Exam Code: 1Z0-862 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-862 Exam.

2021 May 1Z0-862 Study Guide Questions:

Q71. Which two statements are true about SOAP encoding? (Choose two.)

A. SOAP encoding can describe sparse arrays.

B. The soapenc:encodingStyle attribute must be specified on the soapenv:Body element.

C. SOAP-encoded messages can be used to represent graphs of objects.

D. The oapenc:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" attribute is valid on a soapenv:Envelope in a WS-I Basic Profile 1.1 conformant SOAP message.

Answer: AC


Q72. How does JAXB associate XML schemas to Java objects?

A. via StAX API calls

B. through data binding

C. by using registration and discovery of services

D. by creating callback methods

E. via annotations

Answer: B


Q73. An automobile manufacturer publishes a Web service for use by their suppliers. The manufacturer has stringent security requirements that require suppliers to verify their identity. Data integrity and confidentiality must be maintained between the client and the server. Which two meet all of these requirements? (Choose two.)

A. X.509 and XKMS

B. XACML and XKMS

C. SSL and mutual authentication

D. XML Encryption and XML Digital Signature

E. Private network and XML Signature

Answer: CD


1Z0-862  practice question

Refresh 1Z0-862 exam cost:

Q74. Given the XML elements:

<sender fname="john" lname="smith"/>

<sender lname="smith" fname="john"/>

Which two statements are true? (Choose two.)

A. The two elements cannot be digitally signed.

B. The two elements will always produce different XML Digital Signatures.

C. The two elements will produce identical digital signatures with canonicalization.

D. The two elements will produce different digital signatures without canonicalization.

E. XML documents must be in canonical form before they are digitally signed.

Answer: CE


Q75. A developer is creating a servlet-based endpoint for a new payroll application. What are three requirements for the service? (Choose three.)

A. It needs to be packaged as a WAR file.

B. It needs to be packaged as a JAR file.

C. It requires a META-INF folder.

D. It requires a WEB-INF folder.

E. webservices.xml is required.

F. web.xml is required.

Answer: ADF


Q76. An engineer is creating a RESTful Web service client and is working with JAXB data bound java.lang.Object requests. Which four message exchange protocols are supported when using the javax.xml.ws.Dispatch<T> interface? (Choose four.)

A. request-response

B. response-request

C. one-way

D. mailbox model

E. asynchonous polling

F. chronological sequencing

G. callback

Answer: ACEG


2passeasy.com

Vivid 1Z0-862 testing material:

Q77. Two companies communicate using Web services in a business transaction. Which mechanism is designed to ensure that business data CANNOT be renounced, or a transaction denied, by either one?

A. integrity provided by public key certificates and digital signatures

B. confidentiality provided by asymmetric or symmetric cryptography

C. identity management provided by private keys and certificate authorities

D. non-repudiation provided though public key cryptography by digital signing

Answer: D


Q78. Given the Java fragment and schema:

1. //-- Java code fragment

2. public class PurchaseOrder{

3. public javax.xml.datatype.XMLGregorianCalendar orderDate;

4. }

5. //-- Schema fragment

6. <xs:complexType name="purchaseOrder">

7. <xs:sequence>

8. <xs:element name="orderDate" type="xs:anySimpleType"

9. minOccurs="0"/>

10. </xs:sequence>

11. </xs:complexType>

Which two statements are true about .Net and WCF interoperability for this data? (Choose two.)

A. The GregorianCalendar maps to an equivalent date type in both Java and .Net.

B. .Net will generate code with the calendar as a string that functions as well as a date.

C. .Net will generate code with the calendar as a string that is not type equivalent.

D. Use of the @XmlSchemaType annotation causes .Net to properly map to a date.

E. Casting in the case of WSIT services is an effective approach for the WCF client.

Answer: CD


Q79. A Web service needs to encrypt certain SOAP headers when responding. Which statement about this encryption?

A. The Web service interaction layer is the appropriate place for such encryption.

B. The Web service processing layer is the appropriate place for such encryption.

C. Either the Web service interaction or processing layer is appropriate for such encryption.

D. Neither the Web service interaction nor processing layer is appropriate for such encryption.

E. Protocol-based encryption like HTTPS should be used to meet the requirements without code changes.

Answer: A


Q80. An online bookstore wants to make its book catalog available as a Web service. The bookstore needs to track users of the service. The data exchanged consists of the ISBN number, author's name, and price. Which two security mechanisms allow the bookstore to track users without the overhead of encryption?(Choose two.)

A. SSL

B. WS-Security

C. XML Digital Signature

D. HTTP Basic Authentication

E. JAXR with HTTPS

Answer: BD