Exam Code: 1Z0-862 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-862 Exam.

2021 May 1Z0-862 Study Guide Questions:

Q21. Which two statements are true about XSD under WSDL 1.1? (Choose two.)

A. The element form must be used.

B. The attribute form must be used.

C. The XSD type system can be used to define type even if the actual format is not XML.

D. xsd:abstractType must be used for generic type descriptions.

E. xsd:anyType must be used for generic type descriptions.

F. xsd:object must be used for generic type descriptions.

Answer: C,E


Q22. A developer new to Web services is researching how a client can connect to a service. It is clear that some models provide better abstraction while others offer more power when working with messages. What is the correct reason to choose the Dispatch interface?

A. Dispatch is a high-level API that helps hide the complexity of XML.

B. REST services can be consumed with the Dispatch API and XML/HTTP bindings.

C. The Dispatch interface supports the use JAXP to bind data.

D. The Dispatch interface is represented internally as a SOAP message.

Answer: B


Q23. Which EAR file can a Java EE 5 compatible application server refuse to accept for deployment?

A. no application.xml one EJB module with Java EE 5 version of ejb-jar.xml one EJB module with Java EE 1.4 version of ejb-jar.xml one web module with Java EE 1.4 version of ejb-jar.xml

B. Java EE 5 version of application.xml one EJB module with Java EE 5 version of ejbjar.xml one EJB module with Java EE 1.4 version of ejb-jar.xml one web module with Java EE 1.4 version of web.xml

C. J2EE 1.3 version of application.xml one EJB module with Java EE 5 version of ejbjar.xml one EJB module with Java EE 1.4 version of ejb-jar.xml one web module with Java EE 1.4 version of ejb-jar.xml

D. J2EE 1.4 version of application.xml one EJB module with Java EE 5 version of ejbjar.xml one EJB module with Java EE 1.3 version of ejb-jar.xml one web module with Java EE 1.3 version of ejb-jar.xml

Answer: A


1Z0-862  free download

Abreast of the times 1Z0-862 real exam:

Q24. A team of developers is designing RESTful Web services for a new application. What are three properties of the services? (Choose three.)

A. They can be stateful.

B. They can be stateless.

C. Components communicate by exchanging representations of the resource.

D. Components communicate by directly performing operations on the resource.

E. They require WSDL service API definitions.

F. Responses can be labeled as cacheable or non-cacheable.

Answer: BCF


Q25. An organization has business logic implemented in EJB components. Current clients use container-managed, role-based security to access the business logic using RMI. Management has determined that the business logic must be made available to non-RMI clients using a Web service. Which container-managed Web service security mechanism must the development team use to allow Web service clients to use the current security model?

A. XKMS

B. XACML

C. XML Digital Signature

D. HTTP Basic Authentication

E. annotations mapped to the JAX-WS runtime

Answer: D


Q26. A document-style service defines a document passed to the Web service using xsd:anyType in the WSDL file that describes the service. How should the document be typed in Java?

A. use javax.xml.soap.Element

B. use javax.xml.soap.Node

C. use javax.xml.soap.SOAPHeader

D. use javax.xml.soap.SOAPElement

E. use javax.xml.soap.SOAPFault

F. use javax.xml.soap.SOAPBodyElement

Answer: D


2passeasy.com

Validated 1Z0-862 tutorials:

Q27. A JAXR client has established connection with a UDDI registry and needs to get a service binding from the registry. What is required to accomplish this task?

A. find the appropriate concept and then find the service binding associated with that concept

B. find the appropriate authentication token and then find the service binding associated with that authentication token

C. find the appropriate organization, get the tModel associated with that organization, and then find the service binding associated with the tModel

D. find the appropriate organization, find the services associated with that organization, and then find the service binding associated with the service

Answer: D


Q28. A developer needs to write a Web service that supports user sessions that timeout after 120 seconds. Which configuration file is correct for the developer use?

A. web.xml

B. server.xml

C. ejb-jar.xml

D. service-config.xml

Answer: A


Q29. A developer is asked to determine which Web services approach is correct for a new project. A SOAP-based Web service must be created and deployed in an environment where many customers will use it. These customers will be responsible for developing their own clients, based on the published WSDL. Which approach is correct to use first in this situation?

A. Java, because the WSDL generated later will be more accurate

B. WSDL, because the service and customers can benefit from the strongly typed schema

C. Java, because the service must be efficient to support many customers

D. WSDL, because tools allow existing classes to be easily mapped without modification

Answer: B


Q30. Which two statements are true about JAXR? (Choose two.)

A. It provides an alternative to JNDI for Enterprise JavaBeans components implemented as SEI.

B. It provides the least common denominator for diverse registry specifications and standards.

C. It defines a pluggable provider architecture that supports registry specifications and standards.

D. It supports a union of the best features of dominant registry specifications, rather than a common intersection of features.

E. It provides a single interface that allows Java business logic to be added to a registry at design time.

Answer: CD