Exambible guarantee that you just will get certified absolutely together with the assistance of the authentic and precise materials. In the event you make wonderful achievements in the first attempt, you will also decide on Exambible as the next certification exam practice materials supplier. Our client support will keep within touch with anyone and giving you a helping hand timely whenever you get directly into troubles. It?¡¥s our duty and main aim to stay up to the expectations and satisfaction. The IT professors make great efforts to create the particular Oracle Oracle exam questions and give the verified answers. With the prefect answers, you can get a full and thorough understanding to the Oracle 1Z0-852 exam. And getting certified is not any problem soon after you get ready well.

2021 Aug 1Z0-852 testing engine

Q51. Given: 

11.

 public void go(int x) { 

12.

 assert (x > 0); 

13.

 switch(x) { 

14.

 case 2: ; 

15.

 default: assert false; 

16.

 } 

17.

 } 

18.

 private void go2(int x) { assert (x < 0); } 

Which statement is true? 

A. All of the assert statements are used appropriately. 

B. Only the assert statement on line 12 is used appropriately. 

C. Only the assert statement on line 15 is used appropriately. 

D. Only the assert statement on line 18 is used appropriately. 

E. Only the assert statements on lines 12 and 15 are used appropriately. 

F. Only the assert statements on lines 12 and 18 are used appropriately. 

G. Only the assert statements on lines 15 and 18 are used appropriately. 

Answer: G 

Explanation: 


Q52. A class games.cards.Poker is correctly defined in the jar file Poker.jar. A user wants to execute the main method of Poker on a UNIX system using the command: 

java games.cards.Poker 

What allows the user to do this? 

A. put Poker.jar in directory /stuff/java, and set the CLASSPATH to include /stuff/java 

B. put Poker.jar in directory /stuff/java, and set the CLASSPATH to include /stuff/java/*.jar 

C. Put Poker.jar in directory /stuff/java, and set the CLASSPATH to include /stuff/java/Poker.jar 

D. put Poker.jar in directory /stuff/java/games/cards, and set the CLASSPATH to include /stuff/java 

E. put Poker.jar in directory /stuff/java/games/cards, and set the CLASSPATH to include /stuff/java/*.jar 

F. put Poker.jar in directory /stuff/java/games/cards, and set the CLASSPATH to include /stuff/java/Poker.jar 

Answer: C 

Explanation: 

78. Click the Exhibit button. 

Given the fully-qualified class names: 

com.foo.bar.Dog com.foo.bar.blatz.Book com.bar.Car com.bar.blatz.Sun 

Which graph represents the correct directory structure for a JAR file from which those classes can be used by the compiler and JVM? 

A. Jar A 

B. Jar B 

C. Jar C 

D. Jar D 

E. Jar E 

Answer: A 

Explanation: 


Q53. Given: 

2.

 public class Hi { 

3.

 void m1() { } 

4.

 protected void() m2 { } 

5.

 } 6. class Lois extends Hi { 

7.

 // insert code here 

8.

 } 

Which four code fragments, inserted independently at line 7, will compile? (Choose four.) 

A. public void m1() { } 

B. protected void m1() { } 

C. private void m1() { } 

D. void m2() { } 

E. public void m2() { } 

F. protected void m2() { } 

G. private void m2() { } 

Answer: A,B,E,F 

Explanation: 


Q54. Given: 

1.

 class Alligator { 

2.

 public static void main(String[] args) { 

3.

 int []x[] = {{1,2}, {3,4,5}, {6,7,8,9}}; 

4.

 int [][]y = x; 

5.

 System.out.println(y[2][1]); 

6.

 } 

7.

 } 

What is the result? 

A. 2 

B. 3 

C. 4 

D. 6 

E. 7 

F. Compilation fails. 

Answer: E 

Explanation: 


2passeasy.com

Regenerate 1Z0-852 free practice questions:

Q55. Given: 

5.

 class A { 

6.

 void foo() throws Exception { throw new Exception(); } 

7.

 } 

8.

 class SubB2 extends A { 

9.

 void foo() { System.out.println("B "); } 

10.

 } 

11.

 class Tester { 

12.

 public static void main(String[] args) { 

13.

 A a = new SubB2(); 

14.

 a.foo(); 

15.

 } 

16.

 } 

What is the result? 

A. B 

B. B, followed by an Exception. 

C. Compilation fails due to an error on line 9. D. Compilation fails due to an error on line 14. E. An Exception is thrown with no other output. 

Answer: D 

Explanation: 


Q56. Given: 

3.

 public class Breaker { 

4.

 static String o = ""; 

5.

 public static void main(String[] args) { 

6.

 z: 

7.

 o = o + 2; 

8.

 for(int x = 3; x < 8; x++) { 

9.

 if(x==4) break; 

10.

 if(x==6) break z; 

11.

 o = o + x; 

12.

 } 

13.

 System.out.println(o); 

14.

 } 

15.

 } 

What is the result? 

A. 23 

B. 234 

C. 235 

D. 2345 

E. 2357 

F. 23457 

G. Compilation fails. 

Answer: G 

Explanation: 


Q57. Given: 

1.

 public class Mule { 

2.

 public static void main(String[] args) { 

3.

 boolean assert = true; 

4.

 if(assert) { 

5.

 System.out.println("assert is true"); 

6.

 } 

7.

 } 

8.

 } 

Which command-line invocations will compile? 

A. javac Mule.java 

B. javac -source 1.3 Mule.java 

C. javac -source 1.4 Mule.java 

D. javac -source 1.5 Mule.java 

Answer: B 

Explanation: 


Q58. Given that Triangle implements Runnable, and: 

31.

 void go() throws Exception { 

32.

 Thread t = new Thread(new Triangle()); 

33.

 t.start(); 

34.

 for(int x = 1; x < 100000; x++) { 

35.

 //insert code here 

36.

 if(x%100 == 0) System.out.print("g"); 

37.

 } } 

38.

 public void run() { 

39.

 try { 

40.

 for(int x = 1; x < 100000; x++) { 

41.

 // insert the same code here 

42.

 if(x%100 == 0) System.out.print("t"); 

43.

 } 

44.

 } catch (Exception e) { } 

45.

 } 

Which two statements, inserted independently at both lines 35 and 41, tend to allow both threads to temporarily pause and allow the other thread to execute? (Choose two.) 

A. Thread.wait(); 

B. Thread.join(); 

C. Thread.yield(); 

D. Thread.sleep(1); 

E. Thread.notify(); 

Answer: C,D 

Explanation: 


Q59. Which can appropriately be thrown by a programmer using Java SE technology to create a desktop application? 

A. ClassCastException 

B. NullPointerException 

C. NoClassDefFoundError 

D. NumberFormatException 

E. ArrayIndexOutOfBoundsException 

Answer: D 

Explanation: