Download of 1Z0-863 test questions materials and ebook for Oracle certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-863 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Upgrade Exam exam Today!

2021 May 1Z0-863 Study Guide Questions:

Q51. Which two statements are true about the Web services? (Choose two.) 

A. SOAP messages are compressed during transport. 

B. You must implement session tracking via HTTP cookies. 

C. The WSDL defines services as collections of network endpoints. 

D. All data shared between Java and non-Java components must be in XML format. 

E. Data interchange is standardized in XML. 

F. Stateful Web services must be implemented in a heterogeneous environment. 

Answer: C,E 


Q52. A developer is writing a Web service method that needs to accept multiple types of requests. Based on the request's content, the service performs time-consuming steps, such as verifying the user's account, checking credit ratings, and building a list of offers. Which two approaches are appropriate to use in this situation? (Choose two.) 

A. a synchronous, document-style approach 

B. a synchronous, procedure-style approach 

C. an asynchronous, document-style approach 

D. an asynchronous, procedure-style approach 

E. HTTP and HTTPS 

F. SMTP or other asynchronous protocol 

Answer: C,F 


Q53. Given: 

1. try { // Call Web service Operation 

2. org.me.calculator.client.CalculatorWS port = 

3. service.getCalculatorWSPort(); 

4. // TODO initialize WS operation arguments here 

5. int i = 3; 

6. int j = 4; 

7. // TODO process result here 

8. int result = port.add(i, j); 

9. out.println("<p>Result: " + result); 

10. 

11. } catch (Exception ex) { 

12. out.println("<p>Exception: " + ex); 

13. } 

Assume Reliable Messaging is used and the code is correct except for what is missing at line 10. 

Which code fragment must be placed at line 10? 

A. Close the port object with ((Closeable)port).close(); after testing result is positive. 

B. Close the port with port.close(); 

C. Closing the port object is optional, but port.close(); will work. 

D. Close the port object with ((Closeable)port).close(); 

Answer: D 


1Z0-863  test questions

Rebirth 1Z0-863 exam cram:

Q54. A developer is reviewing requirements prior to design of a new system, based on Web services. The requirements state the users of the company's financial systems need extensible request/response messaging. Which two statements are true? (Choose two.) 

A. HTTP is required because SOAP is not extensible without it. 

B. FTP is appealing because it supports two-way communication with SOAP. 

C. SOAP messages can be multicast with SMTP. 

D. HTTPS is supported for financial transactions, but is not recommended for large groups of users. 

E. SOAP could be combined with XML encryption and MTOM to help meet the requirements. 

Answer: C,E 


Q55. According to the WS-I Basic Profile 1.1, which two statements are true about the targetNamespace attribute for xsd:schema elements that are children of WSDL 1.1 type element? (Choose two.) 

A. Its value must be valid unless it has xsd:import, xsd:annotation, or both as its only child elements. 

B. Its value must be empty unless it has xsd:import, xsd:annotation, or both as its only child elements. 

C. It should have same the value as the namespace attribute on the wsdl:import element in a document being imported. 

D. It must have same the value as the namespace attribute on the wsdl:import element in a document being imported. 

Answer: A,D 


Q56. Which two are defined by SAML? (Choose two.) 

A. a standard that describes an access control policy language for XML documents 

B. a protocol by which clients can request assertions about subjects from SAML authorities 

C. a standard for including digital signatures in SOAP messages for Web services that require single sign-on 

D. the structure of the XML documents that transport authentication and authorization information between services 

E. an API in the form of the SAML reference implementation created by OASIS 

Answer: B,D 


2passeasy.com

Tested 1Z0-863 bundle:

Q57. Which Java type can be used to represent arbitrary XML data in a JAX-WS service endpoint interface? 

A. javax.xml.soap.SOAPNode 

B. javax.xml.soap.SOAPPart 

C. javax.xml.soap.SOAPElement 

D. javax.xml.soap.SOAPException 

E. javax.xml.soap.SOAPMessage 

F. javax.xml.soap.Node 

Answer: C 


Q58. Which two statements are true about JAX-WS API using SOAP or REST? (Choose two.) 

A. JAX-WS prefers base 64 encoding of binary attachments for SOAP and REST. 

B. SOAP services require deployment descriptors and REST uses annotations. 

C. XML and REST are often easier to use than SOAP for stateless services. 

D. JAX-WS clients can bind both SOAP and raw XML from REST. 

E. REST services must be used to generate portable artifact classes mapped to SOAP. 

Answer: C,D 


Q59. A client sends a required SOAP header as a SOAP message. The server-side process determines that information in the header is invalid and generates a SOAP fault. What is the appropriate fault code for this type of SOAP fault? 

A. Client 

B. Server 

C. MustUnderstand 

D. VersionMismatch 

E. HeaderError 

F. InvalidHeader 

Answer: A 


Q60. Which two statements are true about the role of XML schemas in Web services? (Choose two.) 

A. DTDs provide stricter data typing than XML schemas. 

B. XML schemas can be used to validate the organization of XML documents. 

C. XML schemas contain a vocabulary, content model and data types. 

D. DTDs are easier to map to Java than XML schemas, and so remain more popular. 

E. The W3C recommends that XML schemas be referred to as XSD. 

F. The W3C has designated that XML schemas be referred to as WXS. 

Answer: B,C