Simulation of 1Z0-852 simulations materials and item pool for Oracle certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-852 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java Standard Edition 6 Programmer Certified Professional Upgrade Exam exam Today!

2021 Aug 1Z0-852 practice

Q11. Given: 

11.

 public class PingPong implements Runnable { 

12.

 synchronized void hit(long n) { 

13.

 for(int i = 1; i < 3; i++) 

14.

 System.out.print(n + "-" + i + " "); 

15.

 } 

16.

 public static void main(String[] args) { 

17.

 new Thread(new PingPong()).start(); 

18.

 new Thread(new PingPong()).start(); 

19.

 } 

20.

 public void run() { 

21.

 hit(Thread.currentThread().getId()); 

22.

 } 

23.

 } 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The output could be 8-1 7-2 8-2 7-1 

B. The output could be 7-1 7-2 8-1 6-1 

C. The output could be 8-1 7-1 7-2 8-2 

D. The output could be 8-1 8-2 7-1 7-2 

Answer: C,D 

Explanation: 


Q12. Given: 

3.

 import java.util.*; 

4.

 public class G1 { 

5.

 public void takeList(List<? extends String> list) { 

6.

 // insert code here 

7.

 } 

8.

 } 

Which three code fragments, inserted independently at line 6, will compile? (Choose three.) 

A. list.add("foo"); 

B. Object o = list; 

C. String s = list.get(0); 

D. list = new ArrayList<String>(); 

E. list = new ArrayList<Object>(); 

Answer: B,C,D 

Explanation: 


Q13. Given: 

10.

 interface Foo {} 

11.

 class Alpha implements Foo {} 

12.

 class Beta extends Alpha {} 

13.

 class Delta extends Beta { 

14.

 public static void main( String[] args ) { 

15.

 Beta x = new Beta(); 

16.

 // insert code here 

17.

 } 

18.

 } 

Which code, inserted at line 16, will cause a java.lang.ClassCastException? 

A. Alpha a = x; 

B. Foo f = (Delta)x; 

C. Foo f = (Alpha)x; 

D. Beta b = (Beta)(Alpha)x; 

Answer: B 

Explanation: 


Q14. RAG DROP 

Click the Task button. 

Answer: 


Q15. Given: 

11.

 abstract class Vehicle { public int speed() { return 0; } 

12.

 class Car extends Vehicle { public int speed() { return 60; } 

13.

 class RaceCar extends Car { public int speed() { return 150; } ... 

21.

 RaceCar racer = new RaceCar(); 

22.

 Car car = new RaceCar(); 

23.

 Vehicle vehicle = new RaceCar(); 

24.

 System.out.println(racer.speed() + ", " + car.speed() 

25.

 + ", " + vehicle.speed()); 

What is the result? 

A. 0, 0, 0 

B. 150, 60, 0 

C. Compilation fails. 

D. 150, 150, 150 

E. An exception is thrown at runtime. 

Answer: D 

Explanation: 


1Z0-852  simulations

Regenerate 1Z0-852 free draindumps:

Q16. Given: 

11.

 // insert code here 

12.

 private N min, max; 

13.

 public N getMin() { return min; } 

14.

 public N getMax() { return max; } 

15.

 public void add(N added) { 

16.

 if (min == null || added.doubleValue() < min.doubleValue()) 

17.

 min = added; 

18.

 if (max == null || added.doubleValue() > max.doubleValue()) 

19.

 max = added; 

20.

 } 

21.

 } 

Which two, inserted at line 11, will allow the code to compile? (Choose two.) 

A. public class MinMax<?> { 

B. public class MinMax<? extends Number> 

C. public class MinMax<N extends Object> 

D. public class MinMax<N extends Number> 

E. public class MinMax<? extends Object> { 

F. 

public class MinMax<N extends Integer> { 

Answer: D,F 

Explanation: 


Q17. Given: 

1.

 public class Plant { 

2.

 private String name; 

3.

 public Plant(String name) { this.name = name; } 

4.

 public String getName() { return name; } 

5.

 } 

1.

 public class Tree extends Plant { 

2.

 public void growFruit() { } 

3.

 public void dropLeaves() { } 

4.

 } 

Which statement is true? 

A. The code will compile without changes. 

B. The code will compile if public Tree() { Plant(); } is added to the Tree class. 

C. The code will compile if public Plant() { Tree(); } is added to the Plant class. 

D. The code will compile if public Plant() { this("fern"); } is added to the Plant class. 

E. The code will compile if public Plant() { Plant("fern"); } is added to the Plant class. 

Answer: D 

Explanation: 


Q18. Given: 

11.

 public static void main(String[] args) { 

12.

 Object obj = new int[] { 1, 2, 3 }; 

13.

 int[] someArray = (int[])obj; 

14.

 for (int i : someArray) System.out.print(i + " "); 

15.

 } 

What is the result? 

A. 1 2 3 

B. Compilation fails because of an error in line 12. 

C. Compilation fails because of an error in line 13. 

D. Compilation fails because of an error in line 14. 

E. A ClassCastException is thrown at runtime. 

Answer: A 

Explanation: 


Q19. Given: 

1.

 public class BuildStuff { 

2.

 public static void main(String[] args) { 

3.

 Boolean test = new Boolean(true); 

4.

 Integer x = 343; 

5.

 Integer y = new BuildStuff().go(test, x); 

6.

 System.out.println(y); 

7.

 } 

8.

 int go(Boolean b, int i) { 

9.

 if(b) return (i/7); 

10.

 return (i/49); 

11.

 } 

12.

 } 

What is the result? 

A. 7 

B. 49 

C. 343 

D. Compilation fails. 

E. An exception is thrown at runtime. 

Answer: B 

Explanation: 


Q20. Which two scenarios are NOT safe to replace a StringBuffer object with a StringBuilder object?(Choose two.) 

A. When using versions of Java technology earlier than 5.0. 

B. When sharing a StringBuffer among multiple threads. 

C. When using the java.io class StringBufferInputStream. 

D. When you plan to reuse the StringBuffer to build more than one string. 

Answer: A,B 

Explanation: 

83. Given: 

1.

 public class LineUp { 

2.

 public static void main(String[] args) { 

3.

 double d = 12.345; 

4.

 // insert code here 

5.

 } 

6.

 } 

Which code fragment, inserted at line 4, produces the output | 12.345|? 

A. System.out.printf("|%7d| n", d); 

B. System.out.printf("|%7f| n", d); 

C. System.out.printf("|%3.7d| n", d); 

D. System.out.printf("|%3.7f| n", d); 

E. System.out.printf("|%7.3d| n", d); 

F. System.out.printf("|%7.3f| n", d); 

Answer: F 

Explanation: