Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-862 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-862 Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 1Z0-862 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Jun 1Z0-862 sample question

Q31. Given:

1. try { // Call Web service Operation

2. org.me.calculator.client.CalculatorWS port =

3. service.getCalculatorWSPort();

4. // TODO initialize WS operation arguments here

5. int i = 3;

6. int j = 4;

7. // TODO process result here

8. int result = port.add(i, j);

9. out.println("<p>Result: " + result);

10.

11. } catch (Exception ex) {

12. out.println("<p>Exception: " + ex);

13. }

Assume Reliable Messaging is used and the code is correct except for what is missing at line 10.Which code fragment must be placed at line 10?

A. Close the port object with ((Closeable)port).close(); after testing result is positive.

B. Close the port with port.close();

C. Closing the port object is optional, but port.close(); will work.

D. Close the port object with ((Closeable)port).close();

Answer: D


Q32. Which two statements are true about JAX-WS API using SOAP or REST? (Choose two.)

A. JAX-WS prefers base 64 encoding of binary attachments for SOAP and REST.

B. SOAP services require deployment descriptors and REST uses annotations.

C. XML and REST are often easier to use than SOAP for stateless services.

D. JAX-WS clients can bind both SOAP and raw XML from REST.

E. REST services must be used to generate portable artifact classes mapped to SOAP.

Answer: CD


Q33. A company is receiving a large XML document from a vendor and they need to extract the content of the document and update their invoicing tables with the data. What are two reasons to utilize the SAX parser as a solution? (Choose two.)

A. It is an event-based API that is used when parsing XML documents.

B. It allows non-sequential access to the document.

C. It is an XML messaging API that is used to send and receive SOAP documents.

D. It is a set of interfaces and classes that models the structure of a SOAP document.

E. It models the structure of a parsed XML document as a tree of objects called nodes.

F. It will improve resource utilization.

Answer: AF


Q34. A developer needs to define an array of long integers in their Basic Profile compliant Web service and is given the following code fragment for analysis:

<Schema targetNamespace="http://sun.cert/types"

xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"

xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"

xmlns:wsdl="http://schemas/xmlsoap.org/wsdl">

<!-- insert code here -->

</schema>

Assume all XML fragments are well-formed.According to the WS-I Basic Profile 1.1, which type definition can be used to define an array of longs?

A. <xsd:complexType name="longArray">

<xsd:array>

<xsd:element name="item" type="xsd:long"/>

</xsd:array>

</xsd:complexType>

B. <xsd:complexType name="longArray">

<xsd:sequence>

<element name="item" type="xsd:long"/>

</xsd:sequence>

</xsd:complexType>

C. <xsd:complexType name="longArray">

<xsd:array>

<xsd:element name="item" type="xsd:long" minOccurs="0" maxOccurs="unbounded"/> </xsd:array>

</xsd:complexType>

D. <xsd:complexType name="longArray">

<xsd:sequence>

<xsd:element name="item" minOccurs="0" maxOccurs="5" type="xsd:long"/> </xsd:sequence>

</xsd:complexType>

E. <xsd:complexType name="longArray">

<xsd:sequence>

<xsd:element name="item" minOccurs="0" maxOccurs="5" type="xsd:integer"/> </xsd:sequence>

</xsd:complexType>

Answer: D


Q35. Which three statements are true about JAX-WS Web services? (Choose three.)

A. EJB-based endpoints are always invoked one thread at a time.

B. Servlet-based endpoints are always invoked one thread at a time.

C. EJB-based endpoints can be invoked by multiple threads at the same time.

D. Servlet-based endpoints can be invoked by multiple threads at the same time.

E. Java SE 6 is suitable for development of a Web service endpoint interface.

Answer: ADE


2passeasy.com

Up to the minute 1Z0-862 exam answers:

Q36. Which three statements about parsers are true? (Choose three.)

A. SAX and StAX are bi-directional.

B. DOM and StAX are bi-directional.

C. StAX is a push API, whereas SAX is pull.

D. SAX is a push API, whereas StAX is pull.

E. SAX and StAX are read-only.

F. SAX and DOM can write XML documents.

G. StAX and DOM can write XML documents.

Answer: BDG


Q37. Which WSDL fragment is a valid portType element for a WSDL file defining a requestresponse Web service?

A. <portType name="Payroll">

<operation name="fileReport">

<message name="fileReport" mode="request-response"/> </operation>

</portType>

B. <portType name="Payroll">

<operation name="fileReport">

<document name="fileReport" mode="request-response"/> </operation>

</portType>

C. <portType name="Payroll">

<operation name="fileReport">

<input message="fileReportRequest"/>

<output message="fileReportResponse"/>

</operation>

</portType>

D. <portType name="Payroll">

<operation name="fileReport">

<input document="fileReportRequest"/>

<output document="fileReportResponse"/>

</operation>

</portType>

E. <portType name="Payroll">

<operation name="fileReport" type=request-response? <input message="fileReportRequest"/>

<output message="fileReportResponse"/>

</operation>

</portType>

F. <portType name="Payroll">

<message name="fileReport">

<input operation="fileReportRequest"/>

<output operation="fileReportResponse"/>

</message>

</portType>

Answer: C


Q38. Which situation requires the client to use the Dispatch interface to access the Web service?

A. The client and the server are on different platforms.

B. The client has access to the portable artifacts, but not to the WSDL.

C. The client has access to the WSDL, but not to the portable artifacts.

D. The client will access a REST-based service.

Answer: D


Q39. Which two statements are true about XML schemas that conform to WS-I Basic Profile 1.1? (Choose two.)

A. A description may use any construct from XML Schema.

B. A description may use any construct of XML Schema, except for arrays.

C. A description must use XML Schema recommendations as the basis of userdefined datatypes and structures.

D. A description may use any construct of XML Schema, except for defining userdefined datatypes and structures.

E. RESTful XML schemas may also draw from the XML-Rest Schema.

Answer: AC


Q40. A developer is creating a session bean EJB endpoint for a new application. Which three statements are true about the service? (Choose three.)

A. It needs to be packaged as a WAR file.

B. It needs to be packaged as a JAR file.

C. It needs to be packaged as a .lib file.

D. The class must not be final or abstract.

E. It must implement the javax.ejb.SessionBean or javax.ejb.EntityBean interface.

F. It can be declared an EJB via the @Stateless annotation.

Answer: BDF