The actual Pass4sure Oracle research instructions are already playing an even more and more natural part within candidates learning life, that help save enough time for individuals avoid to attend the program. Our own Oracle [productsort] places also include several simulator workouts questions. The actual simulator workouts questions are usually mixed into the Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam answers in our Oracle [productsort] instructions. All of us assure a person you will get the good results deffinately so long as you work tirelessly with our [productsort] accreditation research components. The harder a person practise the Pass4sure [productsort] places, the higher indicate you are able to achieve. You are able to consider Oracle [productsort] guides or the eBooks anywhere as well as whenever you want inside the purpose of all of them are portable. Pass4sure will ensure the increase benefits of customers due to the high-quality products.

2021 Aug 1Z0-850 practice

Q141. - (Topic 2) 

Which statement about java.util is incorrect? 

A. It contains the collections framework. 

B. It contains classes necessary to implement networking applications. 

C. It contains HashSet and Vector. 

D. It contains classes used to manipulate dates. 

Answer: B 


Q142. - (Topic 2) 

Which is an advantage of applets over HTML/JavaScript clients? 

A. In their default state, applets have access to the client's computer. 

B. Applets can use a wider variety of UI components. 

C. Applets are downloaded more quickly to the client. 

D. Applets are more widely supported by browsers. 

Answer: B 


Q143. - (Topic 1) 

Why should package names in Java be unique? 

A. to provide the Internet location from which the package can be downloaded 

B. to programatically declare specific ownership of classes in the package 

C. to avoid class name conflicts if two development groups use the same package and class names 

D. to allow classes in the package to be accessed by classes outside of that package 

Answer: C 


Q144. - (Topic 2) 

Which is true about Java RMI? 

A. rmiregistry provides a lookup service. 

B. RMI is the acronym for Remote Method Interchange. 

C. An HTTP server is necessary to use RMI. 

D. RMI uses the SOAP protocol. 

Answer: A 


Q145. - (Topic 2) 

Given: 

11.

 class A { 

12.

 public void methodX(int i) { /* some code */ } 

13.

 public String methodY(String s) { /* some code */ } 

14.

 } 

15.

 class B extends A { 

16.

 public void methodX(int i) { /* some code */ } 

17.

 public String methodX(String s) { /* some code */ } 

18.

 public String methodY(String s) { /* some code */ } 

19.

 } 

Which two are true? (Choose two.) 

A. The methodY(String) in class B overrides methodY(String) in class A. 

B. The methodY(String) in class B overloads methodY(String) in class A. 

C. The methodX(String) in class B overrides methodX(int) in class A. 

D. The methodX(int) in class B overrides methodX(int) in class A. 

E. The methodX(int) in class A overloads methodX(String) in class B. 

Answer: A,D 


1Z0-850  exam question

Rebirth 1Z0-850 exam question:

Q146. - (Topic 1) 

Which statement is true? 

A. JMS enables an application to provide flexible, asynchronous data exchange. 

B. JMS provides interfaces to naming and directory services. 

C. The JMS API is located in the java.jms package. 

D. JMS enables an application to provide tightly coupled, distributed communication. 

Answer: A 


Q147. - (Topic 2) 

You are asked to create a Dog class that exposes the Dog class String name and int breed to other code as read-only attributes, provides encapsulation, and adheres to the standard JavaBeans naming conventions. 

Which approach implements these requirements? 

A. Provide public name() and public breed() methods in the Dog class, and mark the name and breed instance variables private. 

B. Provide private getName() and private getBreed() methods in the Dog class, and mark the name and breed instance variables private. 

C. Provide public getName() and public getBreed() methods in the Dog class, and mark the name and breed instance variables private. 

D. Provide private name() and private breed() methods in the Dog class, and mark the name and breed instance variables public. 

E. Provide public getName()/setName() and public getBreed()/setBreed() methods in the Dog class, and mark the name and breed instance variables private. 

Answer: C 


Q148. - (Topic 2) 

Given: 

5.

 class Foo { 

6.

 public int fooInt = 6; 

7.

 } 

8. 

9.

 public class Bar { 

10.

 static int myInt = 7; 

11.

 public static void main(String [] args) { 

12.

 // insert code here 

13.

 System.out.println("myInt = " + myInt); 

14.

 } 

15.

 } 

Which, inserted at line 12, creates the output myInt = 42? 

A. Foo f = new Foo; myInt = myInt * f.fooInt; 

B. myInt = myInt * f.fooInt; 

C. myInt = myInt * fooInt; 

D. Foo f = new Foo(); myInt = myInt * f.fooInt; 

E. Foo f = Foo(); myInt = myInt * fooInt; 

F. Foo f = new Foo(); myInt = myInt * fooInt; 

Answer: D 


Q149. - (Topic 2) 

Given: 

1.

 public interface Player { 

2.

 // insert code here 

3.

 // insert code here 

4.

 } 

5.

 class F implements Player { 

6.

 public void play(){ 

7.

 // ... 

8.

 } 

9.

 public void stop(){ 

10.

 // ... 

11.

 } 

12.

 } 

Which two, inserted independently at lines 2 and 3, allow the code to compile? (Choose two.) 

A. void play(); void stop(); 

B. final void play(); final void stop(); 

C. public void play(); public void stop(); 

D. void play(); int stop(); 

E. static void play(); static void stop(); 

F. private void play(); private void stop(); 

Answer: A,C 


Q150. - (Topic 1) 

Given: 

1.

 public class Foo { 

2.

 int size; 

3.

 public static void main(String[] args) { 

4.

 Foo f = new Foo(); 

5.

 f.setSize(5); 

6.

 Foo g = f.go(f); 

7.

 System.out.print(f.size + " : " + g.size); 

8.

 } 

9.

 void setSize(int s) { 

10.

 size = s; 

11.

 } 

12.

 public Foo go(Foo g) { 

13.

 g.setSize(2); 

14.

 return g; 

15.

 } 

16.

 } 

What is the result? 

A. Compilation fails. 

B. 2 : 5 

C. 5 : 5 

D. 2 : 2 

Answer: D