It is impossible to pass Oracle 1Z0-850 exam without any help in the short term. Come to Examcollection soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-850 practice questions. You will get a surprising result by our Renovate Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam practice guides.

2021 Oct 1Z0-850 rapidshare

Q31. - (Topic 2) 

Which two are true about the Swing API? (Choose two.) 

A. Swing classes are located in the java.awt package. 

B. Swing is considered more "lightweight" than AWT. 

C. Swing provides more GUI components than AWT. 

D. Swing can be used without AWT. 

Answer: B,C 


Q32. - (Topic 2) 

Which is true? 

A. JSP developers must learn Java programming to create JavaServer Pages. 

B. JavaServer Pages are translated into servlets before they are executed. 

C. JSP technology output is never displayed to clients. 

D. JSP is defined as JavaScript Pages. 

Answer: B 


Q33. - (Topic 2) 

Which three are valid? (Choose three.) 

A. int flag = true; 

B. int j = 'A' 

C. byte b = 10; int i = b; 

D. int num = 3.14; 

E. int i = 10L; 

F. double d = 5.0; int n = (int)d; 

Answer: B,C,F 


Q34. - (Topic 1) 

Which two are true about the java and javac commands? (Choose two.) 

A. java -classpath lets you specify one or more directories to be used by the JVM to locate class files. 

B. java -version will print the version of the JVM. 

C. java -classpath will print the classpath used by the JVM. 

D. javac -version will print the OS version for the machine on which the JDK is installed. 

E. javac -D lets you specify the destination directory for the compiled class files. 

Answer: A,B 


Q35. - (Topic 2) 

Which type of GUI component is NOT included in Swing? 

A. Color Chooser 

B. File Chooser 

C. Tree Table 

D. Dialog Box 

Answer: C 


1Z0-850  test preparation

Abreast of the times 1Z0-850 exam question:

Q36. - (Topic 1) 

What type of relationship is needed to represent the relationship between students and the courses they are enrolled in at a university? 

A. a one-to-one composition 

B. a one-to-one association 

C. a many-to-many composition 

D. a one-to-many composition 

E. a one-to-many association 

F. a many-to-many association 

Answer: F 


Q37. - (Topic 2) 

Which is true regarding multiplicity? 

A. It is used to indicate the number of instances of a class that may be associated with an instance of some other class. 

B. It is used to indicate which class some other class extends. 

C. It is used to show the interfaces implemented by a class. 

D. It is used to indicate of which class an object is an instance. 

Answer: A 


Q38. - (Topic 1) 

Given: 

Directory structure: projects |__src | |__foo | |__classes 

A file Clock.java in the /projects/src/foo directory The working directory /projects/src 

The class Clock in package foo 

Which command-line compiler invocation will create a foo directory within the classes directory, and then place the compiled Clock.class within that directory? 

A. javac -directory ../classes/foo foo/Clock.java 

B. javac -d ../classes/foo/Clock.java 

C. javac -d ../classes/foo foo.Clock.java 

D. javac -D foo/Clock.java 

E. javac -d ../classes foo/Clock.java 

Answer: E 


Q39. - (Topic 1) 

Which two are true about HTML? (Choose two.) 

A. HTML can set up hypertext links between documents. 

B. HTML uses tags to structure text into headings, paragraphs, and lists. 

C. HTML is an object-oriented programming language. 

D. HTML documents CANNOT be browsed by a text editor. 

Answer: A,B 


Q40. - (Topic 1) 

Which two are associated with the web tier in a multitier web-based application? (Choose two.) 

A. generate dynamic content 

B. implement business logic 

C. process user input 

D. integrate with database systems 

E. store state persistently 

Answer: A,C