Realistic of 1Z0-850 free question materials and questions pool for Oracle certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-850 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam exam Today!

2021 Aug 1Z0-850 practice exam

Q91. - (Topic 2) 

Given: 

4.

 int n1 = 22, n2 = 67, n3 = 0, n4 = 47, n5 = 17, n6 = 50; 

5.

 boolean b = true; 

Which three evaluate to true? (Choose three.) 

A. !(n1 < n3) && (n5 != n4) 

B. (!b) && (n1 <= n4) 

C. (n2 > n6) || b 

D. (n2 < n6) && (n4 >= n1) 

E. (n3 < n5) || (n2 <= n1) 

Answer: A,C,E 


Q92. - (Topic 2) 

Which is a requirement to use applets in a web browser? 

A. The Java compiler must be installed on the client. 

B. A web container must be installed at the server. 

C. The Java Runtime Environment must be installed on the client. 

D. The Java Plug-in must be installed on the server. 

Answer: C 


Q93. - (Topic 1) 

Which is valid? 

A. package com.example; 

class Test { } 

import java.util.*; 

B. package com.example; 

import java.util; 

import java.*; 

class Test { } 

C. package com.example; 

import java.util.*; 

import java.io.*; 

class Test { } 

D. import java.util.*; 

package com.example; 

class Test { } 

E. package com.example; 

package com.sun; 

import java.util.*; 

class Test { } 

Answer: C 


Q94. - (Topic 2) 

Which two are true? (Choose two.) 

A. JavaScript is the standard J2SE scripting language. 

B. JavaScript includes built-in libraries for invoking methods on Enterprise JavaBeans. 

C. JavaScript can be used to create a rollover image effect in a web page. 

D. JavaScript can only be used in browsers that have the Java Plug-in installed. 

E. JavaScript can be used to validate form input values before they are sent to the server. 

Answer: C,E 


Q95. - (Topic 2) 

Which three can be included in an interface declaration? (Choose three.) 

A. protected void showMessage(); 

B. void showMessage(); 

C. abstract void showMessage(); 

D. private void showMessage(); 

E. public void showMessage() { 

System.out.println("Hello."); 

F. public void showMessage(); 

G. static void showMessage(); 

Answer: B,C,F 


1Z0-850  free question

Improve 1Z0-850 exams:

Q96. - (Topic 2) 

Which two are true? (Choose two.) 

A. A class that extends another class CANNOT be well encapsulated. 

B. If class B is well encapsulated, then class A can access class B's instance variables only through a method invocation. 

C. A class with a public instance variable CANNOT be well encapsulated. 

D. Polymorphism only applies when one class encapsulates another. 

Answer: B,C 


Q97. - (Topic 1) 

You have developed a MIDlet that runs on a Java-enabled Personal Digital Assistant (PDA) 

device. Now, your employer has asked you to port the MIDlet to run on other Java platforms. Which is true? 

A. The MIDlet is NOT guaranteed to run on a Java technology-enabled phone. 

B. The MIDlet can run within a standard web browser. 

C. The MIDlet is 100% portable across all J2ME devices. 

D. The MIDlet is guaranteed to run correctly under J2SE. 

Answer: A 


Q98. - (Topic 1) 

Given: 

1.

 class Test { 

2.

 public static void main(String args[]) { 

3.

 int num1 = 10, num2 = 20, result; 

4.

 result = calc(num1, num2); 

5.

 System.out.println(result); 

6.

 } 

7. 

8.

 // insert code here 

9.

 } 

Which, inserted at line 8, produces the output 30? 

A. static int calc(int n1, int n2) { return; } 

B. public int calc(int n1, int n2) { return n1 + n2; } 

C. public int calc(int n1, int n2) { return; } 

D. static int calc(int n1, int n2) { return n1 + n2; } 

E. static void calc(n1, n2) { return (n1 + n2); } 

F. static int calc(int n1, n2) { return n1, n2; }; 

Answer: D 


Q99. - (Topic 1) 

Which Java technology provides a standard API for relational database access? 

A. JDC 

B. JMS 

C. JSP 

D. JNDI 

E. JDBC 

Answer: E 


Q100. - (Topic 1) 

Which two describe benefits of encapsulation? (Choose two.) 

A. Code is more useful because attributes of the class can be accessed by other classes for both reading and writing. 

B. Code is more efficient because attributes of the class can be accessed directly by other classes, without the overhead of going through access methods. 

C. Code is more reusable because the attributes of the class are protected from direct modification by other code. 

D. Code is more flexible because the attributes can be modified directly from code in other packages. 

E. Code is safer because attributes of the class CANNOT be directly modified by code outside the class. 

Answer: C,E