It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-862 exam by using Approved Oracle Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam questuins and answers. Immediate access to the Down to date 1Z0-862 Exam and find the same core area 1Z0-862 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Jun 1Z0-862 rapidshare

Q121. Which statement is true about the SOAP 1.1 actor attribute?

A. It is ignored for HTTP.

B. It indicates the recipient of a header block.

C. It indicates the final recipient of the message.

D. It indicates which recipient processes the Body element.

E. SOAP 1.1 does not use the actor attribute.

Answer: B


Q122. Which two features of JSON formatted messages in Web services are responsible for its increasing popularity? (Choose two.)

A. widely available implementations

B. built-in browser parsing support

C. well supported by Ajax toolkits

D. simple API

E. tag-based message format

Answer: CD


Q123. Which two statements are true about the Web services? (Choose two.)

A. SOAP messages are compressed during transport.

B. You must implement session tracking via HTTP cookies.

C. The WSDL defines services as collections of network endpoints.

D. All data shared between Java and non-Java components must be in XML format.

E. Data interchange is standardized in XML.

F. Stateful Web services must be implemented in a heterogeneous environment.

Answer: CE


Q124. Which two code fragments are valid for adding an attachment in SAAJ? (Choose two.)

A. SOAPMessage object.AttachmentPart attachment=request.createAttachementPart(); String stringContent = Update total? attachment.setContent(stringContent,text/plain?; attachment.setContentID(update_total?; request.addAttachmentPart(attachment);

B. SOAPMessage object.Attachment attachment=request.createAttachement(); String stringContent = Update total? attachment.setContent(stringContent,text/plain?; attachment.setContentID(update_total?; request.addAttachment(attachment);

C. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg?; DataHandler datahandler = new DataHandler(url); AttachmentPart attachment = request.createAttachmentPart(dataHandler); attachment.setContentID (attached_image?; request.addAttachmentPart(attachment);

D. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg?;DataHandler datahandler = new DataHandler(url); Attachment attachment = request.createAttachment(dataHandler); attachment.setContentID (attached_image?; request.addAttachment(attachment);

E. SOAPMessage object.Attachment attachment=request.newAttachement(); String stringContent = Update total? attachment.setContent(stringContent,text/plain?; attachment.setContentID(update_total?; request.setAttachment(attachment);

Answer: AC


1Z0-862  free exam questions

Latest 1Z0-862 exam cost:

Q125. RESTful Web services have an interface of well-known standard operations, and all services are accessed through this interface. What are the four standard operations available for RESTful Web services? (Choose four.)

A. GET

B. CONNECT

C. PUT

D. SUBMIT

E. POST

F. HEAD

G. DELETE

Answer: ACEG


Q126. A developer has a requirement to expose a Web service interface to an existing order processing system. The order processing system is quite old and the company has doubts about its compatibility with newer technologies. What is the appropriate design?

A. only a new interaction layer

B. only a new processing layer

C. a new interaction layer and a new processing layer

D. a new interaction layer and a facade processing layer that uses the existing order processing system

E. a new processing layer and a facade interaction layer that uses the existing order processing system

Answer: D


Q127. Which two statements are true about the role of XML schemas in Web services? (Choose two.)

A. DTDs provide stricter data typing than XML schemas.

B. XML schemas can be used to validate the organization of XML documents.

C. XML schemas contain a vocabulary, content model and data types.

D. DTDs are easier to map to Java than XML schemas, and so remain more popular.

E. The W3C recommends that XML schemas be referred to as XSD.

F. The W3C has designated that XML schemas be referred to as WXS.

Answer: BC


Q128. Which three are standard defined MIME binding types according to WSDL 1.1? (Choose three.)

A. mime encoded

B. multipart/related

C. soap related

D. text/xml

E. uddi encoded

F. application/x-www-form-urlencoded

Answer: BDF