Want to know Pass4sure 1Z0-850 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam certification experience? Study Accurate Oracle 1Z0-850 answers to Updated 1Z0-850 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-850 (Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam) test on your first attempt.

2016 Aug 1Z0-850 exam cram

Q151. - (Topic 2) 

Which two are represented in a UML class diagram? (Choose two.) 

A. relationships between classes and interfaces 

B. operations of classes and interfaces 

C. the interactions between objects in sequential order 

D. ways to test an application 

Answer: A,B 


Q152. - (Topic 1) 

You have developed a MIDlet that runs on a Java-enabled Personal Digital Assistant (PDA) device. Now, your employer has asked you to port the MIDlet to run on other Java platforms. Which is true? 

A. The MIDlet is 100% portable across all J2ME devices. 

B. The MIDlet can run within a standard web browser. 

C. The MIDlet is guaranteed to run correctly under J2SE. 

D. The MIDlet is NOT guaranteed to run on a Java technology-enabled phone. 

Answer: D 


Q153. - (Topic 2) 

Given: 

1.

 class Test { 

2.

 public static void main(String[] args) { 

3.

 int num = 1; 

4.

 for (num = 0; num < 3; ++num ) { 

5.

 num *= 2; 

6.

 } 

7.

 System.out.println("num = " + (num++)); 

8.

 } 

9.

 } 

What is the result? 

A. num = 2 

B. num = 4 

C. num = 3 

D. num = 5 

E. Compilation fails. 

Answer: C 


Q154. - (Topic 1) 

Given: 

1.

 // insert code here 

2.

 void play(); 

3.

 void stop(); 

4.

 } 

5.

 // insert code here 

6.

 public void play() { } 

7.

 public void stop() { } 

8.

 } 

Which, inserted at lines 1 and 5, allows the code to compile? 

A. 1. interface Player { 

5. class DVDPlayer implements Player { 

B. 1. implements Player { 

5. class DVDPlayer interface Player { 

C. 1. abstract class Player { 

5. class DVDPlayer extends Player { 

D. 1. interface Player { 

5. class DVDPlayer extends Player { 

E. 1. class Player { 

5. interface DVDPlayer implements Player { 

Answer: A 


Q155. - (Topic 1) 

What is the definition of the acronym SQL? 

A. Special Queue Language 

B. Structured Query Language 

C. Special Query Language 

D. Structured Queue Language 

E. System Query Language 

F. System Queue Language 

Answer: B 


1Z0-850  free practice exam

Up to the minute 1Z0-850 exam question:

Q156. - (Topic 2) 

Which is true? 

A. Any J2ME application can be run on any J2ME device. 

B. Only a single J2ME configuration, CLDC, has been created. 

C. J2ME applications can run on mobile devices without a J2ME runtime environment. 

D. J2ME can be customized using profiles to add functionality to specific devices. 

Answer: D 


Q157. - (Topic 1) 

You need to create a class that maintains a customer's account balance. The class must allow both credits (deposits) and debits (withdrawals) to the account. 

Which class correctly implements this functionality? 

A. public class Account { 

double balance; 

public void debit(double amount) { 

amount = balance - amount; 

public void credit(double amount) { 

amount = balance + amount; 

B. public class Account { 

double balance; 

public void debit(double amount) { 

balance = balance - amount; 

public void credit(double amount) { 

balance = balance + amount; 

C. public class Account { 

double balance; 

balance = balance - amount; 

public void credit(double amount) { 

double balance; 

balance = balance + amount; 

D. public class Account { 

public void debit(double amount) { 

double balance; 

balance = balance - amount; 

public void credit(double amount) { 

double balance; 

balance = balance + amount; 

E. public class Account { 

double balance; 

public void debit() { 

double debit; 

balance = balance - debit; 

public void credit() { 

double credit 

balance = balance + credit; 

Answer: B 


Q158. - (Topic 1) 

Click the Exhibit button. 

Which class has a superclass relationship? 

A. Z 

B. Y 

C. X 

D. W 

Answer: B 


Q159. - (Topic 1) 

Which package contains classes used to create data collections, such as maps or queues? 

A. java.lang 

B. java.io 

C. java.awt 

D. java.net 

E. javax.swing 

F. java.util 

Answer: F 


Q160. - (Topic 2) 

Click the Exhibit button. 

Which two classes can have two or more instances associated with a single instance of X. (Choose two.) 

A. D 

B. A 

C. C 

D. B 

Answer: C,D