Oracle is undoubtedly an enterprise having received world-wide realization on the planet. It is extremely well known inside discipline. Oracle 1Z0-850 works with personal computer equipments offering software and hardware. It is actually dominant in the marketplace due to the skill and quality of deliver the results. Oracle presents countless certification which can be rather appreciated as well as ordered to provide because of it authorities and through It all marketplace. By using Oracle get into gear towards the draw success.

2021 Sep 1Z0-850 download

Q41. - (Topic 2) 

Which is true? 

A. All threads created by a given Java program share the same invocation stack. 

B. A J2SE program can create no more than 10 concurrent threads. 

C. Threading allows GUI applications to perform lengthy calculations and respond to user events at the same time. 

D. The Java threading model provides equal processor time to all threads. 

Answer: C 


Q42. - (Topic 1) 

Given: 

6.

 int time = 12; 

7.

 if ( time < 12 ) { 

8.

 System.out.println("Good morning"); 

9.

 } 

10.

 // insert code here 

11.

 System.out.println("Good afternoon"); 

12.

 } 

13.

 else if ( time >= 18 ) { 

14.

 System.out.println("Good evening"); 

15.

 } 

Which three, inserted independently at line 10, produce the output Good afternoon? (Choose three.) 

A. else if ( time < 12 || time > 18) { 

B. if ( time >= 12 && time < 18 ) { 

C. else if ( time > 12 && time >= 18 ) { 

D. else if ( time >= 12 || time < 18 ) { 

E. else if ( time > 12 || time <= 18 ) { 

Answer: B,D,E 


Q43. - (Topic 2) 

Which is true about RMI? 

A. RMI is used to create thin web clients. 

B. RMI is used to develop applications for wireless mobile devices. 

C. RMI is the Java API used for executing queries on a database. 

D. RMI allows objects to be sent from one computer to another. 

E. RMI is the transport protocol used by web servers and browsers. 

Answer: D 


Q44. - (Topic 1) 

Click the Exhibit button. Which is the class name? 

A. name 

B. age 

C. Dog 

D. eat 

E. bark 

Answer: C 


Q45. - (Topic 1) 

A J2EE programmer is developing components to encapsulate the business logic in a multitier web-based application. Which J2EE technology is appropriate? 

A. JMS 

B. JNDI 

C. JAX-RPC 

D. EJB 

E. servlets 

Answer: D 


1Z0-850  exam answers

Down to date 1Z0-850 test questions:

Q46. - (Topic 2) 

Which two, about a client's environment, can be determined by an applet? (Choose two.) 

A. type of web browser 

B. type of web container 

C. type of web server 

D. version of Java Plug-in 

Answer: A,D 


Q47. - (Topic 2) 

Which object-oriented principle is supported by the use of Java packages? 

A. encapsulation 

B. polymorphism 

C. inheritance 

D. dynamic typing 

Answer: A 


Q48. - (Topic 1) 

Which two symbols are used to indicate the visibility of an attribute in UML? (Choose two.) 

A. -

B. + 

C. & 

D. $ 

E. * 

Answer: A,B 


Q49. - (Topic 2) 

Which two are true about the composition relationship "A Blip consists of many Blipverts."? (Choose two.) 

A. When a Blipvert is deleted, its Blip should also be deleted. 

B. A Blipvert must be part of at least one Blip. 

C. A Blipvert can be a part of only one Blip. 

D. A Blip must have at least two Blipverts. 

E. When a Blip is deleted, each of its Blipverts should also be deleted. 

Answer: C,E 


Q50. - (Topic 2) 

Given: 

5.

 // insert code here 

6.

 public void eat(); 

7.

 } 

8. 

9.

 // insert code here 

10.

 public void eat() { 

11.

 System.out.println("eating dinner"); 

12.

 } 

13.

 } 

Which, inserted at lines 5 and 9, allows the file to compile? 

A. 5. class Animal { 

9. public class Tiger implements Animal { 

B. 5. interface Animal { 

9. public class Tiger implements Animal { 

C. 5. class Animal { 

9. public class Tiger subclasses Animal { 

D. 5. interface Animal { 

9. public class Tiger extends Animal { 

E. 5. class Animal { 

9. public class Tiger extends Animal { 

F. 5. interface Animal { 

9. public class Tiger subclasses Animal { 

Answer: B