Our Oracle 1Z0-850 exam demos include two versions: Pdf(printable version) and also Test Engine(software version). They are very convenient and also helpful to suit your needs to make total preparation for the 1Z0-850 true exam. Our Pdf or Testing engine preparation materials regarding Oracle Oracle certification exam contain everything thats precise and logical that you just need from the exam. You can freely download the Pdf files and analyze engine on the PC after obtain. Make total use of the comprehensive Oracle Oracle practice questions which are tested by our certified experts before publishing and also pass your 1Z0-850 exam successfully at very first attempt.

2021 Sep 1Z0-850 free question

Q71. - (Topic 1) 

Which option for javac sets the destination directory for class files? 

A. -classes <directory> 

B. -d <directory> 

C. -dest <directory> 

D. -classpath <directory> 

E. -output <directory> 

F. -directory <directory> 

Answer: B 


Q72. - (Topic 1) 

Which is an appropriate description of session beans? 

A. They are used to share data among clients. 

B. They are used to implement business processes. 

C. They are used to store persistent data. 

D. They are used to represent data in an RDBMS. 

Answer: B 


Q73. - (Topic 2) 

Which three are legal ways to declare and initialize an instance variable? (Choose three.) 

A. public Integer f = new Integer(42); 

B. static Integer f = new Integer(42); 

C. public Integer f = null; 

D. static int x = 42; 

E. public int x = 'c' 

F. public int x = null; 

Answer: A,C,E 


Q74. - (Topic 1) 

Given: 

1.

 class Test { 

2.

 public static void main(String args[]) { 

3.

 int i = 1; 

4.

 while (i-- > 1) { 

5.

 System.out.println("i : " + i); 

6.

 } 

7.

 } 

8.

 } 

What is the result? 

A. i : 1 

B. i : -1 

C. i : 0 

D. No output is produced. 

E. Compilation fails. 

Answer: D 


Q75. - (Topic 2) 

You need an algorithm that must: 

Iterate through an array of primitive integers Print the value of each array element in index order If the value of the element is equal to 10, print the value of the element, and then terminate 

the iteration 

Which method correctly implements the algorithm? 

A. public static void foo(int[] list) { for each(int i in list) { System.out.println(i); 

if (i==10) terminate; } 

B. public static void foo(int[] list) { 

for(int i=0; i < list.length; i++) { 

System.out.println(i); 

if (i==10) continue; 

C. public static void foo(int[] list) { 

for(int i:list) { 

System.out.println(i); 

if (i==10) break; 

D. public static void foo(int[] list) { 

while(list.length > 0) { 

System.out.println(i); 

if (i==10) break; 

E. public static void foo(int[] list) { 

for(int i=0; i < list.length; i++) { 

System.out.println(i); 

if (i==10) break; 

Answer: C 


2passeasy.com

Avant-garde 1Z0-850 rapidshare:

Q76. - (Topic 1) 

Given: 

3.

 int num = 0, count; 

4.

 while ( num < 3 ) { 

5.

 num++; 

6.

 // insert code here 

7.

 System.out.println("num = " + num + " : count = " + count); 

8.

 } 

9.

 } 

Which, inserted at line 6, produces the following output? 

num = 1 : count = 1 num = 1 : count = 2 num = 2 : count = 1 num = 2 : count = 2 num = 3 : count = 1 num = 3 : count = 2 

A. while ( ++count < 3 ) { 

B. for ( count = 1 ; count < 3 ; count++ ) { 

C. for ( count = 0 ; count < 3 ; count++ ) { 

D. while ( ++count < 2 ) { 

E. for ( count = 1 ; count < 2 ; count++ ) { 

Answer: B 

Topic 2, Volume B 


Q77. - (Topic 2) 

What is the correct name for J2EE? 

A. Java 2 Package, Enterprise Edition 

B. Java 2 Platform, Enterprise Environment 

C. Java 2 Package, Enterprise Environment 

D. Java 2 Platform, Enterprise Edition 

Answer: D 


Q78. - (Topic 1) 

A business-tier service is being developed that will provide credit card validation. The service is not associated with a specific client, but is available to all clients. The service also has to be as efficient as possible. Which J2EE component matches these needs? 

A. entity bean 

B. stateful session bean 

C. stateless session bean 

D. servlet 

E. JNDI 

Answer: C 


Q79. - (Topic 1) 

Given: 

14.

 class Dog { 

15.

 String name; 

16.

 public static void main(String [] args) { 

17.

 Dog d1 = new Dog(); 

18.

 Dog d2 = new Dog(); 

19.

 d1.name = "Aiko"; 

20.

 d2.name = "Aiko"; 

21.

 if (d1 == d2) System.out.print("== "); 

22.

 if (d1.equals(d2)) System.out.println("dot ="); 

23.

 } 

24.

 } 

What is the result? 

A. == dot = 

B. Compilation fails. 

C. dot = 

D. No output is produced. 

E. == 

F. The result is unpredictable. 

Answer: D 


Q80. - (Topic 1) 

Given: 

6.

 int time = 12; 

7.

 if ( time < 12 ) { 

8.

 System.out.println("Good morning"); 

9.

 } 

10.

 // insert code here 

11.

 System.out.println("Good afternoon"); 

12.

 } 

13.

 else if ( time >= 18 ) { 

14.

 System.out.println("Good evening"); 

15.

 } 

Which three, inserted independently at line 10, produce the output Good afternoon? (Choose three.) 

A. else if ( time > 12 || time <= 18 ) { 

B. else if ( time > 12 && time >= 18 ) { 

C. if ( time >= 12 && time < 18 ) { 

D. else if ( time >= 12 || time < 18 ) { 

E. else if ( time < 12 || time > 18) { 

Answer: A,C,D