Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-850 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-850 Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 1Z0-850 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Aug 1Z0-850 latest exam

Q121. - (Topic 1) 

Which J2EE technology is used to generate dynamic content for web-based applications? 

A. JAX-RPC 

B. JNDI 

C. JMS 

D. SOAP 

E. JSP 

Answer: E 


Q122. - (Topic 2) 

Which Java technology uses standard mappings between Java classes and XML to support web service calls using the SOAP protocol? 

A. JAXM 

B. JAXB 

C. JAX-RPC 

D. EJB 

E. JavaMail 

F. JSP 

Answer: C 


Q123. - (Topic 1) 

Which two are true? (Choose two.) 

A. J2EE runs on consumer and embedded devices. 

B. J2EE includes the MIDP API. 

C. J2EE includes servlet APIs and EJB APIs. 

D. J2EE application developers need J2SE. 

E. J2EE applications depend on web servers. 

Answer: C,D 


Q124. - (Topic 1) 

Which option will correctly initialize the property com.example.property to someValue when invoking java? 

A. com.example.property=someValue 

B. -Pproperty:someValue 

C. -P com.example.property someValue 

D. -Pcom.example.property:someValue 

E. -Dcom.example.property=someValue 

Answer: E 


Q125. - (Topic 2) 

Given: 

1.

 class Exam { 

2.

 private int num = 0; 

3.

 public int getNum() { 

4.

 return num; 

5.

 } 

6.

 } 

7.

 public class Sample { 

8.

 public static void main(String[] args) { 

9.

 Exam e = new Exam(); 

10.

 e.num = 100; 

11.

 int num = e.getNum(); 

12.

 System.out.println("The number is: " + num); 

13.

 } 

14.

 } 

What is the result? 

A. The number is: 100 

B. Compilation fails. 

C. The number is: 0 

D. An exception is thrown at runtime. 

Answer: B 


1Z0-850  exams

Refresh 1Z0-850 test engine:

Q126. - (Topic 2) 

Which two are valid? (Choose two.) 

A. enum Suit { CLUBS, DIAMONDS, HEARTS, SPADES } 

class EnumTest { 

public static void main(String args[]) { 

System.out.println(Suit.CLUBS); 

B. class EnumTest { 

enum Days { Sat, Sun, Mon, Tue, Wed, Thu, Fri } 

public static void main(String args[]) { 

System.out.println(Days.Sat); } 

C. class EnumTest { 

enum Colors { Red = 1, Green = 2, Blue = 4, Yellow = 8 } 

public static void main(String args[]) { 

System.out.println(Colors.Red); 

D. class EnumTest { 

public static void main(String args[]) { 

enum Num { ONE, TWO, THREE, FOUR } 

System.out.println(Num.ONE); 

Answer: A,B 


Q127. - (Topic 2) 

Which correctly declares a class Test in package com.example? 

A. package com.example { 

class Test { 

// some code here 

B. package com.example; 

public class Test { 

// some code here 

C. public class com.example.Test { 

// some code here 

D. import com.example; 

public class Test { 

// some code here 

Answer: B 


Q128. - (Topic 1) 

You are asked to create code that defines a Beverage, and includes method implementation code for some beverage behaviors. Beverage subtypes will be required to provide implementations of some, but not all, of the methods defined in Beverage. 

Which approach correctly implements these goals? 

A. Create an abstract Beverage class that defines only abstract methods. 

B. Create a Beverage interface that all beverage subtypes must implement. 

C. Create an abstract Beverage class that defines both abstract and concrete methods. 

D. Create a concrete Beverage class that defines both abstract and concrete methods. 

Answer: C 


Q129. - (Topic 1) 

Given concrete class B is a subclass of concrete class A, and class A implements interface C, which two are examples of polymorphism? (Choose two.) 

A. use a reference variable of type C to refer to an instance of type B 

B. use a reference variable of type A to refer to an instance of type C 

C. use a reference variable of type C to refer to an instance of type A 

D. use a reference variable of type A to refer to an instance of type B 

E. use a reference variable of type B to refer to an instance of type A 

Answer: A,C 


Q130. - (Topic 1) 

Given: 

1.

 class Test { 

2.

 public static void main(String args[]) { 

3.

 String str = "Hello!"; 

4.

 String str2 = "Bye!"; 

5.

 str += str2; 

6.

 str -= str2; 

7. 

8.

 if ( str == str2 ) { 

9.

 System.out.println("str = str2"); 

10.

 } else { 

11.

 System.out.println("str != str2"); 

12.

 } 

13.

 } 

14.

 } 

What is the result? 

A. The code runs with no output. 

B. Compilation fails. 

C. str != str2 

D. str = str2 

Answer: B