Exam Code: 1Z0-862 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-862 Exam.

2021 May 1Z0-862 Study Guide Questions:

Q1. Which two statements are true about building and running a WCF client for WSIT Web services? (Choose two.)

A. .Net can create distributable console applications that are clients for WSIT services.

B. Visual Studio requires the use of menus and wizards to build the client.

C. .Net 3.0 targets four different platforms for clients that can be selected at runtime.

D. WCF clients for WSIT are not compatible with Visual Studio's integrated debugger.

E. .Net 3.0 supports command-line builds when source files are available.

Answer: AE


Q2. Which statement is true about using WCF to access a Web service created with WSIT?

A. The client and service relationship can be established by adding a service reference in Visual Studio.

B. Visual Studio uses a wizard that creates a WSIT configuration file that accesses Java and .Net services.

C. Discovery of features and policies is only supported for Java clients.

D. WCF accesses Java-based WSIT services only via C#.

Answer: A


Q3. What are three characteristics of JSON Web service messages? (Choose three.)

A. provide interface contracts that are easy to enforce

B. are self-describing

C. utilize a collection of name/value pairs

D. utilize ordered lists of values

E. provide built-in message security

F. allow minimum to no coding of object de-serialization

Answer: CDF


1Z0-862 free practice exam

Regenerate 1Z0-862 exam prep:

Q4. A company is implementing an accounting system, where every transaction is monitored and audited. They must implement message-oriented Web services in their accounting package to integrate various modules. All errors in computation or transmission must be logged. Which two technologies will they use? (Choose two.)

A. SOAP

B. REST

C. JAXR

D. XML

E. JSON

F. JSP

Answer: AD


Q5. A developer in a business-to-business environment is required to build a Web service client that can be strongly authenticated by a Web service. What must the developer do to create the client?

A. use role-based security

B. implement form-based security

C. implement basic authentication

D. provide a digital certificate that is signed by a Certificate Authority

E. use Java keygen or similar tool to sign a certificate that can be trusted by business partners

Answer: D


Q6. An engineer is studying the architecture of the JAXB implementation. What are three components in its design? (Choose three.)

A. schema compiler

B. built-in SAX parser

C. schema generator

D. built-in DOM parser

E. binding runtime framework

F. schema interpretor

Answer: ACE


1Z0-862 free download

Approved 1Z0-862 study guides:

Q7. A stateful Web service is implemented as an EJB-based endpoint. What are two ways to maintain that state? (Choose two.)

A. by using URL re-writing

B. by adding a session cookie to the HTTP headers

C. by adding a conversation id to the SOAP headers

D. by requiring clients to send a client id parameter to all methods

Answer: CD


Q8. A company has been evaluating the capabilities of JAXP. In addition to SAX and DOM, which two are supported by JAXP in Java EE 5? (Choose two.)

A. XSLT

B. JAXB

C. JSSE

D. JDBC

E. Xpath

F. JAXR

Answer: AE


Q9. What happens when you start development of a service from a WSDL file?

A. The service endpoint can be implemented after wsimport creates the portable artifacts.

B. The wsgen tool and Java source generate a client, based on the WSDL.

C. The apt can be used to generate portable artifacts, based on an annotated WSDL.

D. Providing wsgen, a WSDL deployed in a WAR will create classes specifically for the interface.

Answer: A


Q10. A team of developers is describing a set of endpoints in their new SOA application.

Given the WSDL extract:

<service name="InventoryServices">

<port name="PurchaseOrder" binding="tns:POBinding">

<soap:address location="http://192.168.0.2:8080/inventory"/>

</port>

<port name="Invoice" binding="tns:InvoiceBinding">

<soap:address location="http://192.168.0.2:8080/inventory"/>

</port>

</service>

Which statement is true about this WSDL extract?

A. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port element names are different.

B. The extract is NOT WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port elements point to the same location.

C. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port elements point to different binding elements.

D. The extract is NOT WS-I Basic Profile 1.1 compliant because it contains two port elements in the same service.

E. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 conformant because both port element names are different.

F. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 conformant because the port, binding, and service element combinations are unique.

Answer: B