Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-850 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-850 Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 1Z0-850 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Aug 1Z0-850 pdf exam

Q51. - (Topic 2) 

You are in a directory containing a file named StringTest.java. Which three are valid? (Choose three.) 

A. javac -v StringTest.java 

B. javac -v 

C. javac -version 

D. java -version 

E. javac -version StringTest.java 

Answer: C,D,E 


Q52. - (Topic 1) 

Which two are true about HTML? (Choose two.) 

A. It is used by the browser to display the client user interface. 

B. It contains APIs that are used to access data in an RDBMS. 

C. It is an object-oriented programming language. 

D. It can be generated dynamically by servlets. 

Answer: A,D 


Q53. - (Topic 2) 

Which two are true about composition relationships? (Choose two.) 

A. Composition relationships are never one-to-many. 

B. Composition relationships can be one-to-many. 

C. Composition relationships are used to show exclusive ownership. 

D. Composition relationships are always many-to-many. 

E. Composition relationships are never used when an object is owned by exactly one other object. 

Answer: B,C 


Q54. - (Topic 1) 

Click the Exhibit button. Which class correctly implements the interface Flyer? 

A. Penguin 

B. Helicopter 

C. Airplane 

D. Lark 

Answer: C 


Q55. - (Topic 1) 

Given: 

17. class B { } 

Which demonstrates inheritance? 

A. class A extends B { } 

B. class A this B { } 

C. class A super B { } 

D. class A implements B { } 

Answer: A 


2passeasy.com

Renewal 1Z0-850 test engine:

Q56. - (Topic 1) 

Which is NOT associated with the web tier in a J2EE web-based application? 

A. JavaMail B. HTML 

C. message-driven beans 

D. JNDI 

E. JavaBeans 

Answer: C 


Q57. - (Topic 2) 

Which two are true about HTML? (Choose two.) 

A. It is used by the browser to display the client user interface. 

B. It can be generated dynamically by servlets. 

C. It is an object-oriented programming language. 

D. It contains APIs that are used to access data in an RDBMS. 

Answer: A,B 


Q58. - (Topic 2) 

Which type of primitive can be assigned a new value within a conditional expression? 

A. boolean 

B. int 

C. short 

D. char 

E. byte 

Answer: A 


Q59. - (Topic 1) 

Which two are valid examples of interface implementation? (Choose two.) 

A. class C implements D { } 

B. class C implements D E { } 

C. class C extends D { } 

D. class C implements D, E { } 

E. class C extends D, E { } 

F. class C extends D, implements E { } 

Answer: A,D 


Q60. - (Topic 1) 

Given: 

3.

 int calc() { 

4.

 long x = 40L; 

5.

 int i = 30; 

6.

 i = x; 

7.

 System.out.println("result is: " + i); 

8.

 } 

What is the result of calling calc()? 

A. Compilation fails because of an error at line 6. 

B. Compilation fails because of an error at line 4. 

C. result is: 40 

D. result is: 30 

Answer: A