Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-851 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-851 Java Standard Edition 6 Programmer Certified Professional Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests 1Z0-851 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Sep amazon 1z0-851:

Q1. Given:

11. class Alpha {

12. public void foo() { System.out.print("Afoo "); }

13. }

14. public class Beta extends Alpha {

15. public void foo() { System.out.print("Bfoo "); }

16. public static void main(String[] args) {

17. Alpha a = new Beta();

18. Beta b = (Beta)a;

19. a.foo();

20. b.foo();

21. }

22. }

What is the result?

A. Afoo Afoo

B. Afoo Bfoo

C. Bfoo Afoo

D. Bfoo Bfoo

E. Compilation fails.

F. An exception is thrown at runtime.

Answer: D


Q2. Given classes defined in two different files:

1. package util;

2. public class BitUtils {

3. public static void process(byte[] b) { /* more code here */ }

4. }

1. package app;

2. public class SomeApp {

3. public static void main(String[] args) {

4. byte[] bytes = new byte[256];

5. // insert code here

6. }

7. }

What is required at line 5 in class SomeApp to use the process method of BitUtils?

A. process(bytes);

B. BitUtils.process(bytes);

C. util.BitUtils.process(bytes);

D. SomeApp cannot use methods in BitUtils.

E. import util.BitUtils.*; process(bytes);

Answer: C


Q3. Given:

1. public class Threads3 implements Runnable {

2. public void run() {

3. System.out.print("running");

4. }

5. public static void main(String[] args) {

6. Thread t = new Thread(new Threads3());

7. t.run();

8. t.run();

9. t.start();

10. }

11. }

What is the result?

A. Compilation fails.

B. An exception is thrown at runtime.

C. The code executes and prints "running".

D. The code executes and prints "runningrunning".

E. The code executes and prints "runningrunningrunning".

Answer: E


Q4. Given:

34. HashMap props = new HashMap();

35. props.put("key45", "some value");

36. props.put("key12", "some other value");

37. props.put("key39", "yet another value");

38. Set s = props.keySet();

39. // insert code here What, inserted at line 39, will sort the keys in the props HashMap?

A. Arrays.sort(s);

B. s = new TreeSet(s);

C. Collections.sort(s);

D. s = new SortedSet(s);

Answer: B


Q5. Given:

3. class Employee {

4. String name; double baseSalary;

5. Employee(String name, double baseSalary) {

6. this.name = name;

7. this.baseSalary = baseSalary;

8. }

9. }

10. public class SalesPerson extends Employee {

11. double commission;

12. public SalesPerson(String name, double baseSalary, double commission) {

13. // insert code here

14. }

15. }

Which two code fragments, inserted independently at line 13, will compile? (Choose two.)

A. super(name, baseSalary);

B. this.commission = commission;

C. super();

this.commission = commission;

D. this.commission = commission;

super();

E. super(name, baseSalary);

this.commission = commission;

F. this.commission = commission;

super(name, baseSalary);

G. super(name, baseSalary, commission);

Answer: AE


2passeasy.com

Renovate 310-065 vs 1z0-851:

Q6. Given:

11. public class Commander {

12. public static void main(String[] args) {

13. String myProp = /* insert code here */

14. System.out.println(myProp);

15. }

16. }

and the command line: java -Dprop.custom=gobstopper Commander Which two, placed on line 13, will

produce the output gobstopper? (Choose two.)

A. System.load("prop.custom");

B. System.getenv("prop.custom");

C. System.property("prop.custom");

D. System.getProperty("prop.custom");

E. System.getProperties().getProperty("prop.custom");

Answer: DE


Q7. Given:

5. class Payload {

6. private int weight;

7. public Payload (int w) { weight = w; }

8. public void setWeight(int w) { weight = w; }

9. public String toString() { return Integer.toString(weight); }

10. }

11. public class TestPayload {

12. static void changePayload(Payload p) { /* insert code */ }

13. public static void main(String[] args) {

14. Payload p = new Payload(200);

15. p.setWeight(1024);

16. changePayload(p);

17. System.out.println("p is " + p);

18. } }

Which code fragment, inserted at the end of line 12, produces the output p is 420?

A. p.setWeight(420);

B. p.changePayload(420);

C. p = new Payload(420);

D. Payload.setWeight(420);

E. p = Payload.setWeight(420);

Answer: A


Q8. Given:

1. class Alligator {

2. public static void main(String[] args) {

3. int []x[] = {{1,2}, {3,4,5}, {6,7,8,9}};

4. int [][]y = x;

5. System.out.println(y[2][1]);

6. }

7. }

What is the result?

A. 2

B. 3

C. 4

D. 6

E. 7

F. Compilation fails.

Answer: E


Q9. Click the Exhibit button. What is the output if the main() method is run?


A. 4

B. 5

C. 8

D. 9

E. Compilation fails.

F. An exception is thrown at runtime.

G. It is impossible to determine for certain.

Answer: D


Q10. Given:

11. public static void main(String[] args) {

12. Object obj = new int[] { 1, 2, 3 };

13. int[] someArray = (int[])obj;

14. for (int i : someArray) System.out.print(i + " ");

15. }

What is the result?

A. 1 2 3

B. Compilation fails because of an error in line 12.

C. Compilation fails because of an error in line 13.

D. Compilation fails because of an error in line 14.

E. A ClassCastException is thrown at runtime.

Answer: A