Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-851 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-851 Java Standard Edition 6 Programmer Certified Professional Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 1Z0-851 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Sep ocjp 1z0-851 exam:

Q181. Given:

11. class X { public void foo() { System.out.print("X "); } }

12.

13. public class SubB extends X {

14. public void foo() throws RuntimeException {

15. super.foo();

16. if (true) throw new RuntimeException();

17. System.out.print("B ");

18. }

19. public static void main(String[] args) {

20. new SubB().foo();

21. }

22. }

What is the result?

A. X, followed by an Exception.

B. No output, and an Exception is thrown.

C. Compilation fails due to an error on line 14.

D. Compilation fails due to an error on line 16.

E. Compilation fails due to an error on line 17.

F. X, followed by an Exception, followed by B.

Answer: A


Q182. Click the Exhibit button. Which statement is true about the classes and interfaces in the exhibit?


A. Compilation will succeed for all classes and interfaces.

B. Compilation of class C will fail because of an error in line 2.

C. Compilation of class C will fail because of an error in line 6.

D. Compilation of class AImpl will fail because of an error in line 2.

Answer: C


Q183. Click the Exhibit button. What two must the programmer do to correct the compilation errors? (Choose two.)


A. insert a call to this() in the Car constructor

B. insert a call to this() in the MeGo constructor

C. insert a call to super() in the MeGo constructor

D. insert a call to super(vin) in the MeGo constructor

E. change the wheelCount variable in Car to protected

F. change line 3 in the MeGo class to super.wheelCount = 3;

Answer: DE


Q184. Given:

1. public class BuildStuff {

2. public static void main(String[] args) {

3. Boolean test = new Boolean(true);

4. Integer x = 343;

5. Integer y = new BuildStuff().go(test, x);

6. System.out.println(y);

7. }

8. int go(Boolean b, int i) {

9. if(b) return (i/7);

10. return (i/49);

11. }

12. }

What is the result?

A. 7

B. 49

C. 343

D. Compilation fails.

E. An exception is thrown at runtime.

Answer: B


Q185. A developer is creating a class Book, that needs to access class Paper. The Paper class is deployed in a JAR named myLib.jar. Which three, taken independently, will allow the developer to use the Paper class while compiling the Book class? (Choose three.)

A. The JAR file is located at $JAVA_HOME/jre/classes/myLib.jar.

B. The JAR file is located at $JAVA_HOME/jre/lib/ext/myLib.jar..

C. The JAR file is located at /foo/myLib.jar and a classpath environment variable is set that includes /foo/

myLib.jar/Paper.class.

D. The JAR file is located at /foo/myLib.jar and a classpath environment variable is set that includes /foo/

myLib.jar.

E. The JAR file is located at /foo/myLib.jar and the Book class is compiled using javac -cp /foo/myLib.jar/

Paper Book.java.

F. The JAR file is located at /foo/myLib.jar and the Book class is compiled using javac -d /foo/myLib.jar

Book.java

G. The JAR file is located at /foo/myLib.jar and the Book class is compiled using javac -classpath /foo/

myLib.jar Book.java

Answer: BDG


1Z0-851  exam answers

Up to the immediate present 1z0-851 book:

Q186. DRAG DROP

Click the Task button.


Answer:


Q187. DRAG DROP

Click the Task button.


Answer:


Q188. Given:

1. public class A {

2. public void doit() {

3. }

4. public String doit() {

5. return "a";

6. }

7. public double doit(int x) {

8. return 1.0;

9. }

10. }

What is the result?

A. An exception is thrown at runtime.

B. Compilation fails because of an error in line 7.

C. Compilation fails because of an error in line 4.

D. Compilation succeeds and no runtime errors with class A occur.

Answer: C


Q189. Click the Exhibit button.

Given:

31. public void method() {

32. A a = new A();

33. a.method1();

34. }

Which statement is true if a TestException is thrown on line 3 of class B?


A. Line 33 must be called within a try block.

B. The exception thrown by method1 in class A is not required to be caught.

C. The method declared on line 31 must be declared to throw a RuntimeException.

D. On line 5 of class A, the call to method2 of class B does not need to be placed in a try/catch block.

Answer: B


Q190. Given:

1. class TestException extends Exception { }

2. class A {

3. public String sayHello(String name) throws TestException {

4. if(name == null) throw new TestException();

5. return "Hello " + name;

6. }

7. }

8. public class TestA {

9. public static void main(String[] args) {

10. new A().sayHello("Aiko");

11. }

12. }

Which statement is true?

A. Compilation succeeds.

B. Class A does not compile.

C. The method declared on line 9 cannot be modified to throw TestException.

D. TestA compiles if line 10 is enclosed in a try/catch block that catches TestException.

Answer: D