It is impossible to pass Oracle 1Z0-850 exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-850 practice questions. You will get a surprising result by our Regenerate Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam practice guides.

2021 Sep 1Z0-850 training

Q61. - (Topic 1) 

Given: 

1.

 interface Pet { } 

2.

 class Dog implements Pet { } 

3.

 class Beagle extends Dog { } 

Which three are valid? (Choose three.) 

A. Pet a = new Dog(); 

B. Dog d = new Beagle(); 

C. Dog f = new Pet(); 

D. Beagle c = new Dog(); 

E. Pet e = new Beagle(); 

F. Pet b = new Pet(); 

Answer: A,B,E 


Q62. - (Topic 1) 

What is the purpose of JNDI? 

A. to access native code from a Java application 

B. to parse XML documents 

C. to access various directory services using a single interface 

D. to register Java Web Start applications with a web server 

Answer: C 


Q63. - (Topic 1) 

Given: 

4.

 class Example { 

5.

 int x = 50; 

6.

 int y = 100; 

7.

 public static void main(String args[]) { 

8.

 int x = 0, y = 10; 

9.

 Example ex = new Example(); 

10.

 while (x < 3) { 

11.

 x++; y--; 

12.

 } 

13.

 System.out.println("x = " + x + " , y = " + y); 

14.

 } 

15.

 } 

What is the result? 

A. Compilation fails because of an error at line 8. 

B. x = 3 , y = 7 

C. Compilation fails because of an error at line 11. 

D. Compilation fails because of an error at line 9. 

E. x = 53 , y = 97 

F. Compilation fails because of an error at line 10. 

Answer: B 


Q64. - (Topic 2) 

Given: 

1.

 public class Bar { 

2.

 int size; 

3.

 public static void main(String[] args) { 

4.

 Bar b = new Bar(); 

5.

 b.size = 27; 

6.

 int i = b.go(b.size); 

7.

 System.out.print(b.size + " : " + i); 

8.

 } 

9.

 public int go(int size) { 

10.

 size++; 

11.

 return size; 

12.

 } 

13.

 } 

What is the result? 

A. 27 : 28 

B. Compilation fails. 

C. 27 : 27 

D. 28 : 28 

E. 28 : 27 

Answer: A 


Q65. - (Topic 1) 

Given: 

interface Writable { } 

interface Erasable { } 

Which three are valid? (Choose three.) 

A. public class Pencil implements Erasable,Writable { /*...*/ } 

B. public interface Pencil extends Writable { /*...*/ } 

C. public interface Pencil implements Writable { /*...*/ } 

D. public class Pencil implements Writable { /*...*/ } 

E. public class Pencil extends Writable { /*...*/ } 

Answer: A,B,D 


1Z0-850  download

Update 1Z0-850 practice test:

Q66. - (Topic 2) 

Which three about JMS are true? (Choose three.) 

A. JMS is the acronym for Java Mail Service. 

B. JMS provides a common way for Java programs to access an enterprise messaging system's messages. 

C. JMS supports an event-oriented approach to message reception. 

D. JMS supports both synchronous and asynchronous message passing. 

E. JMS does NOT depend on MOM (Messaging-Oriented Middleware) products. 

Answer: B,C,D 


Q67. - (Topic 2) 

Which two correctly import the Map class in the java.util package? (Choose two.) 

A. import *.Map; 

B. package java.util.Map; 

C. import Map; 

D. import java.util.Map; 

E. package java.util.*; 

F. import java.util; 

G. import java.util.*; 

Answer: D,G 


Q68. - (Topic 1) 

What is true about JavaScript clients? 

A. They CANNOT write to the client's hard drive. 

B. They must be hosted by J2EE containers. 

C. They require Java Web Start technology to be deployed. 

D. They support all standard J2SE syntax. 

Answer: A 


Q69. - (Topic 2) 

A developer must implement a "shopping cart" object for a web-based application. The shopping cart must be able to maintain the state of the cart, but the state is not stored persistently. Which J2EE technology is suited to this goal? 

A. JAX-RPC 

B. entity beans 

C. stateful session beans 

D. stateless session beans 

E. JMS 

Answer: C 


Q70. - (Topic 1) 

Which is true? 

A. You must use JDBC to connect an RDBMS to a Java application. 

B. JDBC is designed to provide a bridge between servlets and EJB technology. 

C. Classes in the JDBC API include implementations of JDBC drivers. 

D. The JDBC API is located within the java.sql and javax.sql packages. 

Answer: D