUI applications to perform lengthy calculations and respond to user events at the same time. 

D. The Java threading model provides equal processor time to all threads. 

Answer: C 


Q24. - (Topic 1) 

Which Java technology provides a unified interface to multiple naming and directory services? 

A. JNI 

B. EJB 

C. JDBC 

D. JNDI 

E. JavaMail 

Answer: D 


Q25. - (Topic 1) 

Why should package names in Java be unique? 

A. to programatically declare specific ownership of classes in the package 

B. to allow classes in the package to be accessed by classes outside of that package 

C. to provide the Internet location from which the package can be downloaded 

D. to avoid class name conflicts if two development groups use the same package and class names 

Answer: D 


2passeasy.com

Far out 1Z0-850 exam guide:

Q26. - (Topic 2) 

Given: 

1.

 class Test { 

2.

 public static void main(String[] args) { 

3.

 String str = "Hello"; 

4.

 str = str.replace("Bye"); 

5.

 System.out.println("str : " + str); 

6.

 } 

7.

 } 

What is the result? 

A. Compilation fails. 

B. str : HelloBye 

C. str : Byelo 

D. str : Hello 

E. str : Bye 

F. str : HeBye 

G. The code runs with no output. 

Answer: A 


Q27. - (Topic 1) 

Which two are true about the relationship "A keyboard has 101 keys."? (Choose two.) 

A. This is a many-to-many relationship. 

B. This is a composition relationship. 

C. This is a not a composition relationship. 

D. This is a one-to-one relationship. 

E. This is a one-to-many relationship. 

Answer: B,E 


Q28. - (Topic 1) 

Which Java technology provides a standard API for a publish-subscribe messaging model? 

A. JAX-RPC 

B. UDDI 

C. JNDI 

D. JMS 

E. JSP 

Answer: D 


Q29. - (Topic 2) 

Which two classes make valid use of the ArrayList class in package java.util? (Choose two.) 

A. package java.util; 

public class Test { 

public static void main(String args[]) { 

ArrayList list = new ArrayList(); 

B. import java.util.ArrayList; 

public class Test { 

public static void main(String args[]) { 

ArrayList list = new ArrayList(); 

C. import java.util; 

public class Test { 

public static void main(String args[]) { 

ArrayList list = new ArrayList(); 

D. public class Test import java.util.ArrayList { 

public static void main(String args[]) { 

ArrayList list = new ArrayList(); 

E. public class Test { 

public static void main(String args[]) { 

java.util.ArrayList list = new java.util.ArrayList(); 

F. package java.util.ArrayList; 

public class Test { 

public static void main(String args[]) { 

ArrayList list = new ArrayList(); 

Answer: B,E 


Q30. - (Topic 2) 

Click the Exhibit button. 

Which attribute CANNOT be accessed from a Mountain object? 

A. view 

B. name 

C. climb 

D. height 

Answer: D